Bence gayet iyi maşallahBen bugün kabus görerek uyandım saçmasapan rüyamda olmadıklarını gördüm. Koşa koşa test yaptım idrar. Markası Artı med çıkmadı başta sonra çok silik çıktı dedim ne oluyor?
Renginin koyulaşması lazım sonuçta ama yok tam tersi silik baya silik çıktı ki 8-9 dakika da falan belirdi.
Tabi ben durabilir miyim? Koşa koşa hastaneye gittim. Hemen kan testi verdim. Sonucumu şimdi aldım ve rahatladım.
Hamilelik tam delilik, annelik tımarhanelik bence
İdrar testime bakın yani böyle bir şey olabilir mi?
T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110
Artışımız iyi dimi ?
Yani delilik evet onca çocuğun üstüne ama Allah biliyor ya o kadar istiyoruz ki ikiz olmasını. Kızıma bir kız kardeş, çok hayal ettiğimiz bir şey. Erkeklerin içinde kayboldu yavrucağımGelmiş geçmiş olsun. Artışın çok güzel. Maşallah, sübhanallahSağlıkla ilerleyecek inşallah
Artımed e güvenme. Hep sorunlu. Predictor ve Miratech hiçbir zaman yanıltmadı beni. 12 yi bile gösterdiler.
Ben yarın 8.günü kan vereyim diyorum. Düşük olan gebeliğimde 7.gün 30, 8.gün 58, 10.gün 134 dü. İnşallah yarın daha yüksek bir değer gelir de biraz daha rahatlarım.
İkiz mi geliyor sana
Biz aynı gün transfer olduk ve sen sonucunu az çok biliyorsun ben cesaret edemiyorum çok korkuyorum test yaptıramıyorumChatgbt 9. Gün sabahı tekrar ver kan dedi. Ama doktorum henüz bilmiyor. Haftaya gel keselere bakalım demişti .
Korkma arkadaşım içine hiç kötü düşünceler koyma. Negatif cidden nagatifi çekiyor. Ama testi artımed le yapma. Bu test 4. Gün o çok çok hafif olan silik çizgiyi nasıl çıkarttı anlamıyorum.Biz aynı gün transfer olduk ve sen sonucunu az çok biliyorsun ben cesaret edemiyorum çok korkuyorum test yaptıramıyorumdoktorun her 2 test sonucunu da biliyor mu bi yorum yapmış mıydı?
Biz grubun sabırsızlarıNe zaman test vereceksiniz 4 ekimde olanları oluyorum çoğu test vermiş acaba erken değil mi daha
Çok teşekkür ediyorımAyy ne guzel bir haber bu massallah hayırlı olsun bence her sey oldukça yolunda gidiyorbizlere de dua eden nolurr. Bende dayanamicam herhalde yarin sabah idrar testi yapacagim 6.gun olacak 3.gunluklerde 8.gun akşam silik görmüştüm bunlar 5 ve 6 gunlukler umarım vardir ve kendilerini belli ederler banaa
Ben idrar testi yapamıyorum :) çatlatma iğnelerinden dolayı. Direk kan testi yani :)Korkma arkadaşım içine hiç kötü düşünceler koyma. Negatif cidden nagatifi çekiyor. Ama testi artımed le yapma. Bu test 4. Gün o çok çok hafif olan silik çizgiyi nasıl çıkarttı anlamıyorum.
Şu erken yapılanlardan al bence yarın sabah yapabilirsin. Ben inanıyorum karnında ki mercimeğe sende inan. Doktorum ilk testi biliyor. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama ben gitmemeye çalışıyorum. İkizlerde kese oluşumları biraz farklı olabiliyor. Tam olussun öyle gideyim diyorum.
Bu testi söylesem mi bilmiyorum ki. Adam bana deli diyecek kesinOpu günü de çatlak demişti yanımda ki hemşireleri mi doktorları mı kim artık bilmediğim kişilere hiç çocuğu yokmuş gibi nasıl da heyecanlı demişti sonra uyuyakalmıştım.
İlk gebeliğim olsa doktoruma daha farklı davranabilirdim şimdi biraz utanıyorum her şeyi yazmaya
Bana veya rahimime benden çok güveniyor diye düşünüyorumBen idrar testi yapamıyorum :) çatlatma iğnelerinden dolayı. Direk kan testi yani :)
Senin kaç çocuğun var? Ciddi ciddi ikiz istiyorsundoktor burdaki hallerini görse bence çatlak demesi çok masum kalırdı
Ama ilk testle gel keseye bakalım demesi de garip . Artış var mı o da görmek istemeliydi bence se doğru olanı yapıyorsun devam
3 müüüBana veya rahimime benden çok güveniyor diye düşünüyorumoğluma hamileyken 9 ay boyunca beraber yürüdük bu yolda çünkü. Türklyeye geldiğimizde de yazları gidiyordum kontrole. O yüzden daha güvenli sanırım bilmiyorıum ki.
