Doğuma Hazırlık Ekim ayında doğum yapacaklar toplanalım beraber bekleyelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Can Elif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
125
35
18
33
arkadaşlar ekim 24 tahmini doğum tarihim ancak kızım olacak erken olur mu ki ?

Besik alan var mi? Ozellikle tecrubeli annelerden tavsiye alabilir miyiz?
Ahsap besik ? Besigin boyutlari nasil olmali? Park yatak ? Kucuk besik? Ana kucagi? Hamak?

Ahsap besik ? Besigin boyutlari nasil olmali? Park yatak ? Kucuk besik? Ana kucagi? Hamak?
Daha araştırıyorum ama bir veriye ulaşamadım

bu arada kızlar bacak ağrılarm başladı neden olabilir. Sanki uzun bir yol yurumusum.:(

rabhim nasip ederse 31 ekim benimde dogum.tecrubeli degilim fakat cok arastirdim beynim sulandi iyice.baby tech in 103 modeli olan hem anne yani hemde sallanan ve istenildiginde sabitlenen besik aldim.sanirim 7 8 ay kadar yatabilir bayada buyuk.insallah pisman olmam.

Kızlar benimde doğum 23.ekim e geliyo arabasını aldık bizde casual cadillac
araba konusunu da cok arastirdim.aklimda bi kac model vardi gidip gordum hepsi esek ölüsü gibi agirlar.bi eleman casual cadillac air modelini tanitti gosterdi gayet guzel kullanisli ve en onemlisi hafif.3.kata merdivenlerden cikarmakta kolay olur benim icin.daha almadim ama alicagim araba bu insallah.

bu arada kızlar bacak ağrılarm başladı neden olabilir. Sanki uzun bir yol yurumusum.:KK43:
bende de su 2 3 gundur basladi.bacaklarim agriyo ve kramplar girmeye basladi.ayrica belimde agriyo.saglikli sekilde dogsunlarda gerisi gelip gecer insallah.

Ben ilk kızımda ahşap beşik almıştım, ama şu an yatak odam küçük ve o yüzden şu an da graco nun ufak park yatağını aldım. 1 sene sonra kendi odasını yapacağım, o zamana kadar aynı odada yatmasını istiyorum. Daha sonra ya büyüyen beşik ya da normal ahşap beşik alacağım İnşallah.

bu arada kızlar bacak ağrılarm başladı neden olabilir. Sanki uzun bir yol yurumusum.:KK43:

Bacak krampları bu haftalarda başlıyor doktorunuz onun için kalsiyum ilacı verir bazılarına kalsiyum da yeterli gelmiyor ekstra magnezyum veriliyor. Doktor bana ben bişey söylemeden 20. haftada başlamıştı kalsiyuma.

eylül sonu ekim başı dedi dr muz bize de..... bugün nst de sancım vardı erken olabilir dedi. iğne verdi erkendoğuma karşı ciğerlerinin gelişmesi için. ve hala duruşu ters sanırım sezeryan olcazzz :( Allahhm hepimizn yardımcısi olsun...

Normalde 25 Ekim ama kızım 1 hafta önden gidiyo. Bakalım ne zaman gelecek :) 16 Ekimde olursa babasıyla doğum günü aynı olacak.

eylül sonu ekim başı dedi dr muz bize de..... bugün nst de sancım vardı erken olabilir dedi. iğne verdi erkendoğuma karşı ciğerlerinin gelişmesi için. ve hala duruşu ters sanırım sezeryan olcazzz :KK43: Allahhm hepimizn yardımcısi olsun...
Allah yardımcın olsun canım hep soluna yat. Bol bol yuru

Beşiğe ben de karar veremedim daha ama sifonyeri falan olan sonradan çıkabilen bir model var 3 yaşına kadar küçük kullanılıyor sonradan o aparatlar çıkıyor genç odası oluyor yaklaşık 10 yaşına kadar kullanabiliyor ondan dusunuyorum :)

Back
X