• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim aşılama (mikroçip) süreci bereber konuşalım

Çok iyi İstanbul’da değilsiniz sanırım . Benim sadece aşılama 32 bin ilaçlarada raporlu olduğum için 2 bin gibi bişey ödedim
Evet bizim fiyatımızın 3 katına yakınmış sizinki, evet Osmaniyedeyim küçük şehir o yüzden özel hastane fiyatları çok yüksek değil

ay bende benim sol kasık ağrım bel ağrım birde akıntım kokum var sende durum ne
Ya benim şöyle saçma bir durumum var iki yumurtam vardı sağda solda hiç yumurta görmesi aşılama olduğum zaman . Ama ben aşılamadan beridir sol kaşığım ağrıyor . Ani kalkmalarda falan oraya bıçak saplanır gibi bir his geliyor . Otururken kalkarken biraz yavaş hareket ediyorum . Onun haricinde hiçbir ağrım yok . İki tane fitil kullanıyorum vagifem ve progestan. İlaçlardan kaynaklı akıntı okuyor kendi akıntım var mı onu da anlamıyorum

Ya benim şöyle saçma bir durumum var iki yumurtam vardı sağda solda hiç yumurta görmesi aşılama olduğum zaman . Ama ben aşılamadan beridir sol kaşığım ağrıyor . Ani kalkmalarda falan oraya bıçak saplanır gibi bir his geliyor . Otururken kalkarken biraz yavaş hareket ediyorum . Onun haricinde hiçbir ağrım yok . İki tane fitil kullanıyorum vagifem ve progestan. İlaçlardan kaynaklı akıntı okuyor kendi akıntım var mı onu da anlamıyorum
benim 4 yumurta oldu bana fitil vermedi duplaston verdi ama akıntı çok bende de ağrımda var biraz öyle dayanılmıcak kadar değil ama hafif hafif yokluyor arada çok sabırsız biriyim birde ben 1 hafta geçti 1 hafta daha var teste ama günler geçmek bilmiyor

benim 4 yumurta oldu bana fitil vermedi duplaston verdi ama akıntı çok bende de ağrımda var biraz öyle dayanılmıcak kadar değil ama hafif hafif yokluyor arada çok sabırsız biriyim birde ben 1 hafta geçti 1 hafta daha var teste ama günler geçmek bilmiyor
Malesef gerçekten günler geçmek bilmiyor .. umarım bu bekleyiş hayırla sonuçlanır 🙏 mikroçipli aşılamamı sizin ki de ? Öncesinde iğne mi kullansınız hap mı ? Yumurtaları büyütmek için

Malesef gerçekten günler geçmek bilmiyor .. umarım bu bekleyiş hayırla sonuçlanır 🙏 mikroçipli aşılamamı sizin ki de ? Öncesinde iğne mi kullansınız hap mı ? Yumurtaları büyütmek için
ilk 1 hafta klomen kullandım sonra 2 defa kontrole gitim yumurtalarım büyüdümü diye 2. gidişimde iğne verdi aşılamadan 2 gün önce vuruldum

evet onun tutma oranı yüksek diyorlar bakalım hayırlısı siz ne zaman test yapacaksınzı
Ben hep adet olmayı bekledim hiç test yapmadım ama bu aşılama olduğu için doktorum 15. Gün kan ver dedi ben test yapacağım 20 si oluyor galiba

Back
X