• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Senden de Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah 🙏🏻 ❤️Ben de yarın kan vermeye gidicem, normalde pazartesi ama yarın yaptırıcam bir de pazartesi yaptırıcam ki katlamış mı göreyim diye . Hep heyecan 😍

Sorma kan vermek bu kadar stresli olmamisti hiç hadi inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun. Allahim cumanın hürmetine sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• 117403EF-F1D4-40D4-A34D-EF47E51060E6.webp
    117403EF-F1D4-40D4-A34D-EF47E51060E6.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 80
Sorma kan vermek bu kadar stresli olmamisti hiç hadi inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun. Allahim cumanın hürmetine sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin amin Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız bebekler nasip etsin inş

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
Sulgen Sulgen 285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
@fadih356.gün311ekim
@gurbetbirbaska255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
sezenosman sezenosman 305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
lifeve lifeve 295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
@Gulummmm255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
@lavable165. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
Merhaba canim benide listeye eklersen sevinirim. Biraz ani oldu daha yeni karar verdik, naturel transfer olacak bende. Transfere kadar ilac yok simdilik. 27 veya 28 ekim transfer insallah. Benim ikinci cocuk. Oglumda tüp bebek. 2020 de yaptik biz tüp bebek. Dört tane 3. gün embriyosu ve iki tane 5. gün embriyosu vardi. Hepsini dondurduk ikili paketlerde :) Oglum ikinci deneme. Simdi iki yil sonra dondurulmus kardeslerini koycaz 5. gün embriyo iyi kalite 2 tane. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin. Senin galiba positif hayirli olsun.

Aramizda un gün var canım hadi hakkında hayırlısı olsun benimde ilk gunden beri var gazim ama ben progestana bağladım ne biliyim 😂 bende zor dayanıyorum test için valla yapinca negatifi görünce cok kötü oluyor insan o yüzden yapmayida istemiyorum erken zaten daha dayanicaz güzel haberleri alacaz inşallah 🥰🤲🏻
Canım benim de çok gazım var ya, internette biraz araştırdım gebelikte progesteron hormonu sindirimi yavaşlatır ki bağırsaklarda bebeğe yararlı maddeler daha çok emilebilsin yazıyordu. Ama bu da gaz ve kabızlık sorununa yol açarmış. Acaba tuttu da bizim progesteron iyice fırladı mı 🥰 Benim enfeksiyon iyice coştu 5 dk da bir lavabodayım çok ağrı yapıyor, bu durum bir yandan umudumu azaltıyor bir yandan da böyle şeylerle tuttu herhalde diyorum deliye döndüm iyice 😂

Canım benim de çok gazım var ya, internette biraz araştırdım gebelikte progesteron hormonu sindirimi yavaşlatır ki bağırsaklarda bebeğe yararlı maddeler daha çok emilebilsin yazıyordu. Ama bu da gaz ve kabızlık sorununa yol açarmış. Acaba tuttu da bizim progesteron iyice fırladı mı 🥰 Benim enfeksiyon iyice coştu 5 dk da bir lavabodayım çok ağrı yapıyor, bu durum bir yandan umudumu azaltıyor bir yandan da böyle şeylerle tuttu herhalde diyorum deliye döndüm iyice 😂
Valla canım ben fmf hastası olduğum için colcihum ilaci kullaniyorum o asla kabız yapmıyor beni ama sabahalri ve aksamlari aşırı gazim oluyo gun içerisinde pek olmuyo belkide usutuyorum ondan bilemedim inşallah dedigin gibidir canim bebislerimiz yapiyordur inşallah 🥰🤲🏻 enfeksiyonu dedin mi doktoruna peki belki biseyler falan verirdi hala fitil kullaniyo musun sen ?

Valla canım ben fmf hastası olduğum için colcihum ilaci kullaniyorum o asla kabız yapmıyor beni ama sabahalri ve aksamlari aşırı gazim oluyo gun içerisinde pek olmuyo belkide usutuyorum ondan bilemedim inşallah dedigin gibidir canim bebislerimiz yapiyordur inşallah 🥰🤲🏻 enfeksiyonu dedin mi doktoruna peki belki biseyler falan verirdi hala fitil kullaniyo musun sen ?
İnşallah canıım 🙏🙏 Güzel kan sonuçlarımızı paylaşalım inşallah.
Söyledim hatta crp sonucumu da gördü sadece işte steril eldivenle tak fitili dedi. Onu da bi kez denedim tövbe yarabbim 😂😂 Artık aparatsız elimle itebildiğim kadar itiyorum 🤦🏽‍♀️

Merhaba canim benide listeye eklersen sevinirim. Biraz ani oldu daha yeni karar verdik, naturel transfer olacak bende. Transfere kadar ilac yok simdilik. 27 veya 28 ekim transfer insallah. Benim ikinci cocuk. Oglumda tüp bebek. 2020 de yaptik biz tüp bebek. Dört tane 3. gün embriyosu ve iki tane 5. gün embriyosu vardi. Hepsini dondurduk ikili paketlerde :) Oglum ikinci deneme. Simdi iki yil sonra dondurulmus kardeslerini koycaz 5. gün embriyo iyi kalite 2 tane. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin. Senin galiba positif hayirli olsun.
bu arada 39 yasindayim

İnşallah canıım 🙏🙏 Güzel kan sonuçlarımızı paylaşalım inşallah.
Söyledim hatta crp sonucumu da gördü sadece işte steril eldivenle tak fitili dedi. Onu da bi kez denedim tövbe yarabbim 😂😂 Artık aparatsız elimle itebildiğim kadar itiyorum 🤦🏽‍♀️
İyi yapiyon canım bende öyle yapiyorum valla test ne zaman yapmayı dusunuyosun ben bi evde yapiyim diyorum bi yapmayım test gunumde gidiyim kan veriyim diyorum kafam allak bullak hahah delirmeyeydik iyiydi 😂😂

Kan sonucum negatif malesef hamile kalanlara sagsalim bebeklerini kucaklarına almayi süreci bekleyenlere de pozitif olmasını benim gibi negatif olanlarda en kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah
İnşallah sonrakinde pozitifi görürsün cnm kaçıncı denemendi?

Back
X