Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım nasıl oldun bana yine yatış verdiler pazar günü bebeklerden birrinin suyu gelmeye başlamış doğumu bekliyoruz şuan
Rabbim yardımcın olsun canim benide cikartmadi sadece dikis tutuyormuş. Bebekleri tutabilecegimiz kadar tutucaz diyorlar. Rabbim onlari bize bağışlasın

Rabbim yardımcın olsun canim benide cikartmadi sadece dikis tutuyormuş. Bebekleri tutabilecegimiz kadar tutucaz diyorlar. Rabbim onlari bize bağışlasın
Şu mübarek günlerde hem senin için hemde kendim için dua ediyorum 🤲🏻 Rabbim onları bize bağışlasın 🙏 elimiz kolumuz bağlı bundan sonrası rabbimin işi neylerse güzel eyler 🤲🏻

Şu mübarek günlerde hem senin için hemde kendim için dua ediyorum 🤲🏻 Rabbim onları bize bağışlasın 🙏 elimiz kolumuz bağlı bundan sonrası rabbimin işi neylerse güzel eyler 🤲🏻
Bende oyle düşünüyorum biz elimizden geleni yaptık. Dualarımızı ettik rabbimize sığındık. Hekimlerimize emanet ettik onlar ellerinden geleni yapiyor. İnşallah guzel olacak sen benden hafta olarak daha öndesin hayırlısıyla guzel haberlerini bekliyorum. Gönlün ferah olsun 🌸hangi hastanedesin

bende 23-3 hamıleyım tup bebek ıle bende 20. haftamda serklaj oldum uc gun hast yattım ama agrım sızım yoktu acılmam vardı sadece dr onlem amaclı yaptı progestan fıtıl ve ıgne kullanıyorum lavabıdan lavaboya kalkıyorum sureklı yatus halındeyım banada dua edın ınsallah saglıkla cocuklarımuz dogsun

nasıl durumunuz canım cok gecmıs olsun bebısler nasıl sen nasılsın
Ben 24. Haftada doğum yaptım erkek 9 gün yaşadı ve kaybettik kızım şuanda küvezde yarın 21 günlük olacak savaşıyor minik bebeğim inşallah Allahım onu bize bağışlayacak 🙏 hepinizden dua beklerim 🤲🏻

Çok sevindim gerçekten her belirtiyi ikizlere yoruyordun Allah gönlüne göre verdi inşallah 🙏🏻 çok dikkat et doktorunun dediğinden çıkma gerçi sen eminim fazlasını yapıyorsundur bi sonraki kontrolün ne zaman doktor bi şey dedi mi kanamayla ilgili.

Ben cumartesi günü prp eksozom yaptırdım takviye ilaçlara başladık bi de @Kittylovers un sağolsun önerdiği hayıt macununu aldım onu da yiyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum arada kaçıyor ama çok daraldım aylardır çok sıkamıyorum kendimi.

Tahminimce aralığın 18-19 u gibi yeni opu için iğnelere başlayacağız. Sonrasında bakalım artık hayırlısı ara ara haberdar ederim sizi de
Merhaba hayıt macunu hangisi acaba

Ben 24. Haftada doğum yaptım erkek 9 gün yaşadı ve kaybettik kızım şuanda küvezde yarın 21 günlük olacak savaşıyor minik bebeğim inşallah Allahım onu bize bağışlayacak 🙏 hepinizden dua beklerim 🤲🏻
Çokça sabır diliyorum. allahım kızınızı size bağışlasın hayırlı ömürleri olsun. Şimdi nasıl çıktı mı hastaneden?

Kızlar merhabala ben şubatta tüp bebek yaptırdım. Mart 6 da 2.81 negatifti. 10 martta da adet oldum. Bu ay adetim gelmiyor. 2. regl gecikiyor yazanlar vardı. Birisi bana yardımcı olsun ya. Gecikme bu kadar oluyor mu ? Yani aşırı gecikmedim ama hiç adet belirtim yok. Normalde 30 32 günde olurum ama belirtilerim olur göğüs hassasiyeti karın ağrısı hiç yok.

Merhaba Zoi Max benim doktorum d bana önerdi. Kullandım , sonuç aldım. doktorunuzun önerilerine uyarak düzenli kullanım önemli, ben faydasını gördüm.

Merhaba bende her ay yumurtlama olmuyormuş gebelik istiyorum doktor önerisi ile başlayacagım zoi maxa etkisini gördünüz mü acaba
Zoi max ı ben pcos için kullandım, sonuç aldım. Bir tanıdğım tüp bebek tedavisi için kullandı, onlar eşli tedavi gördüler, 6 ay sürdü tedavileri şimdi ikizleri var, Allâh bağışlasın herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Merhaba Zoi Max benim doktorum d bana önerdi. Kullandım , sonuç aldım. doktorunuzun önerilerine uyarak düzenli kullanım önemli, ben faydasını gördüm.
Merhabalar yumurtalarınızda mı sorun vardı ? Embriyo mu olmuyordu. Bugün doktor bana da önerdi bunu 3. Tüp bebeğe başlayacağım 🥺

Back
X