• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

kızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyor 😊 ben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü

kızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyor 😊 ben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü
Ben 2.doz serumu aldım bugün. O sıra üşüyordum ama serum sonrasında çok beslenmiş oluyor vücudum şimdi de yaniyorummm 😆 ama rahimde devamlı hafif hafif bir sızı var. Bazen sola kayıyor, bazen sağa. Ama genelde solda. Ve bel ağrısı başladı son 1 saattir.

Bugun bend
Bende üşüyorum bugün ama havada epey serin burada . Bir de hiç halim yok arada ağrım var cok merak ediyorum oldu mu diye 😶‍🌫️

Ben 2.doz serumu aldım bugün. O sıra üşüyordum ama serum sonrasında çok beslenmiş oluyor vücudum şimdi de yaniyorummm 😆 ama rahimde devamlı hafif hafif bir sızı var. Bazen sola kayıyor, bazen sağa. Ama genelde solda. Ve bel ağrısı başladı son 1 saattir.
Offf serum almak istiyorum ne güzel mayıştırmıştır da seni missss 🥰 benimde bir sağ tarafım batıyor bir sol tarafım batıyor ama yoğunluğu solda hissediyorum.

Ayy inşallah bakalim cok merak ediyorum🥲 bir sey de hissetmiyorum cok korkuyorum ya olmadıysa diyee
Belirti arama bence bazen hiç belirti olmayadabiliyor. Benim tedavisiz kucağıma aldığım çocuklarım var mesela kızımda mide bulantısından ölmüştüm resmen ama oğlumda acayip rahat geçirmiştim sürecimi.
Fakat tüm süreci unutmuşum şuanda ve sanki ilk defa hamileymişim gibi acayip bir heyecanla başladım yeniden bu sürece 😅

sizin testleri görmek için de acayip sabırsızlanıyorum

Belirtiler aynı hep seninle 🧿💕
Chatgbt Checklist yaptım ben. Sende yapsana. tabi bu ilaçlarda resmen ben hamileyim herhalde dedirtiyor ama pozitiflik insana güç veriyor bence. 2. Testi ne zaman yapacaksın 😎 senin adına, hepiniz adına acayip çok heyecanlanıyorum.

Chatgbt Checklist yaptım ben. Sende yapsana. tabi bu ilaçlarda resmen ben hamileyim herhalde dedirtiyor ama pozitiflik insana güç veriyor bence. 2. Testi ne zaman yapacaksın 😎 senin adına, hepiniz adına acayip çok heyecanlanıyorum.
Cumartesi sabahı 2.Testi yaparım. Pazar da pozitif çikarsa kan veririm Evet ilaçlar yüzünden zaten bu ağrıyı sızıyı hissediyoruz. Olsun umudum yeşerdi bugün 🍀🙏

Merhabaaa ben de dün gece üşüyüp sonra terledim çorapsız dolaşmıyorum

Ben bu ay transfer olucam inş iki tane 5 gun embriyolari birinin kalitesi 2bc diğerinin kalitesi daha düşük 2 seferdir transferim iptal oluyor estrofem kullaniyorum kontrolde progestronum yuksek çıkıyor rahim kalinligim 8 di.. bu ay dozunu yükseltti doktor sali günü kontrol var bakalım hersey yolundaysa transfer tarihim belli olucak sanırım sonucu ekim sonunda öğrenirim Allahim inş bu ay transfer olan herkesin pozitif olur amin amin benjm 2. Denemem ☺️

Back
X