Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canım,benim kırmızılar geldi buğün:((( malesef ilk aşılamam tutmadı.p.tesi tekrar doktora gidicem tekrar serephone ve ovitrelle sonra 2.aşılama:((

amannnnn hayırlısı olsun üzülmek yok,moralimizi bozmuyoruz,olucak inşallah ya,ben inanıyorum isteyen herkesin ki olucak:)))

biraz önce eşim aradı akşama misafir varmış,adam kendini zorla kabul ettirmiş,ben burda sancıyla cebelleşiyorum adamlar yemek derdinde çok gerildim şimdi.

canım neden hemen başlıyorsun? 1 ay ara vermelisin bence, hem vucudun dinlenmeli hem de kendiliğinden olur belki;) sonucta bize hormon veriyorlar biraz dinlenmelisin...

Rabbim dileyen herkese bebegini kucağına almayı nasip etsin..

slm canım,benim kırmızılar geldi buğün:((( malesef ilk aşılamam tutmadı.p.tesi tekrar doktora gidicem tekrar serephone ve ovitrelle sonra 2.aşılama:((

amannnnn hayırlısı olsun üzülmek yok,moralimizi bozmuyoruz,olucak inşallah ya,ben inanıyorum isteyen herkesin ki olucak:)))

biraz önce eşim aradı akşama misafir varmış,adam kendini zorla kabul ettirmiş,ben burda sancıyla cebelleşiyorum adamlar yemek derdinde çok gerildim şimdi.

Hayırlısı olsun canım haklısın pozitif düşünmeliyiz, bende de gelen giden yok test de yapmıyorum bekliyorum bakalım, erkekler böyle haklısın bizim kadar detaylı düşünemiyorlar, inşallah bir dahaki aya olur hakkımızda hayırlısı

kan tahlili yaptırsana ne bekliyosun:))????
bak merak ettim şimdi bat ın ne zamandı?

ya bi an evvel kan tahlili yaptırsana bak çok merak ettim şimdi.bat ın ne zaman?

bilmiyorum canım ara vermeden uygun gördü heralde doktor.eğer 2.aşılamada tutmazssa 3.aşılama oda tutmazssa biraz beklicez sonra da tüp bebek demişti doktor.aslında şimdiden çok sıkıldım:( buğün klomene başlıcam 5 gün,sonra iğne sonra aşılama:((

Allahım lütfen yarabbim isteyen herkese nasip eylede bizi doktor kapılarında medet umar gibi bekletme yarabbim.amin amin

buğün doktorumun dediği kafama çok yattı,düşün diyo sağlıklı bi rahimin var,eşinde de sorun yok bu olucak anlamına geliyo dedi,düşün bundan ne kadar mutlu olduğumu,doktorun odasına girmeden öncede benden sonra evlenen ve korunan bi arkadaşla görüştüm korunmayı bırakmış ve 5.5 aylık hamileymiş:((( sevinim mi üzülim mi anlamadım iyice doldum o şekilde girdim odaya,sonra öyle deyince doktor toparladım biraz.

bilmiyorum canım ara vermeden uygun gördü heralde doktor.eğer 2.aşılamada tutmazssa 3.aşılama oda tutmazssa biraz beklicez sonra da tüp bebek demişti doktor.aslında şimdiden çok sıkıldım:( buğün klomene başlıcam 5 gün,sonra iğne sonra aşılama:((

Allahım lütfen yarabbim isteyen herkese nasip eylede bizi doktor kapılarında medet umar gibi bekletme yarabbim.amin amin

buğün doktorumun dediği kafama çok yattı,düşün diyo sağlıklı bi rahimin var,eşinde de sorun yok bu olucak anlamına geliyo dedi,düşün bundan ne kadar mutlu olduğumu,doktorun odasına girmeden öncede benden sonra evlenen ve korunan bi arkadaşla görüştüm korunmayı bırakmış ve 5.5 aylık hamileymiş:((( sevinim mi üzülim mi anlamadım iyice doldum o şekilde girdim odaya,sonra öyle deyince doktor toparladım biraz.

Pozitif düşün pozitif olsun inşallah canım :) Doktor ne güzel söylemiş, sen de içini ferah tut. İkiniz de sağlıklıymışsınız maşallah. Olmaması için bir neden yok :) Rabbimiz de ol derse hemen olur. Benim doktorum da ben stres yapınca "üzülecek bir şey yok, olur ben söylerim birlikte üzülürüz" demişti :) içim ferahlamıştı..

yazını okuyunca kendimden bir parca gördüm hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz doktorlarımız aynı şeyleri söylüyor üzülme desemde üzülüyo insan umut ediyo inşallah allahım dualarımızı duyacaktır:43:

bu noktada doktorlara çok iş düşüyo bakma jinekologlar ama psikolog kadar da önemliler,düşün geçenlerde kayınvaldemi doktora götürdüm diz kağpağından ameliyat dedi,k.valdem olmucam dedi doktorun söylediği lafa bak o zaman ömür boyu bu ağrıyı çek dedi,çekersin demiyo,bu doktorda antebin en iyi hastanesinde görev yapan bi doktor..