Benim tedavisiz doğan 3 çocuğum var. Nasıl cesaret ettiğimizi bilmiyorum. Kız kardeşimin olmasını çok istedim ben hep kısmet olmadı. Kızımda bu isteği çok gönülden istiyordu yapalım mı yapmayalım mı diye düşünürken kendimizi tüp bebek tedavisinin içinde bulduk. İyiki yazılarımı görmüyor hakikaten
Ve evet ciddi ciddi ikiz istiyoruz çok istiyoruz. Çocuklar kardeşlerinin transfer öncesi süreçte, isimlerini bile koydularhatta üçüz istiyor onlar her biri bir kardeşine bakacakmış
Ben bu yüzden zaten söyleyemiyorum kimseye henüz hamileyim diye kayınvalidem şaşkın şaşkın her gün bana bakınarak geçiriyor hayatını
Evet ikiz genetik aktarımı kadından geçiyor. Benim dayım ve teyzem ikiz, anneannem ikiz. Benim de ikizlerim oldu.Yani delilik evet onca çocuğun üstüne ama Allah biliyor ya o kadar istiyoruz ki ikiz olmasını. Kızıma bir kız kardeş, çok hayal ettiğimiz bir şey. Erkeklerin içinde kayboldu yavrucağımfakat bir kız bir erkek olursa tadından yenmez. Allahım isteyen herkese versin kalbinden geçenleri kaderi yapsın dilerim
Eşimin genetiğinde var aslında teyzesinin çocukları ikiz. Hatta kendi ikiz kardeşleri de varmış fakat olmamış düşmüşler bu konuda çok detay bilmiyorum. İkiz genetik aktarımı kadından geçiyor diye biliyorum ama belki bu gen gelip bulmuştur bizi.
Çok sağol arkadaşım ama içime doğanlardan birinde sende varsın. Minik ikizler sana da geliyor
ikizler olursa oy oy oy nasıl dualar ediyorum anlatamam. Çocuklar benden daha çok dua ediyorlar ki onların duaları tuttu sanırım. 3 çocuğumu da görseniz çok uyumlular. Onları delirtecek kardeşler bizim eve çok iyi gelecektir.3 müüüAllah bağışlasın canım hepsini uzun ömürlü , sağlıklı olsunlar İkizler de katılınca tam şenlik olur Ben 34 te daha ilkine cesaret edebildim çok saygı duydum sana Be konfor alanıma cok düşkünüm zor geldi bana
Peki bize yani eşimin annesinden gelen genden bana aktarım olmamış mıdır hiç? Neden ya bence senin minnoşlar ikizEvet ikiz genetik aktarımı kadından geçiyor. Benim dayım ve teyzem ikiz, anneannem ikiz. Benim de ikizlerim oldu.
Valla bu yaştan sonra ben sağlıklı sıhhatli tek çocuk olsun bizim olsun diyorum. Zaten eşim de aynı fikirde. İkiz olursa tadından yenmezama bir çocuğa da razıyız Rabbim
Ayy inşallah cok heyecanlıyım korkuyorum allam cok zorrÇok teşekkür ediyorımyarın sabah senden güzel güzel pozitif çizgiler bekliyoruz o zaman. Oldu bile çoktan yarın merhaba diyecek sana mercimeğin
Senin kızına geçmiştir o genler,olmuştur ama tüp bebekte farketmez. Sana hazır 2 embriyo transfer edildi zaten. Eğer ikiside rahimime tutunur ve yaşarsa zaten ikizlerin olacakPeki bize yani eşimin annesinden gelen genden bana aktarım olmamış mıdır hiç? Neden ya bence senin minnoşlar ikizne zaman kan vereceksin ben çok merak ediyorum dün t+8 demiştin. Bak yarın 8. Günümüz
Yarın sabah vereceğim. 10.gün de test günüm zaten. 8-10-12 vermiş olacağım kanı bu sefer, hooop sonra minnaklar bizimle.Senin kızına geçmiştir o genler,olmuştur ama tüp bebekte farketmez. Sana hazır 2 embriyo transfer edildi zaten. Eğer ikiside rahimime tutunur ve yaşarsa zaten ikizlerin olacakTüp bebek ile ikizde genetiğe gerek yok. İnşallah Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, dualarınız kabul olur iki bebişin de sana sımsıkı tutunur.
Çok güldürdün beni yine Allah da seni güldürsün ikiz kızlarla inşallahBana veya rahimime benden çok güveniyor diye düşünüyorumoğluma hamileyken 9 ay boyunca beraber yürüdük bu yolda çünkü. Türklyeye geldiğimizde de yazları gidiyordum kontrole. O yüzden daha güvenli sanırım bilmiyorıum ki.
Benim tedavisiz doğan 3 çocuğum var. Nasıl cesaret ettiğimizi bilmiyorum. Kız kardeşimin olmasını çok istedim ben hep kısmet olmadı. Kızımda bu isteği çok gönülden istiyordu yapalım mı yapmayalım mı diye düşünürken kendimizi tüp bebek tedavisinin içinde bulduk. İyiki yazılarımı görmüyor hakikaten
Ve evet ciddi ciddi ikiz istiyoruz çok istiyoruz. Çocuklar kardeşlerinin transfer öncesi süreçte, isimlerini bile koydularhatta üçüz istiyor onlar her biri bir kardeşine bakacakmış
Ben bu yüzden zaten söyleyemiyorum kimseye henüz hamileyim diye kayınvalidem şaşkın şaşkın her gün bana bakınarak geçiriyor hayatını
İçime doğan eğer ikiz olurlarsa şayet bir kız bir erkek. Neden bilmiyorum belki de istediğim bu olduğu için böyle olduğunu düşünerek çekmeye çalışıyorum. Fakat cinsiyet aslında işin espirisi kalıyor bir süre sonra. Sağlıktan öte yok yani. Sağlıkla gelsin tüm bebitolarÇok güldürdün beni yine Allah da seni güldürsün ikiz kızlarla inşallahyalnız çocuklar da anaya çekmiş belli üçüz istediklerine göre yaş kaç bu arada ikiz üçüz bakacak güç var mı yaşa göre
Ne zaman transfer gününüz? Tabiki burda herkes birbirine dua ediyor güzel düşün hayal et olacak umarımKızlar maşallah rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin dua eder dua beklerim sizden de benim hiç çocuğum yok ilk denemem olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?