• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

benimde laboquicti asla bu kadar koyu olmadı. C çizgim bile açık renkteydi. Testlerde sıkıntı vardı sanırım.
Benimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktı

Benimkiler innovita ama ben öğleden sonra yaptım hep aynı saatte. Ve 3 saat öncesinden su icmedim. Böyle sonuç çıktı
innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bende 🥹

innovitanın testleri daha iyi sanırım. ya da benim bu aldığım testler bozuktu. akıntıdan takip ettim yumurtladığıma eminim ama silik çıkarıyor. C de tam koyu çıkmadı bende 🥹
Ay güzel haberler alırız inşallah. Yarın sabah kan vereceğim inşallah.

Niye peki koyulasmiyor benim. Bende ayni renk olmasi gerek diye bekledim
aşkım benimde koyulaşmadı asla innovita gibi , böyle oldu akıntımdan anladım değerlendirdim

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar hamileyim 🥹 yani sanırım 🥹 âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim 😔. Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda 🤲🏼♥️
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı isteyen herkese. 🙏🏼🙏🏼🌸

Kızlar hamileyim 🥹 yani sanırım 🥹 âdete bir gün kala kan verdim 77.55 çıktı yarın tekrar vereceğim. İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kimyasal gebelik geçirdim 😔. Dua edin lütfen. Rabbim sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin tez zamanda 🤲🏼♥️
Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🥰😍 belirtilerin nelerdi

İiiii

Ayy evet günlerimiz aynıydı bende yarın kan vereceğim bende daha önce kimyasal yaşamstm 50 cıkmıstı sınra düşmüştü değer. İnşallah saglıkla ilerler😍😍😍 eşinize söyledinizmi

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🥰😍 belirtilerin nelerdi
Teşekkür ederim sağ olun 🥰 ben tesadüfen test yapmış olmuş ilaç kullanmam gerekiyordu emin olmak istedim. Tek belirtim adet olmadan 2-3 gün önce sancım başlardı bu ay başlamadı garip hafif tatlı bir sancı geldi gitti o kadar

Back
X