Az önce Ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum cuma 12:30 da aşılamamı olacağımArkadaşlar benim eşim temmuz ayında varikosel amaliyatı oldu, bugün kontrollerimiz oldu, eşimin değerleri sağlıklı erkek değerleri gibi değil ama amaliyattan sonra güzel bir ilerleme kaydetmişiz ( genede değerleri normalin çok altında malesef), kadın doğum doktorum eşimden ötürü normal yolda olmasını çok beklemeyelim hemen tedaviye başlayalım dedi, bugün adetimin 3 günüydü yumurta geliştirmek için ilaç verdi ve yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde istersen çatlama yapalım istersen çip aşılama yapalım dedi, eşimle akşam konuştuk fiyatını falan aşılamaya karar verdik, bu ay aşılama yaptıracak arkadaşlar burdan birbirimize destek olalım
Yaa hadi bakalımAz önce Ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum cuma 12:30 da aşılamamı olacağım
Hayır devlette yaptırıyorum ben dümdüz aşılama yaniYaa hadi bakalımçipli aşılamamı yaptırıyorsunuz
İnşallahHayırlı haberlerinizi bekliyorum
Benimde mikroçipli aşılamamın 4. GünüYaa hadi bakalımçipli aşılamamı yaptırıyorsunuz
Kolaylık versin rabbim, bende bu çip aşılamayı bilmiyorum hiç doktor dün söylediHayır devlette yaptırıyorum ben dümdüz aşılama yaptırıyorum
Ya hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip ettsin rabbimBenimde mikroçipli aşılamamın 4. Günürabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin inşallah bu yolda çaba gösteren herkese allahım hayırlı almak nasip etsinYa hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip ettsin rabbim
Evet bende bu ay aşılama yaptıracağım ama çokta bir bilgim yok açıkçası süreç nasıl oluyordiye, aşılamadan sonra neler yapılmalı iğne yada ilaç falan varmı bunlar nasıl oluyorAmin inşallah bu yolda çaba gösteren herkese allahım hayırlı almak nasip etsin
Siz özeldemi yaptırdınız devlet hastanesinde miAmin inşallah bu yolda çaba gösteren herkese allahım hayırlı almak nasip etsin
Yaa çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olurBende mikroçip yaptırdım kimyasal gebelik oldu hayırlısı
Mikrocipten sonra progesteron iğnesi falan kullandinızmıBende mikroçip yaptırdım kimyasal gebelik oldu hayırlısı
Özelde yaptıyorum .Siz özeldemi yaptırdınız devlet hastanesinde mi
İlk önce yumurta büyümesi için ilaç kullandım sonra kontrole çağırdı yumurtam hızlı büyüdü benim kontrole gittiğim günün gecesi çatlatma iğnesi yaptım pazartesi sabahta aşılama yaptım . Rahim duvarı kalınlığı için estrofem ve vagifem başladı doktorum . Bir de progestan fitil . Bunları kullanıyorum .. kişiye özel ilaç başlıyorlar sizin durumunuza göreEvet bende bu ay aşılama yaptıracağım ama çokta bir bilgim yok açıkçası süreç nasıl oluyordiye, aşılamadan sonra neler yapılmalı iğne yada ilaç falan varmı bunlar nasıl oluyor
Anladım teşekkür ederimİlk önce yumurta büyümesi için ilaç kullandım sonra kontrole çağırdı yumurtam hızlı büyüdü benim kontrole gittiğim günün gecesi çatlatma iğnesi yaptım pazartesi sabahta aşılama yaptım . Rahim duvarı kalınlığı için estrofem ve vagifem başladı doktorum . Bir de progestan fitil . Bunları kullanıyorum .. kişiye özel ilaç başlıyorlar sizin durumunuza göre
Bende özelde yaptırıyorum 12 bin dediler danışmada bana fiyatına siz ne kadara yaptırıyorsunuz, ilaçlarla falan toplam ne kadar oldu fiyatıÖzelde yaptıyorum .
Çok iyi İstanbul’da değilsiniz sanırım . Benim sadece aşılama 32 bin ilaçlarada raporlu olduğum için 2 bin gibi bişey ödedimBende özelde yaptırıyorum 12 bin dediler danışmada bana fiyatına siz ne kadara yaptırıyorsunuz, ilaçlarla falan toplam ne kadar oldu fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?