ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
40
kızlar bıraz özel olacak ama merak edıyorum 32. haftalar ve sonrasındakıler ozellıkle cinselliği bıraktınızmı? doktoruna danışan oldumu bu konuyu yada ne zaman bırakmak gerekli bılgılendırırsenız sevınırım:uhm:

amanın biri cesaret edip sonunda bu topiği açtıı:teytey:
çakıl,bızdık,olcay.celen ,kajo,phoatosh koşun nan koşunn:roflol:

:utangac:alla alla bizimki valla tam gaz gidiyo bi sorunda çıkmadı çok şükür şimdiye kadar dr da bişe demedi bırak yada bırakma diye ama ben son 1 haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum normal doğuumda yararı olduğunu sölüyo herkez :jeyyar:valla ben onların yalancısıyım:roflol:

kıs çakıl bak normal doğuma faydalıymış gördünmü sezeryan beklerken sen bu performansla normal doğurcan bu çocuğuusırnaşık şey

yok tatlım benim kı biz gün içinde ekim anneleri başlığında yazışıyoz ya inanmassın nerdeyse konu hergün bu ulenn açmıyoki kimse ayrı topic derkene hayalkız sahneye çıktıı..hihoyyyt

valla tbrk ederim hayalcim..destianın dediği gibi her gün konusulan bu konu burda voleyi vurur artık:teytey: bakalım kac sayfayı zorluycak.ekim anneleri bölümünden daha fazla müşt5erisi olucağı kesinkaydirigubbakcemile3 ama ben yokum artık:çok üzgünüm: bizim musluklar kapanalı cok olmus cicek falan sulanmıo artıkgamyoncuiremsu

Arkadaşlar başıma gelenlerden dolayı paranoyak olduğumu düşünmezseniz bir şey söyleyeyim.Orgazm nedeniyle rahimde oluşan kasılmalar erken doğum nedeni.Ekim annelerinin artık cinselliği unutması lazım bence.Bizim doktor başından beri yasaklamıştı zaten ve hamilelik süresince de yasak kalkmadı.

hayalkızzzzz tebrik ederim canımcımmmm emeğine sağlık, biraz geç oldu ama olsun sonunda işe yarar bi topic oldu ekim annelerinde :)))

evet photosh hanım bilmeyenler için taktikleri yeniden verirmisinizşakkıdı

:mymeka: de get!
ben ekim annelerinin haydar dümenimiyim:dilcikar:
sadece mini bi gecelikle yerde duran çiçekleri sulamanın kötü zamanlarda işe yaradığını söylemiştim:utangac:bundan daha masum ne olabilirki dimi ama:jeyyar:
zaten sonlara yaklaştıkça korkmaya başladım..eğilip çiçek sulıcak halimde kalmadı göbüşümden.:çok üzgünüm:.fanteziler doğumdan uzunca bi zaman sonraya inşallahcokacimcoook

:)) ALemsınız KızLar ya :D

ßenım Doktorumda bır sey demedı bızımde Devam edıyo Ama Son Durumu Merak Edıyorsanız Cok Acı Cektımmmmmmm yanı bu demek oluyor kı artık son vermem lazım :)) ya Zevk Sancısımıydı Yoksa Normal Sancılar mı bılmıyorum :):):) ama Zaten sıklıkla olmuyor bızde haftada bır defa falan :)) Ama Itıraf EtmeLıyım Her Zamankınden daha bı zevk verıo :):):):):)

Vay be amma önemli konuya değinmişim farkinda değilim:dance:

ARTIK SON VERMENIN ZAMANI GELDI BENCEDE SEA DENIZ SENIN YASADIĞINI BENDE YASADIM CNM:delphin:

:)) Ya ben ılk Cocuguma Hamıle Iken Mudurum hep Su Cumleyı Kullanır dı.. Karısı hamıle ıken aldatmayan erkek yoktur :) ben Kocama Cok guvenıyorum her ne kadar aldatmaz Desemde Sonucta onunda bellı ıhtıyacları var Son verelım ama kokten kesmeyelım :)) cunku henuz bır bucuk ayımız var ustune bıde Logusallık Donemını ekleyınce :)) Yanı ben korkarım ya aldatırsa Kız arada dısımızı sıkalım :D:D:D:D

seadenizcim.kocişin şimdi dört gözle bebişini bekliyo.tamam bazı ihtiyaçları vardır ama o da o kadar sabırsız değildir.valla yapacaklarını zannetmiyorum.sonuna kadar da güveniyorum.acaba hep benim gözümün önünde olduğu için mi bu kadar güveniyorum ona?:uhm:

:)) Ya ben ılk Cocuguma Hamıle Iken Mudurum hep Su Cumleyı Kullanır dı.. Karısı hamıle ıken aldatmayan erkek yoktur :) ben Kocama Cok guvenıyorum her ne kadar aldatmaz Desemde Sonucta onunda bellı ıhtıyacları var Son verelım ama kokten kesmeyelım :)) cunku henuz bır bucuk ayımız var ustune bıde Logusallık Donemını ekleyınce :)) Yanı ben korkarım ya aldatırsa Kız arada dısımızı sıkalım :D:D:D:D

onun da belli ihtiyaçları var gibi bir yaklaşımı şiddetle reddediyorum :kızgın: varsa var, ben anne olacaksam o da baba olacak ve ben bekliyorsam o da bekleyecek , sırf ihtiyaçlarını bahane ederek hamile eşini aldatan kocaları da KINIYORUM kötükedihüso

hatta eklemeden geçemiyecem hamile eşini aldatan bir koca sadece fırsatçılığını perdelemek için eşinin hamileliğini bahane ediyordur

:)) EyLuLcum Valla Canım bende Kocama Cok Guvenıyorum :)) Suphelerımde yok Ama ne bılım oda sonucta erkek ve bebek gıbı :) CakıLtası Kızma Kız :D bende karsıyım zaten oyle yapan erkeklerden tıksınıyorummm Kocam yapmadı yapmaz yapamaz :) Zaten gecenlerde Soledıgı bı laf ıle benı dunyanın en mutlu kadını ettı AıLe ıcı Sakalasmalarımızda Kuzenı Hamıle Kadın sımdı ıtıcıdır dedı v.s v.s :) Oda Tam Tersı benım karım dunyanın en guzeL Kadını dedı hamılelık Guzellıgıne guzellık katmıs dedı Tam Emın oLdum :) benı Sevdıgıne + Hamıle olmasam bıle ole seks duskunu bır ınsan degıldır her seyden once karsısındakı ınsanı dusunur ben ıstemedıkce o yaklasmaz bana :)

Back
X