• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Günaydın kızlar birşey sormak istiyorum sizlere transferim çarşamba günü gerçekleşdi perşembe günü ve dün gündüz bir kaç saat uyumama rağmen gece saat 20:00-21:00 arasıda tekrardan uykum geliyor ve yine uyuyorum uyanıp 23:00de falan yatağa geçtiğimde sabaha kadar aralıksız yine uyumaya devam ediyorum böyle değildim ben normalde yani çalıştığım zamanda yorgunsam eğer tv izlerken uyuyordum şimdi işede gtmiyorum evdede birşey yapmıyorum ama uyuyorummmm 🤔 belirti olarak düşnmelimiyimmm yoksa bana mı öyle geliyor....🤔🤔🤔🤔🤔
Bendede uyku 2 gündür var benim bugün 9. Günüm hele 7. Günümde gündüz 3 saat deliksiz uyumuşum 🤔

Günaydın kader arkadaşlarım.🌸
Bugün transferimin 7. Günü, 2. Transferim 5 günlük 2 embriyo transfer edildi.
Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız???

Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.

(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
@sezenosman
Çok şükür 🤲🏻 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah canım ❤️

Ve tabi ki kurtlandım dün ve bugün test yaptım dün ki testimde hiç çizgi çıkmadı.
Bugün ki testimde silik bir çizgi görüyorum ya da bana öyle geliyor. Ve çok heyecanlandım hayatımda ilk kez de ince silik çizgi gördüm. Ama ya yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.
Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız???

Birde sabah 6:30 da idrara sıkışarak uyandım geri yattım. Sabah 9 da ki idrarımla testi yaptım.

(İlk transferimde test yapmıştım 7.8.10. Günlerde silik milik hiç çizgi falan görmemiştim zaten kanda negatif çıkmıştı)
@sezenosman
Hayırlı olsun sağlıkla artar inşallah🌸 çok hafif olsa da var kaçıncı günün

Ben de gördüm canım benim ilk testim de böyleydi hem de içini söktüm testin bak atayım fikir olsun 😅
8532B06F-2D99-4B88-98F4-0BD08B51D15B.webp
AEAC4649-2320-4D21-8B8F-20BD235B84FF.webp

Foto da ne kadar belli olur bilmiyorum bir bakar mısınız??? Sizler görebilecek misiniz??

@sezenosman
Canimmm tebrik ederim evet var bende görüyorum :KK200: :KK36:

M MucizeAtabey Seymoss16 Seymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Yok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız

Yok kuzum yapmadım ilk 2 transferimde yapmıştım çok stres oldum belliden Salı günü kan vermeyi planlıyorum 11.gün inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız
Bende takıntılıyım die yapmadım stres olurum . Onuncu gün erken mi olur benim raporum biticek bi beş gün daha alacam gitmişken test yaptıracam bide benimki üçüncü gün embriyosu normalde 28 i test günüm

Sorun tespit edilince ona yönelik tedavi planlamak daha başarılı oluyormuş. Rica ederim canım peşpeşe güzel haberler alalım inşallah 🙏
Sağolasın, AA o zaman demekki, bana kağıt da vermediler sağolsunlar 😅 2 tane olduğunu biliyorum 🧡🧡

Sağol canım, haklısın, yani en nihayetinde rabbim ol desin yeter tabi ki 🙏. Bir de tutma ihtimali olmasa koyacaklarını sanmıyorum, muhtemelen 40%, 30% gibi gebeliği yakalama oranları var ya onlar üzerinde etkisi vardır. Sen ne güzel yakalamışsın, 2 kat da çok güzel artmış böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah 🥰🥰 Bizi de dualarından eksik etme ne olur.

Kesinlikle öyle bir önceki grade 2 idi nasip olmadı bu daha alt embryo tutundu. Rabbim diledi oldu şimdi bakalım bekliyoruz artışları için ferah olsun bende deliler gibi arastiriyordum 😁 Allahim inşallah nasip etsin inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese ve sana

Hayır hiç istenmedi pıhtılaşma için kan sadece estradiol prolaktin fsh tsh progesteron bakıldı her gittiğimde takip ediyordum sonuçları hic bir tüp bebek denemesinde olamadı acaba üni hastanesi olduğu için mi düşük yapan arkadasimda bakilmisti işte şuan hamileyim de böyle bir şey var mı tedbir almak gerekir mi diye şimdi baktirsam neden erek yok dediniz gc mi kaldık
Canim bende uni hastanesinde tedavimi görüyorum banada pihtilasma icin ilac galan vermediler iki uc kez kan tahlili istediler kan sayımı pihtilasma suresi falan hep orda yaziyor ona dayanarak doktorum genetik testi istemedi sonuclarina bak detayli kan tahlili yapilmistir sanada orada yaziyor APTT var o tahlilin kan pıhtılaşmasi için mesela

Öncesinde yapılan kan tahlillerinde öğreniliyor diye biliyorum ama detaylı bilgi sahibi olanda paylaşırsa iyi olur
embolı yada damar sistemi bozuklugu için şartların oluşması gerekiyor

ideal kıloda ailede bu tür hikaye yok ise şeker hastalıgı yok tansiyon normal kan yag oranaları normal ise sorun yok diyebiliriz eger araştırma yapısın ben emin olmak istiyorum diyorsanzı tsh kan şekeri total lipid ve kolesterol pt aPTT cbc yapılsın
Demiş bir uzman sordum

Back
X