Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar,geçti ama hepimiz için hayırlı berekeltli bi kandil olmuştur inş.rabbim dualarımız kabul etsin,hamile olanlar sağlıkla alsınlar kucaklarına,olmayanlarda bir an önce hamiş olsunlar inş.

çok zor gerçekten Rabbim ailelerine sabır versin dayanma gücü versin abimi Allah korumuş gerçekten akşam çok kötü oldum sıkıntıdan patlayacaktım adet olucam onun sıkıntısı ayrı bu ayrıydı akşam.sen nasılsın napıyosun canım

emine bende iyiyim canım aynı deyişen bişe yok

evlat hasretiyle yanıyoz

sen nasılsın insan böyle haberler alınca sanki derdimizi unutuyoz RABBİM saglık can saglıgı yuvamıza huzur sevgi versin İNŞALLAH

kardelen iyi gecti ya teyzemin oglunun nişanı vardı cumarteside halamın oglunun kınası düyünü vardı

annemlerle ablamlarla gittik eylendik

sen nasılsın

kardelen iyi gecti ya teyzemin oglunun nişanı vardı cumarteside halamın oglunun kınası düyünü vardı

annemlerle ablamlarla gittik eylendik

sen nasılsın

bende iyiyim canım,kararsızım,napmam gerek bilmiyorum,bu ayı geçirdim ama acaba ramazanı şerifte tekrar iğnelerle deneyip,ekime aşılamay mı geçsek,yoksa hemen mi başlasak,bilemiyorum ki.
birde benim üç senem dolmadı ya evliliğimde,kasımda doluyo cüzdana göre,o zamana kadar aşılama hakkım var mı devletten,bilgisi olan var mı?

hayır canım o kaşktı 3 yıl evlilik şartı kalktı

ben senin yerinde olsam ramazandan sonbra tedaviye başlarımorucumu tutarım sonra tedavime aşılamama başlarım

ama tabi sen bilirsin

hayır canım o kaşktı 3 yıl evlilik şartı kalktı

ben senin yerinde olsam ramazandan sonbra tedaviye başlarımorucumu tutarım sonra tedavime aşılamama başlarım

ama tabi sen bilirsin

hımmm,aslında iğneler olduğunda zaten adet olcam,bi tek aşılama günü oruçlu olmasam,peşinden gün içinde ilaç var mı,oruca mani saatlerde canım?

olurmu adetin 14. gününe kadar bazen igne veriyolar

aşılamadan sonra hap jel veriyolar orucun bozulur

ben hapla yaptırdım igneyi tam bilmiyorum ama sen dr sor canım kac gün sürer acaba

aaaa bide seni hergün kontrol edicek alttan o zamnda bozulur

yok kalsın o zaman,zaten bissürü borcum var,bide o eklenmesin şimdi.
aslında aşılama şartınıda kaldırsalar,direk tp bebek olabilir deseler benim için daha iyi olcakta,çünkü aşılamyı sırf devlet babyı memnun etmek için yaptırcassssnaniknanik

evet o raporu almak cok zor ya

sen tüp yaptırırsan nereyi düşünüyon

ankara da anatolıa varmış,iyi gibi,hatta dr unu tv degördüm,antalyada seminer veriyodu.
istanbuldada fertijin,seval taşdemir,ben o kadına çok güğveniyorum,başarılı sonuçları var ama biras pahalıymış.
bide burdaki üniversite var ama orda yaptırmayı pek düşünemiyorum ,hayırlısı artıkın.
sen nerde düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…