Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Glcn19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
688
286
103
37
Merhaba hanimlar benim gibi bu ay aşılama yaptıran arkadaşlar gelin sonuçlarımızı birlikte bekleyelim. Hangi ilde hangi hastanede ve ne zaman aşılama yaptırdınız. Ben istanbul kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde 1 ekimde yaptırdım şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum. Benim gibi sonuç bekleyen herkese rabbim istediğini nasip etsin insallah 🤲🤲🤲

Merhaba hanimlar benim gibi bu ay aşılama yaptıran arkadaşlar gelin sonuçlarımızı birlikte bekleyelim. Hangi ilde hangi hastanede ve ne zaman aşılama yaptırdınız. Ben istanbul kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde 1 ekimde yaptırdım şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum. Benim gibi sonuç bekleyen herkese rabbim istediğini nasip etsin insallah 🤲🤲🤲
Aynı gün aynı hastanede yaptırmışız sizinle karşılaşmış olabilir miyiz

Bende 3 ekim yani dün 2.aşılamamı yaptırdım.Aşılamadan sonra innaıpmaz kasık bel ağrım oldu saatlerce sızlandım.Gecede çok şiddetli baş ve sağ bacak ağrısı çektim.Korkudan ağrı kesicide içemedim sabaha kadar uyuyamadım yani.İlkinde hiç böyle birşey yaşamamıştım çok normal geçmişti aşılamam ama bu sefer çok zor oldu.Sizlerde böyle bi durum oldumu acaba

Merhabalar bende bugün ilk aşılamamı oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbim nasip eder mutlu haberi almayı. Progesyeron verdi mi acaba hemen başlanıyor mu kullanmaya

Bende 3 ekim yani dün 2.aşılamamı yaptırdım.Aşılamadan sonra innaıpmaz kasık bel ağrım oldu saatlerce sızlandım.Gecede çok şiddetli baş ve sağ bacak ağrısı çektim.Korkudan ağrı kesicide içemedim sabaha kadar uyuyamadım yani.İlkinde hiç böyle birşey yaşamamıştım çok normal geçmişti aşılamam ama bu sefer çok zor oldu.Sizlerde böyle bi durum oldumu acaba
Yumurtalar catladigi icin cok normal canim. Benimde dün bile sizlama ve batmalar vardi. Benimde 2. Aşılamam umarim hepimiz güzel haberler aliriz

Merhabalar bende bugün ilk aşılamamı oldum inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbim nasip eder mutlu haberi almayı. Progesyeron verdi mi acaba hemen başlanıyor mu kullanmaya
Aminnnn insallah canim evet verdi bugun baslayip 14 gun yani test yaptirana kadar kullanıyorsun bana oyle söyledi dr. Birde agiz yolu ilemi kullanmayionerdi yoksa fitil olarakmi

Fitil olarak kullan dedi bana
Bende ilk aşilamada fitil olarak kullanmıştım fakat bunda dr.nasil kullanacagimi soylemedigi icin agiz yolu ile kullaniyorum ve inanilmaz yan etki yapti bende ateş faranjit baş dönmesi

Bende ilk aşilamada fitil olarak kullanmıştım fakat bunda dr.nasil kullanacagimi soylemedigi icin agiz yolu ile kullaniyorum ve inanilmaz yan etki yapti bende ateş faranjit baş dönmesi
Fitil olarak kullanırsanız bu yan etkileri yapmıyormuş bende çalıştığım için fitil olarak kullan dedi etkilenmeyeyim diye

Fitil olarak kullanırsanız bu yan etkileri yapmıyormuş bende çalıştığım için fitil olarak kullan dedi etkilenmeyeyim diye
Önerin icin tesekkur ederim canim. Rabbim hepimize bekledigini hayırlısı ile nasip etsin

Doktor bana duphaston verdi 15 gün onu kullanıcam ama evde öncelerden kalma progestanımda var acaba kendim onuda fitil olarak kullansammı doktor birşey söylemedi ama herkeste duyunca acaba kullansammı dedim

Doktor bana duphaston verdi 15 gün onu kullanıcam ama evde öncelerden kalma progestanımda var acaba kendim onuda fitil olarak kullansammı doktor birşey söylemedi ama herkeste duyunca acaba kullansammı dedim
Doktoruna danısmadan kullanma bence belki duphastan ile ayni anda kullanımı uygun değildir

Doktoruna danışmalısın canım kesinlikle ama duphastonda hemen hemen aynı görevi yapıyor diye biliyorum eğer gebe kaldıysan bebeğini koruyor eğer değilsen bitince ilacın adet oluyorsun duphastanda

Kızlar kaçıncı gün test yaptırırsak sonuc belli olur bilginiz var mı

Kızlar kaçıncı gün test yaptırırsak sonuc belli olur bilginiz var mı
Dr.nin onerisi 14 gun sonra ama ben okadar bekleyemeyecegim galiba 12 ekim gibi yaptiririm. Ilk aşılama yaptırdığımdada dayanamayıp 11.12. Gün gibi kan testi yatırmıştım 5 yada 6 çıkmıştı öyle hatirliyorum

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu ay aşılama yaptıran herkesin sağlıklı sihatli pozitif haberler alalım..ben de dün beşinci asilamami yaptırdım. Diğerlerinde hiç aşılama öncesi yumurtaya bakmamisti. Bu sefer baktı yumurta çatlamış dedi. Tecrübeli olmam gerekir ama yumurtanın çatlamış olması iyi bişey mi ? Ve eşim şehir dışında üç gün birliktelik önerdi Dr ama eşim aşılama yapıldıktan sonra gitmek zorunda kaldı. Nasip tabiki. Cvp yazan olursa mutlu olurum. Sevgiler

Dr.nin onerisi 14 gun sonra ama ben okadar bekleyemeyecegim galiba 12 ekim gibi yaptiririm. Ilk aşılama yaptırdığımdada dayanamayıp 11.12. Gün gibi kan testi yatırmıştım 5 yada 6 çıkmıştı öyle hatirliyorum
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu ay aşılama yaptıran herkesin sağlıklı sihatli pozitif haberler alalım..ben de dün beşinci asilamami yaptırdım. Diğerlerinde hiç aşılama öncesi yumurtaya bakmamisti. Bu sefer baktı yumurta çatlamış dedi. Tecrübeli olmam gerekir ama yumurtanın çatlamış olması iyi bişey mi ? Ve eşim şehir dışında üç gün birliktelik önerdi Dr ama eşim aşılama yapıldıktan sonra gitmek zorunda kaldı. Nasip tabiki. Cvp yazan olursa mutlu olurum

Back
X