• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

2 3 farklı aşı çeşidi var baba adayından kan alınıp anneye verilen de var bağışıklık için ilaçla bağışıklık için yapılanda var amaç bağışıklığın baskılanıp bebeği atmasına engel olmak
Herkese yapılıyor mu peki yoksa genetik test sonucuna göre mi yapılıyor ? Sanırım 1 ekimde ilk transferimi olucam ama doktor öyle bir iğneden bahsetmedi

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Merhabalar benim de 3 ekimde tek 5. gün embriyosu transferim var. Geçen sene yumurtalık kanseri tanısı aldım tek yumurtalık alındı kemoterapi öncesi 3 embriyo dondurmuştuk çok şükür bu günlere kadar geldim. Hem çok endişeli hem de heyecanlıyım. Şu an kan sulandırıcı, estrofem, d vitamini, folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Pazar günü progestan iğne ve fitil kullanacağım pazartesi kontrol cuma da transfer inşallah 🙏🏼 forumda birçok farklı şey duyuyorum genetik testi vs ben Adana şehir hastanesinde tedavi görüyorum biz hiç bu tarz şeyler yapmadık

Herkese yapılıyor mu peki yoksa genetik test sonucuna göre mi yapılıyor ? Sanırım 1 ekimde ilk transferimi olucam ama doktor öyle bir iğneden bahsetmedi
Her doktorun önerisi farklı oluyor tabi bir de kişiye göre değerlendiriliyor benim düşüklerimde olduğu için sanırım özellikle yapacağız dedi ama benim içinde glueden bahsetmemişti burda bir arkadaş glue yaptır mutlaka diyince geçen gittiğimde glue yapsak mı dedim tabi sonuçta tek şans var tüm yolları kullanalım mantıklı dedi sizde sorabilirsiniz doktora

Kızlar merhaba bende 17 eylülde opu oldum pcos hastasıyım fakat cok zor geçti halada cok zorlanıyrm ohss oldum doktrlar degerlerime baktı hafif geciriyrm diye eve yolladılar fahat belirtiler en son pik olarak yasıyrm nefes darlıgı kasık agrısı bel ağrısı yürümekte zorluk karın şişliği 😢😢😢 neyse adet olmam lazım oda geciktim gögüslerime elleyemiyorum agrıdan dostinex 8 tane günde 1 içtim hala gögüslerim çok agrıyo 🥺🥺 ilk adet olsam ikinci addete transfer ama bu gidişle adet cok gecıkcek gibi hayat standartlarım cok düştü kendimş bi türlü toparlayamadım agrıdan stresten

Kızlar merhaba bende 17 eylülde opu oldum pcos hastasıyım fakat cok zor geçti halada cok zorlanıyrm ohss oldum doktrlar degerlerime baktı hafif geciriyrm diye eve yolladılar fahat belirtiler en son pik olarak yasıyrm nefes darlıgı kasık agrısı bel ağrısı yürümekte zorluk karın şişliği 😢😢😢 neyse adet olmam lazım oda geciktim gögüslerime elleyemiyorum agrıdan dostinex 8 tane günde 1 içtim hala gögüslerim çok agrıyo 🥺🥺 ilk adet olsam ikinci addete transfer ama bu gidişle adet cok gecıkcek gibi hayat standartlarım cok düştü kendimş bi türlü toparlayamadım agrıdan stresten
Şikayetleriniz devam ediyorsa doktora gidin kesinlikle bende ohss geçirdim riskli bir durum

3. Gün embriyosu bugün tüm planlamayı yaptı doktorum 29 Eylül gebelik aşısı 4 Ekim son kontrol 7 Ekim transfer olarak planladı
Merhaba sizde Meryem hocanın hastasıydınız sanırım yanlış hatırlamıyorsam🫠 nasılsınız nasıl gidiyor süreç gebelik aşısına başladınız mı

Merhabalar benim de 3 ekimde tek 5. gün embriyosu transferim var. Geçen sene yumurtalık kanseri tanısı aldım tek yumurtalık alındı kemoterapi öncesi 3 embriyo dondurmuştuk çok şükür bu günlere kadar geldim. Hem çok endişeli hem de heyecanlıyım. Şu an kan sulandırıcı, estrofem, d vitamini, folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Pazar günü progestan iğne ve fitil kullanacağım pazartesi kontrol cuma da transfer inşallah 🙏🏼 forumda birçok farklı şey duyuyorum genetik testi vs ben Adana şehir hastanesinde tedavi görüyorum biz hiç bu tarz şeyler yapmadık
Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun. Her hastanın oykusu farklı doktorunuz uygun görse mutlaka yapardı merak etmeyin. Diğer bazı testler başarısız denemelerde isteniyor genelde. Mesela benim 2.ttansfer olacak ilki kimyasal olmuştu bu seferde gebelik aşısı hediye edeceğim sana dedi bende ilk defa o zaman duydum ne oldugunu bilmiyordum

Kızlar opudan sonra 2. regli ne zaman oldunuz?

