Çok teşekkür ediyorum Bekleyeceğim heralde ya tutarım kendimiEvet zor ama beklerseniz daha iyi olur daha 9.gündesiniz . Geç döllenme de olabilir. İsterseniz 10 ekime kadar bekleyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum Bekleyeceğim heralde ya tutarım kendimiEvet zor ama beklerseniz daha iyi olur daha 9.gündesiniz . Geç döllenme de olabilir. İsterseniz 10 ekime kadar bekleyin
Rahatlamaya çalışın kendinizi sıkmayın lütfenÇok teşekkür ediyorum Bekleyeceğim heralde ya tutarım kendimiama üstümde bu halsizlik var modum düşük yani bu konudan mı bilemiyorum onu da karışık duygular içindeyim
Hayırlısı olsun canım ben yarın test yapıcam bakalım kısmet benimde umudum yokBen oldum olacam hısedıuorum yanı bu ayda pas
Çok teşekkür ederim hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallahRahatlamaya çalışın kendinizi sıkmayın lütfenher şey olacağına varır. Bebeğiniz doğru ve hayırlı zamanda sizi bulur
![]()
Yarın kuzu ama elı kulağında her an olacam öyle hısedıyorumİnsallah cnm benim senin bat ne zaman
Hadı inşallah sen hayrlı haberler ver canmHayırlısı olsun canım ben yarın test yapıcam bakalım kısmet benimde umudum yok![]()
Hayirlisi olsun cnm hakkinda bekle bakalkmYarın kuzu ama elı kulağında her an olacam öyle hısedıyorum
Çoktan söyleseydim adet oldum hisedıyordum çünkü bu ayda benden passHayirlisi olsun cnm hakkinda bekle bakalkm
Vee oldum da regl benden paydos bu aylık kızlar regl oldum malesef ettı 9.cu ay ,hayrlısı olsun bakalım ayın 10.da doktora gdecem bakalımYarın kuzu ama elı kulağında her an olacam öyle hısedıyorum
Hayırlısı olsun canım.Vee oldum da regl benden paydos bu aylık kızlar regl oldum malesef ettı 9.cu ay ,hayrlısı olsun bakalım ayın 10.da doktora gdecem bakalım
Nasip cnm kimyasal dis gebelik vs olmasindan iyidir bnceÇoktan söyleseydim adet oldum hisedıyordum çünkü bu ayda benden pass
Öyle tabıkı kuzum ama bu şekıldede çok zor ne engellıyor bılmıyorum cuma gence doktora detaylı sorucam bakalım ne dıvekNasip cnm kimyasal dis gebelik vs olmasindan iyidir bnce
Amin canm cümlemiz için inşallahHayırlısı olsun canım.
Belrtılern çok güzel canm inşallah gebesndr hayrlı haberler inşallahKızlar benim göğüs uçlarım taş misali 3 gündür.
Bazen sızlıyor belli olmuyor. Yanlışlıkla göğüsume dokununca açıyor.
Bat12 Ekim. Cumartesiye kadar bekleyim diyorum test yapmak için.