Ekim ayı anneleri..

kizlar bugun 12+6 yim tam ogurmem gecti derken bugun yine ogurme kusma oldu bole olan var mi Allahim eski gunlere donmek istemiyorum:(

Bende ekim 30 gibi doğum yapıcam çok güzel bir duygu galiba oğlum olacak USGde birazcık göründü ama yinede net değil tabi...Hamilelik güzel gidiyor bulantı kusma baş dönmesi hiç birşey yaşamadım ama 2 kez grip oldum öksürmekten içim dışıma çıktı. Bebeğime birşey olur diye çok korktum ama Allahtan herşey yolunda şimdilik 2li test sonucunu bekliyoruz.. Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ve bizede bebeklerimizi sağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah...

kizlar bugun 12+6 yim tam ogurmem gecti derken bugun yine ogurme kusma oldu bole olan var mi Allahim eski gunlere donmek istemiyorum:(

Canim okadar olur daha bünyeye bagli bende 15. Haftama kadar bulandim cok kötüydüm ama cok sükür gecti sendede gececek birazcik sabir bebisin icin ;)

Ben ikili test yaptirmadim. Hayirlisi diyorum . Birde bulanti bendede ara ara oluyor ama ilk gunlere donmeSin bence . Arkadasimda 9 ay oldu ama ara ara .. isallah olacaksa seninde oyle olur canim. :nazar:

Ben ikili test yaptirmadim. Hayirlisi diyorum . Birde bulanti bendede ara ara oluyor ama ilk gunlere donmeSin bence . Arkadasimda 9 ay oldu ama ara ara .. isallah olacaksa seninde oyle olur canim. :nazar:

aman insallah bulanti gecsin de. insallah donmez eskiye. 13-14 lerde geciyor diorlar da hem de birden gecio diolar insan bazen inanci kaybedior.

Arkadaslar hepinize allah kolaylik versin bende 14 haftama girdim henuz bulantilar gecmedi neyazikki dc erkek olabilecegini soyledi artik gobegimde belirginlediyo ins bebeklerimizi saglikli bisekilde kucagimiza aliriz bana cok uzun geliyo gunler gecmiyo sanki...

kızlaaarrr bende yoğun bir tempodan sonra açabildim pc i benimde oğlum olucak geçen hafta öğrendim cinsiyetii çok mutluyuzzz bbeebeğim gayet sağlıklı ikili test binde bir miş çok şükür oda temiz haftaya üçlü test sanırım..inşallah herşey güzel geçerrr :) sizler neler yaptınız..

Merhabaaa ben de aranıza hoşbuldum, 17+6 olduk bugün. Ortak paydam olan hanımlarla görüşmek ve yalnız olduğumu hissettiğim bi kaç ton konuda rahatlamak istedim. İlk gebeliği olmasına rağmen bebeğin hareketlerini hisseden var mı?

Arkadaslar ben 20. Haftadamdayim akıntım oluyo sizde var mı boyle bi durum

Akinti hamilelikte cok normal canim ama fazla kokulu bi akintiysa doktoruna bi görün iltihap kapmis olabilirsin ama sade bir akintiysa hic takma cok cok normal olmasi gereken bisey ;)

Back
X