Ben ayın 9 . da histersokopi oldum. dondurulmuş transfer olacağım Allahın izniyle.

Sat 1 eylül. bir de döngünün kaçıncı günü ortalama transfer yapılıyor.?

Kızlar opudan sonra 2. regli ne zaman oldunuz?

Ben ayın 9 . da histersokopi oldum. dondurulmuş transfer olacağım Allahın izniyle.

Sat 1 eylül. bir de döngünün kaçıncı günü ortalama transfer yapılıyor.?
Opudan 11 12 gün sonra ilk regl, normalde periyodum 26 gün ama 22 gün sonra 2. Regl. Yapay siklus planlandı o yüzden doğum kontrol hapı tarzı bir hap kullandım yumurtam çatlamadığı için reglde erken oldu. 21 Eylül gecesi oldum 7 Ekim transfer yani 15 16 gün

Opudan 11 12 gün sonra ilk regl, normalde periyodum 26 gün ama 22 gün sonra 2. Regl. Yapay siklus planlandı o yüzden doğum kontrol hapı tarzı bir hap kullandım yumurtam çatlamadığı için reglde erken oldu. 21 Eylül gecesi oldum 7 Ekim transfer yani 15 16 gün
Teşekkür ederim umarım pozitif haber alalım hepimizz 🥰🥰

Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun. Her hastanın oykusu farklı doktorunuz uygun görse mutlaka yapardı merak etmeyin. Diğer bazı testler başarısız denemelerde isteniyor genelde. Mesela benim 2.ttansfer olacak ilki kimyasal olmuştu bu seferde gebelik aşısı hediye edeceğim sana dedi bende ilk defa o zaman duydum ne oldugunu bilmiyordum
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve ilginiz için 🙏🏼 umarım sağlıkla, mutlulukla sonuçlanır süreciniz 🌸 sürekli ne yapsam faydası olur diye düşünüyorum, araştırıyorum ama herkesin durumu cidden çok farklı herkeste farklı etkenler var

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve ilginiz için 🙏🏼 umarım sağlıkla, mutlulukla sonuçlanır süreciniz 🌸 sürekli ne yapsam faydası olur diye düşünüyorum, araştırıyorum ama herkesin durumu cidden çok farklı herkeste farklı etkenler var
Evet cok haklısınız hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz cok zor bir süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun 💜

Merhabalar, 6 Ağustos’ta ilk transferimi oldum kimyasal ile sonuçlandı. 5aa kalitede idi. Beta 1700’lere kadar çıktı ama çok düzensiz ve yavaş arttı. Sonra kanama ile birlikte değer düştü. Yeniden adet oldum ve estrofem kullanmaya başladım. Muhtemelen 2. transferim Ekim ortalarında olacak.
Umarım güzel sonuçlarımız olur 🙏🏻

Kimyasal gebeliğin neden olduğuna dair net bir şey söylemiyor doktorlar. Fakat kimyasal gebelikten sonra farklı bir doktora gittim ve farklı bir cihaz ile bakıp bana rahim damarlarımın ince olduğunu ve bu sebeple var olan kanın rahme yeterince iletilemediğini bu sebeple de bebeğin tutunamadığını söyledi. Daha önce hiçbir doktor böyle bir şey söylememişti. Moralimi bozdu açıkçası. Kendi doktoruma henüz sormadım, soracağım. Böyle bir şey daha önce duydunuz mu?

Bu arada yaşım 30, eşimin yaşı 32. İkimizde de bir sorun yok. 1,5 yıl denedik gebelik oluşmadı. Sebepsiz infertilite. Mayıs ayında da tüp bebeğe başladık. 7 embriyo donduruldu.

Merhabalar. Ben de opu sonrası 2. Adeti bekliyorum. Ekim sonuna doğru transfer olacak inşallah. Opu sonrası 2. Adet gecikiyor mu. Önceki adetim opu olmama rağmen zamanında oldu. Bi de bu süreçte hamile kalan var mıdır acaba.

Kızlar merhaba bende eylülün 17si opu oldum opudan sonra hafif ohss oldum hastane yatısı verilmedi şuanda ağrılarım bitti normale döndü ilk adette gel dedi ama hala adet olamadım sizce neden başına gelen arkadaşlar varmı ben devlette yaptırıyorum sağolsun doktoruma ulaşmak çok zor oluyor

Kızlar merhaba bende eylülün 17si opu oldum opudan sonra hafif ohss oldum hastane yatısı verilmedi şuanda ağrılarım bitti normale döndü ilk adette gel dedi ama hala adet olamadım sizce neden başına gelen arkadaşlar varmı ben devlette yaptırıyorum sağolsun doktoruma ulaşmak çok zor oluyor
Benim ilk yumurta toplama sonrası normal zamada adetim olmuştu ama çok ağrılı geçmişti bence biraz daha bekle sonuçta işlem yapılıyor düzene dönmesi zaman alabilir. Benimde 30 Eylül 2. Yumurta toplama olacak

Back
X