Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Merhaba. Ruşen atmaca dan memnun kaldınız mı acaba ? Bana Gaziantep te başka bir doktor tüp bebek önerdi ama direk Ruşen bey e mi gitsem konusunda araştırma yapıyorum, süreç nasıl ilerliyor? Ve kaçıncı tüp bebekte pozitif oldu acaba? Doğal yollarla Olmama nedeni belli mi sizin ?
Erkek faktör ü bizimkisi brn 3. Denemede kaldım sanki en benim yaşayan bir çoçuk olduğu için hemen olur diye direk tedaviye başladılar 2. Tutmayınca histereskopi yapalım çizik atalım dediler en başta bunları yapsalardı belki ilk transfer de tutardı başka merkezede gitmediğim için bilmiyorum bana sankideneme yanılma yöntemiyle gidiyorlar gibi geldi. Aa tutmadı hadi şunu deniyelim tutmadı hadi bunu da deniyelim gibi

Merhaba. Ruşen atmaca dan memnun kaldınız mı acaba ? Bana Gaziantep te başka bir doktor tüp bebek önerdi ama direk Ruşen bey e mi gitsem konusunda araştırma yapıyorum, süreç nasıl ilerliyor? Ve kaçıncı tüp bebekte pozitif oldu acaba? Doğal yollarla Olmama nedeni belli mi sizin ?
Sakın gitmeyin kesinlikle önermiyorum. Kesimhane gibi ezbere herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar. Tamamen para odaklı bir yöntem var. Ben ilk denememi orada yaptım yumurta rezervim cok iyi olmasına rağmen tek embriyo 5. Güne çıkabildi. O da kimyasal ile sonuçlandı. Ardından Sanko hastanesi prof.ılgın türkçüoğlu hanıma gittik. Mükemmel bir ilgi, büyük sabırla hazır olmamı bekledi 7 tane embriyo 5. Güne çıktı ve şu an hamileyim çok şükür. Biz Ilgın hanım a gidince nasıl olması gerektiğini anladık. Hem canımıza hem paranıza yazık.

Sakın gitmeyin kesinlikle önermiyorum. Kesimhane gibi ezbere herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar. Tamamen para odaklı bir yöntem var. Ben ilk denememi orada yaptım yumurta rezervim cok iyi olmasına rağmen tek embriyo 5. Güne çıkabildi. O da kimyasal ile sonuçlandı. Ardından Sanko hastanesi prof.ılgın türkçüoğlu hanıma gittik. Mükemmel bir ilgi, büyük sabırla hazır olmamı bekledi 7 tane embriyo 5. Güne çıktı ve şu an hamileyim çok şükür. Biz Ilgın hanım a gidince nasıl olması gerektiğini anladık. Hem canımıza hem paranıza yazık.
Teşekkür ederim bilgi için, Adana Prof Bülent Haydardedeoğlu”na gitmeyi düşünüyor gibiyiz. Kaç embriyo yerleştirme yapılmıştı size ? Ne zaman gittiniz? Ücret ne kadar ödediniz ? Özelden de yanıt verebılırsınız 🥰

Teşekkür ederim bilgi için, Adana Prof Bülent Haydardedeoğlu”na gitmeyi düşünüyor gibiyiz. Kaç embriyo yerleştirme yapılmıştı size ? Ne zaman gittiniz? Ücret ne kadar ödediniz ? Özelden de yanıt verebılırsınız 🥰
Bende bir araştırma içerisindeyim Antep’te Ruşen bey ve Adana da Bülent haydardedeoğlu arasında bide turan çetin bey var arkadaslar bildiklerinizi araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim çok kafam karışık

Bende bir araştırma içerisindeyim Antep’te Ruşen bey ve Adana da Bülent haydardedeoğlu arasında bide turan çetin bey var arkadaslar bildiklerinizi araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim çok kafam karışık

İmkanınız var ise Bülent Haydardedeoğlu kesinlikle. Ben başladım tedavime. Antep Adana arası git gel yapacağım. Cuma gittim geçen hafta iğnelere başladım, bu hafta yani yarın kontrolüm var tekrar. Bakalım ne diyecek hayırlısı ınsallah

İmkanınız var ise Bülent Haydardedeoğlu kesinlikle. Ben başladım tedavime. Antep Adana arası git gel yapacağım. Cuma gittim geçen hafta iğnelere başladım, bu hafta yani yarın kontrolüm var tekrar. Bakalım ne diyecek hayırlısı ınsallah
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah Bülent beyde mi başladınız Adana da özel muayenesi mi var yoksa bir hastanede mi çalışıyor bide ücret durumu nasıl
Benim 2. Denemem olacak o yüzden az tedirginim

Aradan baya zaman geçti Nasıl gidiyor tedavi süreciniz hangi aşamadasınız merak ettim sizi

üçüne de gittim sonuçlarım negatif üçünde de. üçü hakkında da kısa yorum yapayım. nova fertil asla önermem. bülent hoca en az sizin kadar sonucun pozitif olmasını isteyen bir doktor sanki bir yakını gibi ilgileniyor. turan bey de tüplerim kapalıyken tüp bebek denemesi yaptı üç kere başka doktorlardan öğrendik o şekilde tutma imkanı yokmuş. şuan umayda hakan hocaya yaptırıyorum ilk deneme başarısız ilgi ve hastane olarak iyi. daha sonra 2 yumurta toplama oldu ikisinde de 5de 2 embriyo döllendi dondurduk.

merhaba bi kaç sorum olacak size

Cok tesekkür ederim 🍀🙏🏼 Inan cok zorlu bir sürecten gectim/geciyorum. Neredeyse her defasinda hamile kalip, sonrasinda nedensizce düsük yapmak cok zor. Hem esim hemde ben bastan asaga kontrol edildik, fakat ele avuca sigacak birsey bulunmadi. Endometriosis hastasiyim, yumurtaliklarimda cikolata kisti vardi, fakat ameliyatla alindi. Kistler varken 2 defa hamile kaldim, dedik kistler belki sorun cikariyor, ama kistlerden sonrada 2 adet düsük yasadim. Endometriosis nedeniyle bünyemin hizli calistigini söylüyorlar, ve vucudum gebeligin guzel birsey oldugunun farkina varmadan düsürüyor. Bilmiyorum. Cesitli ilaclar verildi fakat hicbirinin faydasi yok. Yurtdisinda kaliyorum, burdaki doktorlar baska diyor, türkiyedeki doktorlar baska 😩😩 yani bir cikmaz icindeyim.. haftaya Istanbula gelip yumurta transferi yapacagiz Allah izin verirse… eylülde 30. yasima bastim 👍🏼 2,5 senedir deniyoruz.. Istanbul Danimarka arasi gidip geliyoruz.. cok zor..
Çok geçmiş olsun aynı sorundan muzdaribim kaç cm kistleriniz

Back
X