• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Gözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canım 🧿🙏 Sağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir 🍀🤲💕
Gözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canım 🧿🙏 Sağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir 🍀🤲💕
maşallah. Bunların hepsi ilk idrarla mı? Gün içinde yapsam çıkar mı acaba. T+7 deyim

Ben ne oturabiliyorum ne yata biliyorum belim ağrıyor arada kasık ağrısı sadece ayakta gezince hiç birşeyim yok ve 3. Günüm çok mu yattım acaba ondan mı oldu diyorum surekli uykum geliyor ne yapsam bilmiyorum

2 tane 5. Gün embriyosu ikisini de transfer etmişlerdi bakalım kanamayı bekliyoruz her şey normaldi ama kısmet değilmiş
Allah herseyin en iyisini bilir canım güçlü ol pes etme ve araya çok zaman sokma sana tavsiyem benimde 4. Denemem suan tek pişmanlığım her deneme sonrası araya çok uzun zaman soktum. Yaş geçiyor bunu hiç düşünmedim 😢

• Beğen
Reactions: FhD
Çok sagolun desteğiniz için. Bir kez daha deneyeceğim zaten yaş 39 :) sorunum yok diye artistlik yaptım normal olur diye tüp bebeği beklettim denedim o da olmadı kısmet değilmiş

Çok sagolun desteğiniz için. Bir kez daha deneyeceğim zaten yaş 39 :) sorunum yok diye artistlik yaptım normal olur diye tüp bebeği beklettim denedim o da olmadı kısmet değilmiş
eşiniz test yaptırdı mı? embriyoların genetiği iyi değilse tutmaz dedi bana da doktor.
Bu sebepten olabilir mi sizinde

Herkese merhaba
5 Ekim de transferim gerçekleşti. Hem opu hem de transfer o kadar rahat geçti ki…
Bu arada 39 yasimdayim çocuğum yok Amh baya dusuktu benim ve eşimin herhangi bir sorunu yoktu rahim tertemiz hatta doktorum deneyin bile demişti ama malum yaş gidiyor yumurta kalitesini artırıcı bir çok vitamin kullandım belki onlarında etkisiyle 6 yumurta 3 ü olgun 2 si döllenerek 5. Gün olmak üzere 2 embriyo transfer edildi.Doktor transfer öncesi embriyolar için olumlu konuştu . Transfer sonrası hiç bir ağrım olmadı kızlar . 1. Gün sırt ağrım ve adet sancısı gibi hafif bir ağrım oldu ben bu arada hemen ise başladım ve bankacıyım düşünün o günde o kadar sinirlendim ki embriyolarımdan özür dileyip durdum. Cok uzatmıyım çok büyük bir belirti yaşamadım çünkü adet öncesi ağrı sancı asabiyet hepsi ben de olduğu için anlayamıyorum :) Neyse bugün 6. Gün karnım dün şişti bugün öyle değil az kaldı 15 Ekim de ak koyun kara koyuna göreceğiz . Bu ilk ve dua edin olsun herkes bir umut bekliyor transfer sonrası zormuş :/
Ay merak ettim inşallah güzel haber alırsınız

eşiniz test yaptırdı mı? embriyoların genetiği iyi değilse tutmaz dedi bana da doktor.
Bu sebepten olabilir mi sizinde
İlk biz normal deneyelim diye gittiğimizde vermişti sperm testi ama sonra bu süreçte doktor istemedi rahim kalınlığı falan iyi diye taze transfer yaptık 5. Gün embriyosu ama tutmadı anlamadık neden olduğunu valla
Onun sperm testi de o zaman iyi çıkmıştı bir de bu süreç öncesi biz eş paketleri de kullandık nasip işte alkol yok sigara yok abur cubur yemem kilom yerinde spor yaparım sonuç bu arkadaşım:)

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz evladımıza sağlıkla kavuşuruz kimse yaşadıklarımızı bilmiyor ama biz birbirimizi anlıyoruz size sorum olacak ben cuma günü transfer olacam Herşey yolunda giderse yumurtalar gelirse 5. Güne embriyo glue yaptırmalı mıyım sizce doktor maliyetli dedi sana kalmış dedi yarına kadar bilgi vermem lazım çok zorlandım bu 1 buçuk ay içinde çok acı çektim yumurtam geçen ay boş çıktı yine regl de tedaviye başladım sizden destek almak istedim

Back
X