• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Maşallah canım 🧿tebrik ederim hayırlı olsun 🥰 ne fark eder kuzum ❤️

Kızlaaarrr kızlaaaaar bugün 11. Günüm 372 çıkmış değerim çok şükür çok sevinçliyim içim içime sığmıyor 🥹🥹🥹rabbim isteyen herkese nasip etsin inş pozitif alan tüm arkadaşlarıma da bana da sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin 😍🥹❤️Hepiniz iyi ki varsınız 🥹
Ohhh gözün aydın canım benim Allah sağlıklı gelişimleri nasip etsin inşallah :KK36: :KK200:

Amiin kuzum hepimize inşallah.

Canım bence evrene güzel enerji gönderelim, olacak inşallah ben çok çok inanıyorum gerçekten 🥰Neticede yaşadığımız belirtilerin çoğu zaten hormondan, göğüs büyümesi, batmalar, hazımsızlık, gaz vb ama bebek tutunca etki artıyor olabilir..

Düşün yani benim 2. gün bildiğin kırmızı kanamam oldu, transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum ama hala minicik ağrıdan batmadan umutluyum. Dün belim ikiye yarıldı resmen saatlerce kıvrandım afedersin popoma kadar vurdu ağrı ağlayasım geldi ama dedim nolur bebeklerden olsun Allahım razıyım ben.
🙏🧡
Enfeksiyon için ilaç verdi mi canım nasıl yapıyorsun, bende gecirdigimde çok ağrısı oluyordu yanması batması felan inşallah biran önce geçer

Merhaba kızlar bugün 12. Gün kan test sonucu verdim 353 çıktı ama bana ikili embriyo transferi yapıldı bana düşük geldi sanırım tek embriyo tutundu yardımcı olur musunuz
Merhaba hayırlı olsun🌸 benim de çift embriyo transfer edildi 10. Gün kan değerim 342 di yani endişelenme ikiside tutmuştur çünkü 4 sonra verdiğimde 2017 çıktı sende tekrar kan verdiğinde anlarsın baya yükselirse demek ki ikiside tutmuştur 🥰

Merhaba hayırlı olsun🌸 benim de çift embriyo transfer edildi 10. Gün kan değerim 342 di yani endişelenme ikiside tutmuştur çünkü 4 sonra verdiğimde 2017 çıktı sende tekrar kan verdiğinde anlarsın baya yükselirse demek ki ikiside tutmuştur 🥰
Canim peki senin belirgin bi belirtin varmiydi ikiside tutmus yaa belki hissetmissindir diye soruyorum bende iki tane transfer oldumda bugün sağ kasigim agriyor bazen siddetleniyo bazen hafif ama gun boyu ağrıdı solda agridi arada

Merhabalar kızlar yeni gebelere hayırlı olsun sonuç bekleyenlerede Rabbim hayırlı haberler almayı nasb etsin ben 8.9.11. Günde evdeki testlerim poztf çıktı hep pazartesi kan vereceğim böyle olupda kan poztf olan varmı yanılırmı bu testler 🤔
Ben canım evde testte gördüm , kanda çıktı şükür

Eklentiler

• 94F36490-07EB-4756-AB30-B8C503118A99.webp
    94F36490-07EB-4756-AB30-B8C503118A99.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 95
Değerin çok güzel canım sağlıklı gelişsin, Bi arkadaş ucuzlerine olan ilk kan değeri 200 kusur demisti :)

Back
X