• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim aşılama (mikroçip) süreci bereber konuşalım

evet onun tutma oranı yüksek diyorlar bakalım hayırlısı siz ne zaman test yapacaksınzı
Aslında iğne etkisi yüzünden yalancı pozitif çok çıkıyormuş iğne etkisinin ne zaman vucudumundan gittiğini de takip etmek istiyorum kararsızım .. 10.12 günler arası iğne etkisi gidiyor diyorlar belki o zamanlarda yapabilirim

Aslında iğne etkisi yüzünden yalancı pozitif çok çıkıyormuş iğne etkisinin ne zaman vucudumundan gittiğini de takip etmek istiyorum kararsızım .. 10.12 günler arası iğne etkisi gidiyor diyorlar belki o zamanlarda yapabilirim
bende 12 yada 13. gün yapmak istiyorum dayanamam 15 e kadar ya ölücem meraktan

mesela belki piskolojiktir ama göğüs uçlarım acıyor sık idrara çıkıyorum belkide piskolojik belkide tutunma oldu hiç bir fikrim yok

Back
X