Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Rabbim ol demeden olmaz öyle acayip şeyler yaşamışsınızki.. ama mucizeniz sizinle inşallah. bol duayla Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. kan sonucunuzu bekliyoruz heyecanla:)

Canım sen 19 unda transfer olmadın mı 19 unda transfer oldu isen Bugun senin 9. Günün . 9. Günde kendini gösteriyor artık kanda bile
19 u akşamı oldum canım. hemşire 1 kasım 12. günün dedi bende ertesi günden sayıyorum o yüzden. şuan varsa çıkar kesin. ama hiç belirtim yok olduğunu sanmıyorum.

Ben 20 ekim de transfer oldum ben 9. Günü bekliyorum yani yarın sabah evde test yapacağım Bugun testleri almaya gideceğim hanımlar 9. Gün hangi testler yapılır garanti sonuç için önereceğiniz testler neler Bugun eczaneden almam lazım

19 u akşamı oldum canım. hemşire 1 kasım 12. günün dedi bende ertesi günden sayıyorum o yüzden. şuan varsa çıkar kesin. ama hiç belirtim yok olduğunu sanmıyorum.
Belirti arama kesinlikle bendede hiç belirti yok sıfır belirti göğüslerim bile sizlamiyor belirtiyle hiç alakası yok gerçekten

Erken gebelik testlerinden alabilirsin miratech. Artık normal testlerdende sonuç alirsiniz 9.gun..iyi beklemissiniz vallahi insallah guzel hberler aliriz sizdende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…