• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sizin tüp bebek mi ? Yani hamilesiniz zaten o yüzden dedim ama doktordan isteyin yine de benim tekrarlayan düşüklerim olduğu için bakmıştı ama tup bebek öncesi genelde istiyolar genetik testleri
Bende de ilk başta bir sayfa yapılması gereken testler vardi onun içinde vardi. Son transfer oncesi aradan 6 ay geçtiği için testleri yenilememiz lazım diye tekrar yaptırdım. Ama sadece ben yaptırdım sonu cuma eşim yaptırmadı.

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm 🤔 belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....🤔🤔🤔🤔🤔

Ne güzel dileklerde bulunmuşsun 🙏🙏 ne güzel cümleler kurmuşsun 🙏🙏 çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın bilemezsin bu arada sana İyi kalite dedilerse AA dır canım transfer e kadar hastane de bana iyi kalite dedi başka Bilgi vermedi embriyodaki değişken kaliteleri ben bu platform da görüp öğrendim 2 gün önce transfer e gidince evrakta yazıyor orada gördüm AA sı nı o zaman seninki de AA dır 🙏🙏 bayanların tüplerinde sıvı birikmesi tıkalı olması vs gibi gizli sorunların tüp bebek tedavisinde bebeğin tutunmasını engellediğini biliyordum 🙏 ama senin dediğin hususu bilmiyordum canım yüreğime su serptin çok teşekkür ederim 🤲
Sorun tespit edilince ona yönelik tedavi planlamak daha başarılı oluyormuş. Rica ederim canım peşpeşe güzel haberler alalım inşallah 🙏
Sağolasın, AA o zaman demekki, bana kağıt da vermediler sağolsunlar 😅 2 tane olduğunu biliyorum 🧡🧡
Grade dedikleri şey embryoyu sınıflandıran doktorun ismini vermişler . Grade 1 AA kalitede denk geliyor grade 2 AB bb gibi grade 3 ise onun da bir tık altındaki kalite grade 4 zaten en alt kalite 5 güne varan embryo demekmiş bende çok araştırdım AA bb diye neden yazılmamış dosyamız diye lab. Göre değişiyor üni hastaneleri vs grade diye siniflandirirken yeni lab AA AB Ba değişiyor. Ben grade 3 ile hamile kaldım. Çok şükür devamı gelir kalite evet önemli ama tek bir ölçüt de değilmiş onu anladım.
Sağol canım, haklısın, yani en nihayetinde rabbim ol desin yeter tabi ki 🙏. Bir de tutma ihtimali olmasa koyacaklarını sanmıyorum, muhtemelen 40%, 30% gibi gebeliği yakalama oranları var ya onlar üzerinde etkisi vardır. Sen ne güzel yakalamışsın, 2 kat da çok güzel artmış böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah 🥰🥰 Bizi de dualarından eksik etme ne olur.

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm 🤔 belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....🤔🤔🤔🤔🤔
Bence düşünmelisin 🥰 benim bir arkadaşım gebe olduğunu böyle öğrenmişti.

Canım benim güzel düşünelim güzel olsun. İnşallah bebisin seninledir.
Bende çok uyumustum :KK36:

Kızlar benden başka çikolata yasaklanan var mı 🥹🥹 artık dayanamıyorum.
Bana sadece şekeri ve tuzu azalt dediler tamamen hayatından çıkarma vucudumuzun şekerede tuzada ihtiyacı var dediler ben çikolatayı bir parça oda bitter yiyorum cnmm çok çekerse...meyvedede şeker var dengeyi kurman gerek...

Hem heycanlanıyorum hem bana mı öyle geliyor diyede düşünüyorum çok karışık duygular 🤔
69341190-644F-459F-A22A-97910C618B4B.webp

şöyle bilgiler buldum. inşallah seninledir sımsıkı tutunuyordur miniğin 🥰
Neden yasak ki ya bana dedi mi hatırlamıyorum
bana bi kağıt vermişlerdi transferden sonra canım onda yazıyor

Bana sadece şekeri ve tuzu azalt dediler tamamen hayatından çıkarma vucudumuzun şekerede tuzada ihtiyacı var dediler ben çikolatayı bir parça oda bitter yiyorum cnmm çok çekerse...meyvedede şeker var dengeyi kurman gerek...
çay kahve çikolata ananas alkol falan yazıyor ben de öyle önemli bi grupta olunca şaşırdım. minik bir iki parça yiyim bari

Merhaba bende öyleydim progestan uyku yapıyormuş.

Günaydın kader arkadaşlarım.🌸
Bugün transferimin 7. Günü, 2. Transferim 5 günlük 2 embriyo transfer edildi.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız??? Sizler görebilecek misiniz??

Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.

(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
sezenosman sezenosman

Eklentiler

• 4D352986-FA40-443D-A106-F2C8D1D22726.webp
    4D352986-FA40-443D-A106-F2C8D1D22726.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 67A64D8B-B480-4273-AC63-F9414586F33C.webp
    67A64D8B-B480-4273-AC63-F9414586F33C.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 5ABA5548-8B06-4270-B139-30AC11C696EC.webp
    5ABA5548-8B06-4270-B139-30AC11C696EC.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme: