• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    37
Arkadaşlar benim canım deli gibi şalgam suyu çekiyor bir zararı var mıdır acaba bilen var mı bir şişe içesim var 🤭🤭🤭

Yok yok takılma sen öyle şeylere rabbim nemzn emrettiyse o vakti saatinde sağlıkla gelsinler oyle şey olmaz tabiki onca lk bebegi olup erken doğum yapanlar var 2 zamanında doğan mesela bosverin siz takılmayın oyle şeylere tadını çıkarın nemzn isterse ozmn gelsinler 🤣😘
Allah razı olsun hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz😘🌸

Kizlar 14 haftaligim, agzimdaki o demir tadi hala gitmedi hic agzimin tadi yok. Sizdede varmi cok sıkıcı bir durum insallah dogumdan sonra gecer :(

Darısı sana inşallah bana hastanede yatmak iyi geldi toparladım 🙃 12+5 im
ne guzell olmus ben hastaneye gittigimde bayılmadaan serum takamamişlardi o yuzden hic cesaretim yok😶 aramızda 2 gün varmis umarim tunelin sonuna yaklasmisimdir bende zira cok yorgunum artik🫠😶‍🌫️

Hanımlar bir şeyi çok merak ediyorum doğruluğu nedi acaba? Çevremdeki herkes ilk gebelikte bebeğin 40 41 de geldiğini söylüyor bu doğru mu
Alakası yok canım benim gebeliğimde herşey yolunda giderken 33 de doğurdum yani onun asla bir garantisi olamaz her bebeğin günü vardır geleceği vakti o seçer her gebelik birinden farklıyken bile ilk gebelikte 40 da doğurulur gibi genel geçer bir bilgi aslaa doğru olamaz
Arkadaşlar benim canım deli gibi şalgam suyu çekiyor bir zararı var mıdır acaba bilen var mı bir şişe içesim var 🤭🤭🤭
Asitli ve alkollü şeyler dışında bütün içecekler serbest canım hepsi dozunda içildiği sürece sorun yok ama miden için tavsiyem acısız iç 😂

Back
X