Doğuma Hazırlık Ekim ayında doğum yapacaklar toplanalım beraber bekleyelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Adet sancısı gibi ağrı var ama daha kızımın gelmeye niyeti yok gibi

Merhaba kızlar doğum yaklaştıkça bende korkular başladı. Ya bebeğime bir şey olursa ya bana bir şey olursa, bebeğimi kollarıma alabilecek miyim gibi endişeler durmadan kafamda dönüyor. Benim gibi bu hisleri yaşayanlar var mı?

Adet sancısı gibi sancılarım var bir kaç gündür bir de

Merhaba kızlar doğum yaklaştıkça bende korkular başladı. Ya bebeğime bir şey olursa ya bana bir şey olursa, bebeğimi kollarıma alabilecek miyim gibi endişeler durmadan kafamda dönüyor. Benim gibi bu hisleri yaşayanlar var mı?

ben de acayip endişeliyim, her şey çok şükür yolunda gidiyor şuanda ama son dakika ne olacağını bilmediğimde ya öyle olursa ya böyle olursa diye kafaya takıp duruyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :anne:

doğum sancıları yaklaşıyor mu acaba , ilk muayenede nst den bakarlar sancılarına, haber verirsin bize de :)

Bende ikiz annesi olcam nasipse 8ekimde sezeryanla off çok heycanlıyımmmmm kızlar yardım edin banaaaa:anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK46:

Sağlıkla hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımıza hepimiz inşallah endişe tüm hamilelerde oluyo demekki bnm kfamda da bisürü şey geziniyo

ben de acayip endişeliyim, her şey çok şükür yolunda gidiyor şuanda ama son dakika ne olacağını bilmediğimde ya öyle olursa ya böyle olursa diye kafaya takıp duruyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :anne:

doğum sancıları yaklaşıyor mu acaba , ilk muayenede nst den bakarlar sancılarına, haber verirsin bize de :)

Bugün öğlen kontrol için doktora gittim. Nts de sancım cıktı. Sonra serum verdiler tekrar baktılar nts ile yine sancım var üç kere çatı muayenesi oldum( korkulacak bşi değilmiş bu arada)

Sancılar düzensiz açıklık artmıyor deyip geri yolladılar. Ben tahmin etmiştim düzensiz biliyorum da işte boşuna tutuldum. Ben normalde 36 haftalığım ama Bebek önden gelmeye başladı bir süredir. Su an agırlığı da 3400 olmuş. Doktor doğsa doğar sorun yok dedi.

Çok yoruldum ama hastaneye 3 de gidip 8 de cıktım. Düzensiz sancılarım devam ediyor. Bebek erken gelir mi acaba

Bende de aynı korkular var benim daha 30.haftada başladı erken den maalesef

:dua:Kafayı yemek üzereyimmmmm
Canım sakin ol bizlerde çok heyecanlıyız ama işlem 35 dk sürüyormuş bitcek hemen bebişe kavuşcaksın sezeryandı demi senin hayırlısı ile kurtul bizede lütfen nasıl geçti doğumun Paylaş sağlıkla gelin bebişle inşallah

:olamaz:Yarın sabah alcak muhtemelwn cesaret edip gidemedim bugün sezaryen olcak ikizlerim inşallahhhhh hayırlısıyla sağ salim

Hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah. Hepinizin durumunu dikkatle okuyorum, endişeler bendede var :( 15 ine tarih verdi doktor normal doğum bakalım ne zaman geleck meraktayım bende çook..

Back
X