Bizdede Ablamız var 8,5 yaşında dediğin gibi ikisini idare etemk zor....Bu ay basladik ek gidaya yetmemeye basladi artık anne sutu sanirim kilo alimi yavaslayinca gectik.meyve,yogurt,sebze püresi bayagi iyi gidiyoruzsüküüür. ...öykü zor bi cocuk malesef,düzeni asla bozulmamali,yeniliklere kapali,evcimen ve çoook anne bagimlisi...Bu bagimlilik bu gunlerde hat safhada babasinin kucagindayken bile gözunun önünden ayirmiyor beni...Birde 8 yasinda bir kizim var ikisini birden idare etmek cok yorucu...Ne yapalim gecick bu günlerde Sizde durumlar nasil,neler yapiyorsunuz ??
Canım hem yoğurt hem puding verdim diyosun puding i neyle yaptın...yani kendi yediğimiz gibi çok fazla vermeyin artı beslenmelerinde ara zaman verin hergün başka birşey ama sıraylaben ek gıda verdim youğurt sonra puding verdim besin alerjisi yapti..kakasında kan vardı..2 çay kaşığından fazlası zararmış
Bence kilosu iyi. Oğluşumda 12 elim doğumlu anne sütü aldı. şimdi hemen hemen her doğal gıdadan veriyorum azar azar tabi kilosu 8.300Bizde 8 ekim dogumluyuz ek gıda veriyorum ama çok yemiyor mamayla besleniyor dogdugundan beri sizce zayıf mi 67 cm 8 kilo
Boşverin herkesin ne dediğini aylara göre gelişim tablosundanda takip edebilirsiniz internette varyaAma her göre n zayıf gelişmemiş diyor anlamadım
Benm kizim eylul dogumlu 10 eylul ve 2 hafta once 7 kiloydu ama doktor iyi diyor zaten ek gida hic yediremiom yemio simdi tas catlasa 7 300 felandirAma her göre n zayıf gelişmemiş diyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?