• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyor 🥹🥹🥹rabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin 😍🥹❤️Hepiniz iyi ki varsınız 🥹
Hadi gözün aydın canım 🤩🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎈🎈🎈

Canım inan yazmayı unuttum buraya kafam bulanık oldu mu sıkıntı mı var değer düşer mi diye. Allahim kolaylastirsin vesile versin sizlere hepimize tattirsjn. Bendeki stres kese ve kalbe kadar devam edecek sanırım hala inanamıyorum.
Oooo o korku doğuma kadar devam ediyor geçmiyor. Tadını çıkart bence ♥️🌸🥰

Canım benim 5+3 tu çok minik duyuldu bende şaşırdım gerçekten erken dollenmede olmuş olabilir iki hafta sonraya da randevu verdi
Evet kuzum kesin erken tutunmuştur bebişler . Benim de daha önce üçüz hamileliğimde 5+6 iken duyulmuştu . Ama o zaman mesela 6+3 te çağırmıştı dr kalp atışı İçin benim kanamam geldi diye apar topar gidince kalp atışını da görmüştük . Normalde 6-7 hafta arası veriyorlar kalp atışı İçin .

Yaaa cok sevindim canım insallah bizde görürüz o degerleri valla böyle güzel haberler duyunca içim kıpır kıpır oluyor Rabbim tamamina erdirsin inşallah canım 🤲🏻🥰❤️❤️
Amin canım benim çok sağol . Hepimiz görecez inş Allah’ın izniyle sağlıkla da kucaklıycaz inş bak görürsün 🙏🏻❤️😍

Merhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler 🤔
Bak canım ben de idrar testinde takip ettim en son dün 10. Günde yaptım bugün 11. Günüm şükürler olsun 372 gibi bir değer gördüm . Darısı başına inş . İdrar testinde çıkmışsa vardır mutlaka 🙏🏻

Eklentiler

• 29E2B693-BF59-47AB-9FF8-3660608E07B5.webp
    29E2B693-BF59-47AB-9FF8-3660608E07B5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 78
Bak canım ben de idrar testinde takip ettim en son dün 10. Günde yaptım bugün 11. Günüm şükürler olsun 372 gibi bir değer gördüm . Darısı başına inş . İdrar testinde çıkmışsa vardır mutlaka 🙏🏻
Maşallah gözünüz aydın olsun Rabbim hayırlısıyla sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin❤️🌹

Selam kızlar benimde transfer tarihim netleşti, hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)

5. gün embriyosu genetikten geldi iyi kalite
2. deneme
27 ekim transfer tarihim :)

aynı gün transfer oluyoruz❤️ inşallah güzel sonuç alalııım :)
ben 36 yaşındayım, ilk denemem. 6. gün embriyosu benim de genetikten geldi.

Back
X