Ekim anneleri burada toplasalim......

Anladim Cnm..ben öyle her yere takiliyorum her topice bi girip bakiyorum:)...26 ekimde doğum yapacak arkadaşlardan birinin bebeisinin kalbi durmuş..o kadar üzüldüm ki anlatamam,.Rabbim bebeklerimize Saglik versin..

off hadi ya çok üzüldüm Allah sabırlar versin onlara
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Ben de ekimde anne olmayı ümit ediyorum. 14. haftamdayım. Muhtemel doğum 4.ekim söyleniyor. İlk gebeliğim. Çooookk bekledik bu bebeği.
Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah.

Ben de ekimde anne olmayı ümit ediyorum. 14. haftamdayım. Muhtemel doğum 4.ekim söyleniyor. İlk gebeliğim. Çooookk bekledik bu bebeği.
Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah.

inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın canım

bizimde beklenen doğum tarihimiz 3 ekim 2. yavrumu bu tarihte kucağıma alırım inşalah

Merhaba
Ben de Ekim annesiyim Benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti, şu anda da iyiyim çok şükür... tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim

Merhaba arkadaşlar; benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti, şu anda da bir sorunum yok çok şükür Herkese hayırlı doğumlar dilerim

Kizlar bu konuda ekim annesi olcagini bildiren arkadashlarimizin listesi soyle:

1) Molecul - 3. ekim
2) Zeynepozeynep - 4. ekim
3) Delimelek2170 (kendim :) ) - 16. ekim - bebegimizin cinsiyyeti kiz
4) Hakkican - 26. ekim
5) Semente - 27. ekim
6) Desire547
7) Zodiaces
8) Eliftim
9) Yusra63
10) Liliqum
11) Burcinbokeozturk
12) Ellyece
13) Fthsr
14) Hmf722
15) Yalnizkiz3434

Herkese saglikli dogumlar dilerim arkadashlar.
Not: Dogum tarihi ve bebeklerinin cinsiyyetini paylasmayan arkadaslar, bu bilgilerinizi de paylasirsaniz listeye eklerim.

Son düzenleme:
Beklenen doğum tarihi 28 ekim ama henüz cinsiyetini öğrenemedim

Merhaba
Ben de Ekim annesiyim Benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti, şu anda da iyiyim çok şükür... tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim
Bende ekim annesiyim inşallah 28 ekimde de bekliyoruz.cok şükür cok rahat geçiyor hamileliğim ama cok cok yemek yiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…