Allah yüzümüze baksın canım,duaları çabuk olanlardan eylesin,sende inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım,alırım güzel haberlerini,mutluluktan çığlık atarız sen ordan ben burdan,hatta bebişlerimizi bebiş kertmesi yaparız:))) aynı cins olursada hollandaya göndeririz:)))orda serbest biliyon dimi??? :)))

tahminen ne zaman olur aşılaman?benim ki muhtemelen perşembe yada cuma günü olur beraber gün sayalım canım hayırlı haberleri almak için:)))

tahminen ne zaman olur aşılaman?benim ki muhtemelen perşembe yada cuma günü olur beraber gün sayalım canım hayırlı haberleri almak için:)))

pazartesi gideceğim yumurtalar gelişmiş mi diye doktorum ozaman söyleyecek benim tahminim gelişmiş olur bir önceki aşılamamdada 7 tane iğne gelişim için yeterli gelmişti pazartesi olmuşsa çatlama iğnesi vurulurum çarşamba günü aşılamam olur gibi geliyor günleri sayalım vallaha ama o günler geçmiyor sonra bana

ya bi an evvel kan tahlili yaptırsana bak çok merak ettim şimdi.bat ın ne zaman?

Canım normalde en geç 27 günde olurum bugün 30 gün oldu halen test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye,bir de burada yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla idrarda daha geç çıkıyormuş ama herhangi bir belirtim de yok, merak içindeyim beklemedeyim

Canım normalde en geç 27 günde olurum bugün 30 gün oldu halen test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye,bir de burada yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla idrarda daha geç çıkıyormuş ama herhangi bir belirtim de yok, merak içindeyim beklemedeyim

İdrar testinde adet günün 1-2 gün geçince belli oluyormuş. Ama sen yine de kandan baktır canım. İnşallah hamilesindir :) Bu kadar geçtiğine göre korkma git hemen kan ver :)

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. :( şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?:50::50:

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. :( şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?:50::50:

İnşallah bu aşılaman sizi mutlu eder arkadaşım.
bende pco.luyum. Yumurtam oluşmuyor kendiliğinden. Yumurtlama sorunu oluyor pco. Düzensız adet en buyuk belırtısı. Senın adetlerın düzenlı mıydı?

canım nasılsın uzun zaman oldu buraya girmeyeli ne alemdesin ne yaptın merak ettim seni çoooook :52::52:

benim adetimin gelmesi için bekliyorum geçen ay 19 da olmuştum bugün hala giden gelen yok inşş çok fazla gecikmese de hemen 2. aşılamaya allahın izniyle başlayacam allahım inşş bu kez nasip eder bebeğimi onu çoook ama çook özledim gelmesini sabırla ve umutla bekliyorum minik meleğimi :16::16:

İnşallah bu aşılaman sizi mutlu eder arkadaşım.
bende pco.luyum. Yumurtam oluşmuyor kendiliğinden. Yumurtlama sorunu oluyor pco. Düzensız adet en buyuk belırtısı. Senın adetlerın düzenlı mıydı?

aminnnnn canım benim inşallah... ama inşallah bekleyen herkesi hepimizi mutlulukla sonlandırır çabalarımız...bugüne kadar hiç böyle bişey dememişti bana doktorum,dün söyledi aniden .. onu da direk bana söylemedi,sonrasında bana bi açıklama da yapmadı zaten...benim son 6-7 aydır oldukça düzenli adetim.. zaten muayene esnasında bana sorud '' adetlerin düzenli miydi senin?'' diye,,evet dedim ben de... başka da ne belirtsi var bilmiyorum... sen nasılsın buarada? ne var ne yok ??

aminnnnn canım benim inşallah... ama inşallah bekleyen herkesi hepimizi mutlulukla sonlandırır çabalarımız...bugüne kadar hiç böyle bişey dememişti bana doktorum,dün söyledi aniden .. onu da direk bana söylemedi,sonrasında bana bi açıklama da yapmadı zaten...benim son 6-7 aydır oldukça düzenli adetim.. zaten muayene esnasında bana sorud '' adetlerin düzenli miydi senin?'' diye,,evet dedim ben de... başka da ne belirtsi var bilmiyorum... sen nasılsın buarada? ne var ne yok ??

İyiyim canım, biz biliyorsun tüpe gecme aşamasındayız.Ama maddi acıdan hazır olmadığımız için yaza kadar erteleyeceğiz bu durumu. Yaza kadar kendılıgınden olursa olur olmazsa başlayacagız tüpe.

iyiyim canım, biz biliyorsun tüpe gecme aşamasındayız.ama maddi acıdan hazır olmadığımız için yaza kadar erteleyeceğiz bu durumu. Yaza kadar kendılıgınden olursa olur olmazsa başlayacagız tüpe.

hadi bakalım canım benim..o zaman sen şimdi askıya aldın ya tüp için, hep böyle beklemediği anda oluyor herkesin.. Inşallah seninde öyle olur hayırlısıyla....:16::16::16:

Back
X