- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin2 buçuk senelik evliyim 2 senelikken tedaviye başladım 3 defa iğne ilaç kullandım olmadı rahim filmi çekildim bir sorun yoktu eşimdede yoktu bu yüzden aşılamaya geçtik ilk seferde tuttu şükür
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucağına dolu dolu versin inşallahMaşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbenimde yarın yumurta kontrolüm var. İnşallah buyumusse akşam çatlatma iğnesi vurulurum
benimde bugun 5. Günüm. Bel agrisi ve yoğun bir gaz var. Birde asilamadan sonra sürekli yattiniz mi. Ben 4 gündür yatiyorm ve cok sıkıldım. Artık gezip dolasiyorum. Siz ne yaptinzherkese merhaba. aşılamanın 4. gününü bitirdim. bugün yoğun kasık ve bel ağrısı var. bir de çok fazla gazbelirtilerinizi yazar mısınız fikir olsun hepimize..
aynı şeyler var bende de. kasık ve bel ağrım devam. sanki reglden hemen öncesindeki gibi. ben ilk gün uzandım sadece diğer günler normal hayatıma devam ettim. sadece iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum.benimde bugun 5. Günüm. Bel agrisi ve yoğun bir gaz var. Birde asilamadan sonra sürekli yattiniz mi. Ben 4 gündür yatiyorm ve cok sıkıldım. Artık gezip dolasiyorum. Siz ne yaptinz
Amin inşallah canımHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucağına dolu dolu versin inşallah
evet kalabilir. bizim ilk şişenin içinde 1 doz varken doktorum yeterli demişti.Gonal f iğne 900 bittiği halde iğnenin içinde kalır mi
Sifirda göstermesine rağmen içinde var atayım mi onuevet kalabilir. bizim ilk şişenin içinde 1 doz varken doktorum yeterli demişti.
Bende de öyle olmuştu cnm. Doktorum normal demişti. 0 da olmasina ragmen icinde var gibiydi.Sifirda göstermesine rağmen içinde var atayım mi onu
Demek ki kalıyor.sen aşılama mi oldun ? Yumurtalarin kaç mm olmusBende de öyle olmuştu cnm. Doktorum normal demişti. 0 da olmasina ragmen icinde var gibiydi.
Evet aşılama oldum bugün 5. Günüm. Yumurtam 17 ve 18 mm oldugu akşam catlatma ignesi vurdurdumDeme
Demek ki kalıyor.sen aşılama mi oldun ? Yumurtalarin kaç mm olmus
Benim doktorum geç mi kalıyor acaba ya. Geçen ay 19 mm ertesi gün çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama dedi.Evet aşılama oldum bugün 5. Günüm. Yumurtam 17 ve 18 mm oldugu akşam catlatma ignesi vurdurdum
Bugün sağda 15 ya da 17 ben 17mm anladım.ebe 15 yazmış.solda 11 mm yumurta varmış. Bugün yarında gonal f vurup Çarşamba çatlatma iğnesi cuma sabah da aşılama dedi geç kalmış olmaz miyizEvet aşılama oldum bugün 5. Günüm. Yumurtam 17 ve 18 mm oldugu akşam catlatma ignesi vurdurdum
Benimde pek bir tecrübem yok canim. Ilk asilamam..cok bilgi de vermediler. Ben sormasam kac mm oldugunu bile söylemiyorlardı. Yumurtalarin iyi aksama catlatma ignesi 36 saat sonra asilama dediler. Ben sorunca 18 mm dedi. Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama olduBugün sağda 15 ya da 17 ben 17mm anladım.ebe 15 yazmış.solda 11 mm yumurta varmış. Bugün yarında gonal f vurup Çarşamba çatlatma iğnesi cuma sabah da aşılama dedi geç kalmış olmaz miyiz
Genellikle çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor bence doktorunuza güvenin. Çoğumuzun bu şekilde oldu sonuçta bu alanda uzmanlar. İçinizi ferah tutup bekleyin bakalımBenim doktorum geç mi kalıyor acaba ya. Geçen ay 19 mm ertesi gün çatlatma iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama dedi.
Gonal f iğne 900 bittiği halde iğnenin içinde kalır mi
zaten ilaç açıldıktan sonra 28 gün kullanılabilir diye biliyorum. bir sonraki ay daha fazla da kalmış olsaydı kullanamayacaktın. at benceSifirda göstermesine rağmen içinde var atayım mi onu
önce smear aldırırken rahim ağzını açmak için kullandıkları aparat kullanılıyor. sonrasındaki işlem 30 saniye bile sürmüyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. öyle ki, ben doktor işlem bitti dediğinde inanamamıştım. sadece ilk baştaki aparatı hissediyorsun o da eğer rahim ağzın çok dar değilse çok kolay giriyor zaten. bilmediğimiz bir şey olunca tedirgin olabiliyoruz ama ben yaptırdıktan sonra dedim ki çok boşmuş..arkadaşlar selamlar. öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben bu ay 2.kez famera+çartlatma iğnesi tedavisi görüyorum. olmazsa önümüzdeki ay da 3.kez deneyip aşılama planlıyoruz. ön araştırma yapmak istedim. az çok süreci anladım. peki aşılama esnasında ağrı ya da acı hissediyor musunuz? işlem nasıl oluyor, ne kadar sürüyor bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
çok teşekkür ederim cevap için. onu zaten smear muaynesinde biliyoruz. sonrası beni ürkütmüştü. içim rahatladı :)önce smear aldırırken rahim ağzını açmak için kullandıkları aparat kullanılıyor. sonrasındaki işlem 30 saniye bile sürmüyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. öyle ki, ben doktor işlem bitti dediğinde inanamamıştım. sadece ilk baştaki aparatı hissediyorsun o da eğer rahim ağzın çok dar değilse çok kolay giriyor zaten. bilmediğimiz bir şey olunca tedirgin olabiliyoruz ama ben yaptırdıktan sonra dedim ki çok boşmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?