- 25 Eylül 2025
- 97
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi kardelen343427
Merhaba sevgili arkadaşlar opu oldum bugün 4 yumurta merak ediyorum 4 yumurta alınıp transfer olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bende önceki ay bi yumurta alındı bugünde 4 sizi bugün aradılar mı pazar yada çalışmıyorlar mı embriyologlar inşallah yumurtanız çok kaliteli olur güzel haberler alırızMerhaba bu sabah 1 yumurtam toplandıbakalım yarın döllendi mi diye haber bekleyeceğiz
Merhaba şişlide gülseren hocada mı?Merhaba sevgili arkadaşlar opu oldum bugün 4 yumurta merak ediyorum 4 yumurta alınıp transfer olan var mı
Hayır Acıbadem deMerhaba şişlide gülseren hocada mı?
Güzel ve hayırlı haberler alın inşaAllah, sizin havuz yapılıyor sanırım geçen ay toplanan ilerlerdi mi? Bekletiyorlar mıHayır Acıbadem de
Merhaba bu sabah 1 yumurtam toplandıbakalım yarın döllendi mi diye haber bekleyeceğiz
Ne yazık ki boş çıktı alındığı günGüzel ve hayırlı haberler alın inşaAllah, sizin havuz yapılıyor sanırım geçen ay toplanan ilerlerdi mi? Bekletiyorlar mı
Aynı gün mü? Beni bugün aramadılar yarın arayacağız dediler . Bu sefer çok güzel olsun sizin inşaAllahNe yazık ki boş çıktı alındığı günşuan çok korkuyorum bunlarda boş çıkmasın diye dua ediyorum
Ozaman hafta içi oldum Opu şimdi pazar bana da yarın arayacaklar dedilerAynı gün mü? Beni bugün aramadılar yarın arayacağız dediler . Bu sefer çok güzel olsun sizin inşaAllah
Çok zorlu bir süreçmiş her kontrol aşama aşama. Bitmiyor beklemeler . Amh değerim 0.4 yaşım 38 sizin nasılOzaman hafta içi oldum Opu şimdi pazar bana da yarın arayacaklar dediler
İnşallah sizin içinde çok güzel olur Allah yar ve yardımcımız olsunAynı gün mü? Beni bugün aramadılar yarın arayacağız dediler . Bu sefer çok güzel olsun sizin inşaAllah
Çok zorlu bir süreçmiş her kontrol aşama aşama. Bitmiyor beklemeler . Amh değerim 0.4 yaşım 38 sizin nasbenim
Bende 38 amh 0.4Çok zorlu bir süreçmiş her kontrol aşama aşama. Bitmiyor beklemeler . Amh değerim 0.4 yaşım 38 sizin nasıl
Aaaaa ne kadar aynı hikayemiz. Benim eşimin değerleri iyi çıktı tek güvendiğim onun değerleri :) benim yumurta rezervim o kadar az ki geçen ay başlayamadık bileBende 38 amh 0.4
Aaaaa ne kadar aynı hikayemiz. Benim eşimin değerleri iyi çıktı tek güvendiğim onun değerleri :) benim yumurta rezervim o kadar az ki geçen ay başlayamadık bil
İnşallah güzel olur kalitelidir yumurta yarın güzel haberle başlarız güne çok ihtiyacım varAaaaa ne kadar aynı hikayemiz. Benim eşimin değerleri iyi çıktı tek güvendiğim onun değerleri :) benim yumurta rezervim o kadar az ki geçen ay başlayamadık bile
Umarım kilo sorunum var ve sigara kullanıyordum yıllardır ama bu süreçte hem diyete başladım hem sigarayı bıraktım ama etkisi hemen olmuş mudur bilmiyorum. Umarım güzel bir sabah olur ikimize deİnşallah güzel olur kalitelidir yumurta yarın güzel haberle başlarız güne çok ihtiyacım var
Bence olur güzel düşünelim hayal edelim yarın güzel haber için arayacaklar mutlu haberi birbirimize paylaşalımUmarım kilo sorunum var ve sigara kullanıyordum yıllardır ama bu süreçte hem diyete başladım hem sigarayı bıraktım ama etkisi hemen olmuş mudur bilmiyorum. Umarım güzel bir sabah olur ikimize de
Tabi sabah size yazacağımBence olur güzel düşünelim hayal edelim yarın güzel haber için arayacaklar mutlu haberi birbirimize paylaşalım![]()
Günaydın aramalarını bekliyorum çok heyecanlıyımTabi sabah size yazacağım![]()
Günaydın aradılar beni şükür 1 taneydi zaten o da döllenmiş şimdi 5 gün bekleyeceğizGünaydın aramalarını bekliyorum çok heyecanlıyım