• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Aynı şekilde benim de tek embriyo geriye de iki dondurulmuş var istersen onda iki koyarız dedi ama doktorum güne takılma umut varsa herşey olur dedi🤲🤲🤲
Benimde aynı geride iki kalıyo onları da tek tek koyduracam zaten 33 yaşındayım yaş sınırıda var sanırım iki embriyo transferi için. Zaten ben takıntılı biriyim çoğul gebelikten korkuyorum. Diğer embriyolara gerek kalmayacak inşallah içimden bir his oyle diyor ☺️ Yada öyle umut ediyorum.

Kızlarrr selamlarrr nasılsınızzz💜🌸Ben dün testimi tekrarladımmm 14.gün olarak ve 408 çıktı sonucum😍😍Bebişim benimlee çol şükür 3kasımda kese görmeye gidicez🧿🫶Çok pozitif haberleri var maşallahhhhhh hepinizi canı gönülden tebrik ederim🌸💜Ve sonuç bekleyen bütün anne adaylarına dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün 🌸💜🙏Benim sürecim umutsuzlukla başlayıp umuta döndü az çok biliyorsunuzdur hep sizlerle paylaştım☺️Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin 💜🌸💕
Canım.tebrik ederim.super bir haber gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum

Benimde aynı geride iki kalıyo onları da tek tek koyduracam zaten 33 yaşındayım yaş sınırıda var sanırım iki embriyo transferi için. Zaten ben takıntılı biriyim çoğul gebelikten korkuyorum. Diğer embriyolara gerek kalmayacak inşallah içimden bir his oyle diyor ☺️ Yada öyle umut ediyorum.
İnşallah hepimiz için öyle olur🌺🙏🙏

Anladım canım demek sabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkardı of çok heyecanlı ❤️❤️🙏
Evet canm demekki gün geçtkçe daha belli oluyor ben çok kararsz kldm acaba kanda çıkarmı diye nasb inşallah pazartesi bakcam sonuca yazarm burdanda Rabbim herkese hayrlı haberler nasb etsn böyle olupda gebe kalan varmı diye merk ettm işte varmış çok şkür 4 gün yaptım böle çıkıyor nasb de varsa oluyor Allahım hayırlısıyla nasb etsin🫶🏻❤️

Evet canm demekki gün geçtkçe daha belli oluyor ben çok kararsz kldm acaba kanda çıkarmı diye nasb inşallah pazartesi bakcam sonuca yazarm burdanda Rabbim herkese hayrlı haberler nasb etsn böyle olupda gebe kalan varmı diye merk ettm işte varmış çok şkür 4 gün yaptım böle çıkıyor nasb de varsa oluyor Allahım hayırlısıyla nasb etsin🫶🏻❤️
Ben koyulaşma olmuyor gibi geldi çok üzüldüm ama bugün biraz daha iyiyim 🙏❤️
İnşallah canım

Back
X