Ekim ayı tüp bebek yaptıranlar

allh razı olsun canım benimde sancım var normal bence yumoşlarımız büyüyor..bende yarın kontrole gidecem..

allh razı olsun canım benimde sancım var normal bence yumoşlarımız büyüyor..bende yarın kontrole gidecem..
Bana toplama işlemini cuma ya da cumartesi dedi ama transferi 2 ay sonra yaparız dedi sizlere aynı ay içinde mi yapılacak transfer bilgi verildi mi

Bana toplama işlemini cuma ya da cumartesi dedi ama transferi 2 ay sonra yaparız dedi sizlere aynı ay içinde mi yapılacak transfer bilgi verildi mi

ben sordum dr dondurulmuş taransfer mi iyi yokssa tazemi diye..senin gibi hastalara tazae embriyo daha iyi dedi.cuma günü reglinin kaçıncı günü oluyor

Canım benim pek bir bilgim şiimdi pgt ne diye baktım gördüm bunu kendimiz ayrica mi yaptırmak istiyoruz yoksa doktor zaten bunu bu süreçte yapıyormu
Çoğu doktor ilk denemede yapmıyor. Gerek yok diyor. 1-2düşük olursa yada tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlanırsa yada yaş faktörü falan Olursa o zaman istiyorlar. Bizim tanıdık doktor vardı devlette çalışıyor onlarda pgt yoktu ama o eşimin sonuçlarını görünce pgt önerdi ve özele yönlendirdi orda tanıdıgı doktorla konuştu. Ama biz direk özele gitseydik bizim gibi hastalara pgt önermezdi ilk. Ama iyiki yaptırmışız 4embriyodan 2si kaliteli çıktı. İnşallahki sonucumda güzel olur Eğer maddi imkanınız varsa pgt yaptırılmalı bence

Benimki taze transfer oldu. Duruma bakıyorlar canım rahmin müsaitse, yumurta sayın çok değilse, hormonların belli aralıktaysa taze transfer olabiliyor. Diğer türlü rahim dinlendirme tercih ediliyor

Çok sevindim, inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız Küçük bi sorum var, pgt işleminden sonra embriyoların cinsiyeti ile ilgili Bilgi verildi mi size? Merakımdan soruyorum. Aslında pgt ile tarandıktan sonra belli oluyormuş ama açıklanıp açıklanmadığını bilmiyorum.

Yok ben sormadım açıkçası. Ama sorucak olursam yinede söylemezlerdi bence. Etik açısından doğru bakmıyorlar diye biliyorum

Canim yumurta toplama işlemin kaç günlük tedavi sonrasında karar verildi. Yanı kac gun igne sonra toplamaya geçiceksin

Canim yumurta toplama işlemin kaç günlük tedavi sonrasında karar verildi. Yanı kac gun igne sonra toplamaya geçiceksin
Canım cumartesi günü toplanma işlemi olucakmış 11. Günüm oluyor geçen hafta pazartesi başladım bugün catlatma ignesi yaptım yarın boş cumartesi islem

Merhaba arkadaslar. Hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah. Nenim de rransferim dün oldu, adana acibademde. Sabirsizlikla bekliyorum

Merhabalar, bisey soracaktım. Embriyo transferimin 3. Günu bugun. Ic camasirim 4-5 saatte bir ıpıslak oluyor. Normal mi acaba. Lutfen bilenbiri mesaj yazsin. Sevgilerr

Merhabalar, bisey soracaktım. Embriyo transferimin 3. Günu bugun. Ic camasirim 4-5 saatte bir ıpıslak oluyor. Normal mi acaba. Lutfen bilenbiri mesaj yazsin. Sevgilerr
Merhaba. Benimde transferden sonraki 3. Günüm aynı akıntı bende de oluyor. Benim ilk günden beri kasık agrimda var sizde de var mi acaba.

Merhaba. Benimde transferden sonraki 3. Günüm aynı akıntı bende de oluyor. Benim ilk günden beri kasık agrimda var sizde de var mi acaba.
Insallah yavrularımızın biz8mle oldugu içindir. Kasik agrim yok. Bir iki kere falan cok hafif olmustur. Sizin kaçıncı gün

Insallah yavrularımızın biz8mle oldugu içindir. Kasik agrim yok. Bir iki kere falan cok hafif olmustur. Sizin kaçıncı gün
İnsallah bizimledir. Benim 3. Günüm. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 26 Ekim. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız. Sizin test günü ne zaman?

İnsallah bizimledir. Benim 3. Günüm. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 26 Ekim. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız. Sizin test günü ne zaman?
Ya inanamiyorum ayniyiz ya. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 26 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…