İnşallah, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinGogus hassasiyeti çok.onemli inşallah bir umut nasip.olur sağlıklı bir evlat bende bu ay çok negatif yedim inşallah güzel konu açarak haberleşiriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinGogus hassasiyeti çok.onemli inşallah bir umut nasip.olur sağlıklı bir evlat bende bu ay çok negatif yedim inşallah güzel konu açarak haberleşiriz
İlk değil iki sene önce iki tane boş gebelik geçirdim bi sorun yok çok şükür nasibimi bekliyorum zorluyorum sadece sizin?İlk mı bu bu yoksa birde bir sorun yoktur inşallah olsa bile üzülmeyin derim bu em çok nasip işine bakar valla![]()
Benim 4 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken kalp atışı duyamadık şimdi bu ay ilk deneme 11 gün var adetime onu bekliyorum bir belirti yok sadece belim cok hassas ağrısı var ama bu zaten her kadında oluyurİlk değil iki sene önce iki tane boş gebelik geçirdim bi sorun yok çok şükür nasibimi bekliyorum zorluyorum sadece sizin?
İnşallah bebişin vardır bel kasik agrıdı bende de var onun dışında hiç bişey yokBenim 4 ay önce kürtaj oldum 3 aylıkken kalp atışı duyamadık şimdi bu ay ilk deneme 11 gün var adetime onu bekliyorum bir belirti yok sadece belim cok hassas ağrısı var ama bu zaten her kadında oluyur
Allah razı olsun bizler burdaki her kadın istiyur bencede hak ediyoruz inşallah bu ay gülerizİnşallah bebişin vardır bel kasik agrıdı bende de var onun dışında hiç bişey yok
Sizin çok yeni yanlış anlamayın çok kısa sürede belirti olmaz ama 10 sonrs da belli eder illaİnşallah bebişin vardır bel kasik agrıdı bende de var onun dışında hiç bişey yok
İnşallah inşallah ekim ayında herkes ilk ultrason fotoğrafını atarAllah razı olsun bizler burdaki her kadın istiyur bencede hak ediyoruz inşallah bu ay güleriz
Farkındayım ben stresten kendimi yiyorum sadeceSizin çok yeni yanlış anlamayın çok kısa sürede belirti olmaz ama 10 sonrs da belli eder illa
Bende yaa sabırsızimFarkındayım ben stresten kendimi yiyorum sadece
İnşallah İnşallah İnşallahİnşallah inşallah ekim ayında herkes ilk ultrason fotoğrafını atar
Tmm canım haber ederim önümüzdeki pazartesi kan verecem olsa çıkar zatenSenin az kalmış haber ver bizede![]()
Ben yaptım negatif çıktı sonucumTmm canım haber ederim önümüzdeki pazartesi kan verecem olsa çıkar zaten
Tamam olur adet sancısı gibi kasık ağrısı var 1 haftadır ama bilmiyorum ne olurBeraber haberleşelim olurmu ben adetten önce kan tahlili yapacam olsa çıkar zaten boşu boşuna sürekli dusunmiyim
Kac gününüz vardı bence umutsuz olmayın testler için bizim vücudumuza komple karışması lazım ya en fazla zaman la üzmeyin Allah büyüktürBen yaptım negatif çıktı sonucumumarım daha erken diye öyle çıkmıştır
![]()
Doktor ayın 20sinde ilaçtan sonra kontrole çağırmıştı 20si ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi ama ben öncesinden belki tutmuştur diye test yaptımKac gününüz vardı bence umutsuz olmayın testler için bizim vücudumuza komple karışması lazım ya en fazla zaman la üzmeyin Allah büyüktür![]()
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız inş hepimi,Doktor ayın 20sinde ilaçtan sonra kontrole çağırmıştı 20si ve 21inde ilişkiye girmemizi söyledi ama ben öncesinden belki tutmuştur diye test yaptımadetime 4 gün var daha
Evet soğan suyu bende her ay içerim ama şuan içemem bekliyrum sizde dikat edin belki vardır içmeyin hemenİkinci denemem benim bu ayda olmazsa doktora gideceğim artık polikistik over var soğan suyu temizliyor dediler iki ay kullandım 15 er gün hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim incir Havuç kürü yaptım bunları 15 gün kullanıp ilk aydan hamile kalanlar varmış bende sonucu bekliyorum ama bekleme süresi zor geliyor
Yumurtlama döneminde Bıraktım hepsini adet olursam yeniden devam edeceğim mecburEvet soğan suyu bende her ay içerim ama şuan içemem bekliyrum sizde dikat edin belki vardır içmeyin hemen