• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında opu olup transfer olacaklar

Merhaba bu sabah 1 yumurtam toplandı :( bakalım yarın döllendi mi diye haber bekleyeceğiz
Geçmiş olsun bende önceki ay bi yumurta alındı bugünde 4 sizi bugün aradılar mı pazar yada çalışmıyorlar mı embriyologlar inşallah yumurtanız çok kaliteli olur güzel haberler alırız

Merhaba bu sabah 1 yumurtam toplandı :( bakalım yarın döllendi mi diye haber bekleyeceğiz

Güzel ve hayırlı haberler alın inşaAllah, sizin havuz yapılıyor sanırım geçen ay toplanan ilerlerdi mi? Bekletiyorlar mı
Ne yazık ki boş çıktı alındığı gün:( şuan çok korkuyorum bunlarda boş çıkmasın diye dua ediyorum

Aaaaa ne kadar aynı hikayemiz. Benim eşimin değerleri iyi çıktı tek güvendiğim onun değerleri :) benim yumurta rezervim o kadar az ki geçen ay başlayamadık bil

Aaaaa ne kadar aynı hikayemiz. Benim eşimin değerleri iyi çıktı tek güvendiğim onun değerleri :) benim yumurta rezervim o kadar az ki geçen ay başlayamadık bile
İnşallah güzel olur kalitelidir yumurta yarın güzel haberle başlarız güne çok ihtiyacım var

İnşallah güzel olur kalitelidir yumurta yarın güzel haberle başlarız güne çok ihtiyacım var
Umarım kilo sorunum var ve sigara kullanıyordum yıllardır ama bu süreçte hem diyete başladım hem sigarayı bıraktım ama etkisi hemen olmuş mudur bilmiyorum. Umarım güzel bir sabah olur ikimize de

Umarım kilo sorunum var ve sigara kullanıyordum yıllardır ama bu süreçte hem diyete başladım hem sigarayı bıraktım ama etkisi hemen olmuş mudur bilmiyorum. Umarım güzel bir sabah olur ikimize de
Bence olur güzel düşünelim hayal edelim yarın güzel haber için arayacaklar mutlu haberi birbirimize paylaşalım💐💐

Back
X