Merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bizde de erkek faktörlü. Bende 5gün gonal f kullandım. Sonrasında cetrotide+menopur kullandım. Yani normal merak etme. Cetrotide yumurtalar çatlamasın diye. Kan tahlilinde de fsh-ın aşırı yükselmediğindwn menopuru da eklemişKızlar herkese merhaba ben adetimin 3. Günü gonal f 450 225 doz kullanmaya başladım 5. Gün doktorum cetrotide iğne verdi bugün 8. Günüm bu kullanmış olduğum iğneler ile birlikte menopur iğnesine başlattı problemimiz eşimde varikasol sebepliydi bu iğneleri birlikte kullanan arkadaşlar oldu mu ilk denemem acaba problem mi oldu başka bir iğne verdi diye kafam karıştı şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum alllah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Ayy çok rahatladım ya ama benden hiç kan tahlili falan istemedi hoca ultrason muane ile takıp ediyor sadece carsamba günü tekrar gidicem çok teşekkür ediyorum alllah razı olsun su serptiniz içimeMerhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bizde de erkek faktörlü. Bende 5gün gonal f kullandım. Sonrasında cetrotide+menopur kullandım. Yani normal merak etme. Cetrotide yumurtalar çatlamasın diye. Kan tahlilinde de fsh-ın aşırı yükselmediğindwn menopuru da eklemiş
Yok yok hiç canını sıkma zaten bir kaç güne yumurta toplama gününde kesinleşir inşallahAyy çok rahatladım ya ama benden hiç kan tahlili falan istemedi hoca ultrason muane ile takıp ediyor sadece carsamba günü tekrar gidicem çok teşekkür ediyorum alllah razı olsun su serptiniz içime
Siz ne durumdasınız peki şuan toplama işlemi yapıldı mı?Yok yok hiç canını sıkma zaten bir kaç güne yumurta toplama gününde kesinleşir inşallah
Benim bugün transferim yapıldıSiz ne durumdasınız peki şuan toplama işlemi yapıldı mı?
Ayyy allah inşallah güzel haberler almanizi nasip eder sağlıklı hayırlı kucağınıza almayıBenim bugün transferim yapıldı
İnşallah ikimizde en kısa sürede güzel haberler alırızAyyy allah inşallah güzel haberler almanizi nasip eder sağlıklı hayırlı kucağınıza almayıilk denememi peki
Tahmini 1 hafta icindede olabilir..Yumurtaların büyümesine bağlı..Kızlar merhaba ben dün gonal f 900 e başladım. Yumurta toplama işlemine kaç gün sonra geçilir
ınsallahc canım hayırlısı tesekkur ederimTahmini 1 hafta icindede olabilir..Yumurtaların büyümesine bağlı..
Kontrollerde anlaşılacak..insallah hakkınızda hayırlısı
Kızlar herkese merhaba ben adetimin 3. Günü gonal f 450 225 doz kullanmaya başladım 5. Gün doktorum cetrotide iğne verdi bugün 8. Günüm bu kullanmış olduğum iğneler ile birlikte menopur iğnesine başlattı problemimiz eşimde varikasol sebepliydi bu iğneleri birlikte kullanan arkadaşlar oldu mu ilk denemem acaba problem mi oldu başka bir iğne verdi diye kafam karıştı şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum alllah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Eşimde sperm sayısı çok çok düşüksorun neydi canım sizde
Eşimde sperm sayısı çok çok düşük
2tane iyi kaliteli pgt yapılmış 5.gün embriyosu transfer oldu.hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu transfer edildi...
2tane iyi kaliteli pgt yapılmış 5.gün embriyosu transfer oldu.
2tane iyi kaliteli pgt yapılmış 5.gün embriyosu transfer oldu.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı evlatlarımız olmasını nasıp etsin benim bugün biraz kasik ağrım var doktora sordum büyümeden kaynaklı yumurtaların dedi yarın tekrar kontrole gidicem haber veririmmerhaba canım bende 4 ekimde adetimin 2. günü gonal f 900 225 ü ve menupor kullandım dün dr cetrotıde eklemesi yaptı..ilk denemem tüp bebek..amh düşüklüğü var bendede ..daha önce tedavisiz bir gebeliğim olmuştu 8 haftalıkken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum..ondan sonra gebelik hiç oluşmadı..sonr amh düşüklüğüyle karşılaşına tüp bebeğe karar verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?