- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
ne bulacak para para paraNazlı bu adamda ne buldu hep merak etmişimdir :)
ne bulacak para para para
kendi de tiskinç bir şeye benzemiyor ki zaten
müge anlı lık bir durumBir insan aylar önce eşini kaybedip aynı sene içinde nasıl sevgili yapar anlamıyorum aşk sevgi tutku bu kadar mı basit oldu artık :/ ben Allah gecinden versin eşimi kaybetsem aklımı yitiririm.
Adam nazlıda ne buldu acaba? Boyalı kukla,makyajla bile çok çirkinNazlı bu adamda ne buldu hep merak etmişimdir :)
müge anlı lık bir durum
sen gündemi çok geç takip ediyorsun demek kiAaa ankaralı namığın intihar ettiğini şimdi öğrendim
yüzüne 10 kat boya badana yapıpBence hiç bir insana"tiksinç" denmemesi gerekiyor. Sonuçta oda Allah ın bir kulu.
Huyu bencede hiç hoş karşılanacak bişey değil ama yüzüne bi ton makyaj sürüp dolaşması onu tiskinç yapmazki. Dediğim gibi Allah kulu. Allah ın yatattığı hiç birşeye tiksinç diyemeyiz biz.yüzüne 10 kat boya badana yapıp
kocam öldü ühhhdemesinin ardından adamanı kırkı çıkmadan
başka heriflerle sarmaş dolaş olması
hem tipi hem huyu tiskinç bana göre
Allahın yarattığı gibi kalsaydı belki bu durumlara düşmezdi zatenHuyu bencede hiç hoş karşılanacak bişey değil ama yüzüne bi ton makyaj sürüp dolaşması onu tiskinç yapmazki. Dediğim gibi Allah kulu. Allah ın yatattığı hiç birşeye tiksinç diyemeyiz biz.
Adam nazlıda ne buldu acaba? Boyalı kukla,makyajla bile çok çirkin
Eğer sözün kendini düşürdüğü durumaysa tamamdır. Ama sen beni anlamak istemedin her neyse nazlının adına savunma yapmayacam daha fazla çünkü yapmam gereken ev işlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?