Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de acayip endişeliyim, her şey çok şükür yolunda gidiyor şuanda ama son dakika ne olacağını bilmediğimde ya öyle olursa ya böyle olursa diye kafaya takıp duruyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziMerhaba kızlar doğum yaklaştıkça bende korkular başladı. Ya bebeğime bir şey olursa ya bana bir şey olursa, bebeğimi kollarıma alabilecek miyim gibi endişeler durmadan kafamda dönüyor. Benim gibi bu hisleri yaşayanlar var mı?
Adet sancısı gibi sancılarım var bir kaç gündür bir de
ben de acayip endişeliyim, her şey çok şükür yolunda gidiyor şuanda ama son dakika ne olacağını bilmediğimde ya öyle olursa ya böyle olursa diye kafaya takıp duruyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
doğum sancıları yaklaşıyor mu acaba , ilk muayenede nst den bakarlar sancılarına, haber verirsin bize de :)
Bende de aynı korkular var benim daha 30.haftada başladı erken den maalesefMerhaba kızlar doğum yaklaştıkça bende korkular başladı. Ya bebeğime bir şey olursa ya bana bir şey olursa, bebeğimi kollarıma alabilecek miyim gibi endişeler durmadan kafamda dönüyor. Benim gibi bu hisleri yaşayanlar var mı?
Adet sancısı gibi sancılarım var bir kaç gündür bir de
Bende de aynı korkular var benim daha 30.haftada başladı erken den maalesef
Inşallah canım doğum yapınca hikayeni paylaşırsan benide etiketler misin ?Daha cok erken senin de. Kendini yorma dinlen inşallah zamanında gelir.
ben de hep ikiz isterdim , hayırlısı olsun inşallaah canım..Bende ikiz annesi olcam nasipse 8ekimde sezeryanla off çok heycanlıyımmmmm kızlar yardım edin banaaaa![]()
Inşallah canım doğum yapınca hikayeni paylaşırsan benide etiketler misin ?
Canım sakin ol bizlerde çok heyecanlıyız ama işlem 35 dk sürüyormuş bitcek hemen bebişe kavuşcaksın sezeryandı demi senin hayırlısı ile kurtul bizede lütfen nasıl geçti doğumun Paylaş sağlıkla gelin bebişle inşallahKafayı yemek üzereyimmmmm