12 günü geçiremeyince, bizim gibi erkenden test yapıyorken buluyorsunuz kendiniziYa evet 12 gün nasıl geçecek şimdi bilmiyorum transfer sorunsuz gerçekleşti şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 günü geçiremeyince, bizim gibi erkenden test yapıyorken buluyorsunuz kendiniziYa evet 12 gün nasıl geçecek şimdi bilmiyorum transfer sorunsuz gerçekleşti şükür
İnşallah sağlıkla tutunsun.teşekkür ederim evet 3. Gün embriyosu bugün transfer oldu
Reglinin 17. Günü dondurulmuş embriyo transferi oldu . Amin teşekkür ederimİnşallah sağlıkla tutunsun..Dondurulmuş transfer mi bir de regl başlangıcınızın kacıncı gününde transfer oldunuz
Teşekkürler cevabın için sağlıkla inşallah :)Reglinin 17. Günü dondurulmuş embriyo transferi oldu . Amin teşekkür ederim![]()
Ben 2.doz serumu aldım bugün. O sıra üşüyordum ama serum sonrasında çok beslenmiş oluyor vücudum şimdi de yaniyorummmkızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyorben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü
Bende üşüyorum bugün ama havada epey serin burada . Bir de hiç halim yok arada ağrım var cok merak ediyorum oldu mu diyekızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyorben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü
Offf serum almak istiyorum ne güzel mayıştırmıştır da seni missssBen 2.doz serumu aldım bugün. O sıra üşüyordum ama serum sonrasında çok beslenmiş oluyor vücudum şimdi de yaniyorummmama rahimde devamlı hafif hafif bir sızı var. Bazen sola kayıyor, bazen sağa. Ama genelde solda. Ve bel ağrısı başladı son 1 saattir.
Hava çok soğuk ya felaket. Bence var ya hepimizin üzümleri tuttuBugun bend
Bende üşüyorum bugün ama havada epey serin burada . Bir de hiç halim yok arada ağrım var cok merak ediyorum oldu mu diye![]()
Ayy inşallah bakalim cok merak ediyorumHava çok soğuk ya felaket. Bence var ya hepimizin üzümleri tuttu![]()
Belirtiler aynı hep seninleOfff serum almak istiyorum ne güzel mayıştırmıştır da seni missssbenimde bir sağ tarafım batıyor bir sol tarafım batıyor ama yoğunluğu solda hissediyorum.
Belirti arama bence bazen hiç belirti olmayadabiliyor. Benim tedavisiz kucağıma aldığım çocuklarım var mesela kızımda mide bulantısından ölmüştüm resmen ama oğlumda acayip rahat geçirmiştim sürecimi.Ayy inşallah bakalim cok merak ediyorumbir sey de hissetmiyorum cok korkuyorum ya olmadıysa diyee
Chatgbt Checklist yaptım ben. Sende yapsana. tabi bu ilaçlarda resmen ben hamileyim herhalde dedirtiyor ama pozitiflik insana güç veriyor bence. 2. Testi ne zaman yapacaksınBelirtiler aynı hep seninle![]()
Cumartesi sabahı 2.Testi yaparım. Pazar da pozitif çikarsa kan veririm Evet ilaçlar yüzünden zaten bu ağrıyı sızıyı hissediyoruz. Olsun umudum yeşerdi bugünChatgbt Checklist yaptım ben. Sende yapsana. tabi bu ilaçlarda resmen ben hamileyim herhalde dedirtiyor ama pozitiflik insana güç veriyor bence. 2. Testi ne zaman yapacaksınsenin adına, hepiniz adına acayip çok heyecanlanıyorum.
Merhabaaa ben de dün gece üşüyüp sonra terledim çorapsız dolaşmıyorumkızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyorben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü
Aminnn inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun RabbımÇok haklısınız Rabbim emeklerinizi boşa cikartmasin![]()