ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

onun da belli ihtiyaçları var gibi bir yaklaşımı şiddetle reddediyorum :kızgın: varsa var, ben anne olacaksam o da baba olacak ve ben bekliyorsam o da bekleyecek , sırf ihtiyaçlarını bahane ederek hamile eşini aldatan kocaları da KINIYORUM kötükedihüso

Şenizbu garıyı seviyorum ulee:asigim::1hug:

yaa ne cinselliğibenneyaptımkibiz geçen sene ekimde tedaviye başlamaştık.tüp bebek için.o zaman bi yasakladılar tamamdır.bi de ikiz olunca neredeyse yataklarınızı ayırın demedikleri kaldı.ekimde doğum yapcam sezeryanda 2 aya yakın yine yasaklıyolarmış.bacı kardeş yaşıyıp gidioz.cinsellik nedemek:utangac:

yaa ne cinselliğibenneyaptımkibiz geçen sene ekimde tedaviye başlamaştık.tüp bebek için.o zaman bi yasakladılar tamamdır.bi de ikiz olunca neredeyse yataklarınızı ayırın demedikleri kaldı.ekimde doğum yapcam sezeryanda 2 aya yakın yine yasaklıyolarmış.bacı kardeş yaşıyıp gidioz.cinsellik nedemek:utangac:

üzülme şeker , siz de yılbaşında yeniden keşfedersiniz yerimseniben

helal olsun kocana valla:lepi:ulen bizimkilermi çok azgınlar acaba baksana adam 1 sene olmuş sesini çıkarmıyo fisfisfis

bebeklerı olacakları ,için sabrederler nıhayetınde bekarken sureklı ilişkimi yasıyorlardı hayır tabıkı eşimle o sorunum yok ıhtıyac olarakta eşim bakmaz yanı erkekte kendını sınırlayabılır dıye düşünenlerden ben hanı hamılelığı çok etkılermı dıye merak ettım ve son denememdede zaten ağrım olduğu i,çin beceremedım:asigim:

dogurduktan sonra oyle fedakarliklar yapiyorsun ki,hamilelik suresinde cinselliksiz gecen birkac ayin lafi olmaz..

bu arada karisi onun cocuguna hamileyken,ve butun isin yukunu kadin cekerken,hamile karisini aldatabilen bir adam adam degildir.boyle bir vicdan var mi yaaaaa....:oklava:

abovvvvvvvvvvvvvvvv:1shok::1shok::1shok:
bu ne yaa tam ezıyett.
valla dr. bize en başta problem olmadıkca devam edebılırısnız demişti.bız o gün bugündür tam gaz hiç değişmedişakkıdı
ben ağrı falan cekmıyorum,koca göebeğimin dışında rahatsızlık duyduğum hıcbısey yok,oyuzden doğuma kadar devam edecek sanırsamm:utangac:

Allah Sabır Versın Lıv.. Valla Kocanı Tbr Etmek Lazım heLaL oLsun .. Ama Su Sozude unutma [ ßekLenen Gun GeLecekse CekıLen CıLe KutsaLdır ]...

hamileliğim boyunca toplasak bilmem 5 kere etmişmidir:icecream:ilk aylar doktorum yasaklamıştı ilk bebeğim düşük oldu diyee, şuanda bir sorunum olmamasına rağmen maleseff göbikten olmuyo:roflol:zaten eşimde korkuyo, sürekli hareket ediyo bebiş ,orda neler oluyo der gibiisırnaşık şey sabretsinler şunun şurasında az bir zaman kaldı. kocacım saolsun çok anlayışlıı :nazar:ama şu bir gerçekki hamileliğin sonuna doğru kadınlar dahada bi istekli oluyolar nedenseeekaydirigubbakcemile3

kızlar bilirler bizde tık yok:utangac::utangac::utangac: hemde hamile kaldığım günden bu yana ilk zamanlar kanama nedeniyle yasakdı sonra biz yapmadık ama şimdi yine yasakk...:kızgın::kızgın:allah razı olsunki eşim çok anlayışlı davrandı..:CüvCüv::CüvCüv:hayırlısıyla bebekelrimiz olsun...gerisi boşşş.....azcık daha sıkarız dişimizi CADIARZU

dr en son 34 hafta sonra ilişki kesilecek dedi ben 33+2 deyim ve benı tutan sey göbegım valla:CüvCüv: kocamn gobegımden kocişe kavusamıyorum yaaahuuŞeniz herhangı bır sorunumuz da yok amaann bn bi 35 haftaya kadar şansımı zorlarım kaydirigubbakcemile3

:)) DagLar Kızı KatıLıorum Sana :)) Her Nedense Hamılelıgın Son Gunlerınde Kadınlar Cınsellıge baya bı ArzuLu oLuyor :)) Tıpkı ben Gıbı :pnaniknanik:icecream::CüvCüv::icecream:

:)) DagLar Kızı KatıLıorum Sana :)) Her Nedense Hamılelıgın Son Gunlerınde Kadınlar Cınsellıge baya bı ArzuLu oLuyor :)) Tıpkı ben Gıbı :pnaniknanik:icecream::CüvCüv::icecream:

kız deniz sabahın köründe geliyon bi buraya mesaj yazıp kaçıyosunn:mymeka:
süzü büzüşecesiler siziiisırnaşık şey
1 kerede söylenn bakimm:1closedeyes:

valla benim doktorumda bişi demedi ama ilişkiden sonra karnım kaskatı kesiliyo bide geçen sene bebeğimizi kaybettik ya eşim çok fazla ilişkiye girmek istemiyo...o yüzden girmiyoruz...zaten bayadır ne kadar oldu hatırlamıyom ama 1,5 ay oldu daha doğuma 2 ay var doğunmdan sonra 1,5 ay var offfff offfff

adamlar o kadar süre dayanmaz bacılar.illa çiçek sulancak die bişe yok arada budayıverin sizdeee:icecream::icecream:yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne diyon kıı celen :utangac:
ee şimdi millet senden taktik de ister haakaydirigubbakcemile4

ay benim onun için de kananadankaydirigubbakcemile izin almam gerek mi sence:oklava: budanırken de bebek sakat olur muki(Allah korusun)

celencim adamın keyfi keyf bi şekilde rahatlıyor ben kendimi düşünüyom nası dayancam çok istiyom ama bişi olcak die korkuyoz ben naz yapcama eşim yapıo valla yalvarcam nerdeyse ama tık yok adam rahat nasılsa rahatlıyo...öpüp koklaşmak da yetmiyo o zaman daha çok istiyo canım...neyse aklıma getirmiyim....akşam adamın üstüne atlarım yoksam...

ay benim onun için de kananadankaydirigubbakcemile izin almam gerek mi sence:oklava: budanırken de bebek sakat olur muki(Allah korusun)

bacım bunun taktik alınacak bi tarafı yok:1rolleyes: gayet basit:icecream:yani ööe aylarca tık yok olmasın dimi.bizimde vatana bi katkımız olsun yane:smiley-cool:
kaynana olayına gelince cep tel. varsa al bunu:icecream: gönder ona.izin verionmu dişleri gedik kaynana de:roflol:

Son düzenleme:
Back
X