- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi delimelek2170
-
Anladim Cnm..ben öyle her yere takiliyorum her topice bi girip bakiyorum:)...26 ekimde doğum yapacak arkadaşlardan birinin bebeisinin kalbi durmuş..o kadar üzüldüm ki anlatamam,.Rabbim bebeklerimize Saglik versin..
Ben de ekimde anne olmayı ümit ediyorum. 14. haftamdayım. Muhtemel doğum 4.ekim söyleniyor. İlk gebeliğim. Çooookk bekledik bu bebeği.
Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah.
Neredeyse 8-9 kisiyiz. Hepinizi kutlarim, insallah hepimiz bebegimize saglicakla kavusuruz. Gebelik sureci nasil geciyor? benim iki tane cocugum var, onlara hamile kaldigim zaman cok kolay gecirdim hamileligimi. Ama bu hamilelik biraz zor.Midem yaniyor,agriyor, sabah- aksam midem bulaniyor.Acim,ama hicbir sey yemek istemiyorum. Sadece soguk meyveler ( cilek,elma,bogurtken,karpuz) gibi seyler cekiyor canim.
Benim muhtemelen dogum tarihim 16 ekim. Ya sizinki? Hadi hepimiz paylasalim,bir-birimizi takip ederiz.Hatta hamileligimizi nasil gecirdiginizi de paylasa biliriz burada.
Muhtemelen ne zaman dogum yapicaksiniz?
Merhaba arkadaşlar; benim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti, şu anda da bir sorunum yok çok şükürNeredeyse 8-9 kisiyiz. Hepinizi kutlarim, insallah hepimiz bebegimize saglicakla kavusuruz. Gebelik sureci nasil geciyor? benim iki tane cocugum var, onlara hamile kaldigim zaman cok kolay gecirdim hamileligimi. Ama bu hamilelik biraz zor.Midem yaniyor,agriyor, sabah- aksam midem bulaniyor.Acim,ama hicbir sey yemek istemiyorum. Sadece soguk meyveler ( cilek,elma,bogurtken,karpuz) gibi seyler cekiyor canim.
Benim muhtemelen dogum tarihim 16 ekim. Ya sizinki? Hadi hepimiz paylasalim,bir-birimizi takip ederiz.Hatta hamileligimizi nasil gecirdiginizi de paylasa biliriz burada.
Muhtemelen ne zaman dogum yapicaksiniz?
Benide eklermisinizLinki nazil atacagimi bilmiyorum maalesef:)ama ekim anneleri buraya eller havaya diye bi topic var oradaki listeyi kastedmistim..listemize katil sende ekim annesi
Ben henüz öğrenemedim gönlümde Hayırlısı ise erkek varKizlar benim kizim olucak inshallah.Sizlerin bebeginizi cinsiyyetleri ne?
Beklenen doğum tarihi 28 ekim ama henüz cinsiyetini öğrenemedimKizlar bu konuda ekim annesi olcagini bildiren arkadashlarimizin listesi soyle:
1) Molecul - 3. ekim
2) Zeynepozeynep - 4. ekim
3) Delimelek2170 (kendim :) ) - 16. ekim - bebegimizin cinsiyyeti kiz
4) Hakkican - 26. ekim
5) Semente - 27. ekim
6) Desire547
7) Zodiaces
8) Eliftim
9) Yusra63
10) Liliqum
11) Burcinbokeozturk
12) Ellyece
13) Fthsr
14) Hmf722
15) Yalnizkiz3434
Herkese saglikli dogumlar dilerim arkadashlar.
Not: Dogum tarihi ve bebeklerinin cinsiyyetini paylasmayan arkadaslar, bu bilgilerinizi de paylasirsaniz listeye eklerim.
İnşallahselam anneler Allahım izin verirse ekim ayında bende bebişime kavuşacağım
Allah sabır versin cok üzüldümoff hadi ya çok üzüldüm Allah sabırlar versin onlara
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah'ım .Ben de ekimde anne olmayı ümit ediyorum. 14. haftamdayım. Muhtemel doğum 4.ekim söyleniyor. İlk gebeliğim. Çooookk bekledik bu bebeği.
Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah.
Bende ekim annesiyim inşallah 28 ekimde de bekliyoruz.cok şükür cok rahat geçiyor hamileliğim ama cok cok yemek yiyorumMerhaba
Ben de Ekim annesiyimBenim muhtemel doğum tarihim 27 Ekim. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti, şu anda da iyiyim çok şükür... tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim
Hayır bende öğrenemedimDoktora gidip bebeginin cinsiyyetini oyrenen varmi?
Bend Ekim annesiyim 28 dedi doktorumLinki nazil atacagimi bilmiyorum maalesef:)ama ekim anneleri buraya eller havaya diye bi topic var oradaki listeyi kastedmistim..listemize katil sende ekim annesi
Kaçıncı haftada doktorun söylediKizlar benim kizim olucak inshallah.Sizlerin bebeginizi cinsiyyetleri ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?