- 26 Ağustos 2011
- 618
- 103
- 123
- 35
benimde dün kahverengi lekelenmem oldu hemde bu 2.kez oldu geçen haftada olmuştu ben dedim heralde kesin bu sefer kötü bişey oldu sabah hemen doktora gittim ve çok şükür doktor gelişmesi güzel bi sorun yok dedi. aynen bende kalbinin attığını gördüm çok rahatladım. sende korkma artık bak ne güzel görmüşsün kalbi atıyor. banada ilişkiyi yasakladı idare edicez artık bikaç ay. ama böle insanları doktor yapıyolar ya Allah bildiği gibi yapsın onları. sen biran önce kendine iyi bir doktor bul doktorun güleryüzlü olması seni rahatlatması gerçekten çok önemli. bende progestan kullanıyorum doktor sen bilirsin bi zararı yok istersen kullan dedi. bence biraz soğukkanlı olalım artık. böle tedirgin olursak Allah'ın gücüne gider hayırlısı olsun hepimiz için. Rabbim bebeklerimizi korusun.
Adam ilk orda göreve başlamış 15 senedir de orda herkesin çok çok övdüğü biri.Ama heralde artık bıkmış.Madem öle bırak çık git başka yere.Özelde de bu muameleyi görceksek vay halimize.Şuan lekelenmem yok.Koyu sarı akıntım var.Biraz soruşturtum eltimde fln da olmuş korkma dedi.İçim Rahatladı.Hayırlısıyla bi kucamıza alsak.
hiç merklanmayın kendinizi kasmayın ilk hamileliğim hep bunlarla geçti daha neler neler çooooooook şükür oğluşuma sağ salim kavuştum şimdi 2 yaşında.maaşşaaaaalllaaaaahhhhhhh darısı başınıza benim de ikinciyeeeeeeeeee inşaaalaaaaaaaaaaahhhhhh
Allah bağışlasın canım.Darısı bizim başımıza.Sen bizden tecrübelisin.Burdaki hamişlerin çoğu ilk bebeği.Benimde öle.
kızlaar keyifler nasıl?? bişey sorcam şimdiden mercimeklerinizin kız mı yada erkek mi olacağına dair ne hissediyorsunuz??benm babam rüyasında görmüş kız oluyormuş...annem erkek olacak diye hissediyorum diyor..herkes bişiler hissediyor,ben de sanki kızım olcak diye hissediyorum bakalım tutacak mı?siz ne hissediyorsunuz??![]()
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde kız oldunu hissettim hatta çevremdeki herkesde kız dedi.Ama kalp atışını duyduktan sonra da hep erkek olcakmış gibi geliyo.Rüyamda da hep erkek bebek gördüm.Bi kere kızım oldunu görmüştüm.Benimki biraz karışık galiba.Heyecanla 16.haftayı bekliyorum.