• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba hanımlar 6 aylık deneme sonucunda hamile kaldım şu an 6 aylık gebeyim son ay yaptıklarım sayesinde gebe kaldım sizlere yardımcı olmak istiyorum eğer sağlık olarak bir probleminiz yoksa olay sadece ve sadece psikolojik sizlere yardımcı olmak isterim bana sorular sorabilirsiniz!!!!
Merhaba neler yaptınız 6 ay boyunca nasıl ilerlediniz

Kızlar kaset test yaptım şimdi de ilk idrar değil Buda hemen çıktı ama lekelenmem var korkuyorum kafam karıştı bi bakarmısınız
Canım üzmek istemem ama geçen ay benim de aynen bu şekilde çıktı çok çok hafif böyle gölge gibi silik lekelenme de vardı doktora gittim progestan başladı ama tabii ki kimyasal almış o yüzden hayırlısı olsun hakkında inşallah lekelenme biter

Canım üzmek istemem ama geçen ay benim de aynen bu şekilde çıktı çok çok hafif böyle gölge gibi silik lekelenme de vardı doktora gittim progestan başladı ama tabii ki kimyasal almış o yüzden hayırlısı olsun hakkında inşallah lekelenme biter
Canımsın teşekkür ederim Allah razı olsun ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun bu ay değilse de gelecek ay inşallah 🥹❤️

Benim yumurtlama dönemim yarın itibarıyla başlıyo şu yeni aldığım yumurtlama mikroskobuyla deneyeceğim bu ay inşallah çabalarım boşa çıkmaz

Âdete bir gün kala 77.55 bir de bugün verdim inşaallah iki katı artmıştır bende korkuyorum sağlıksızsa diye 🥺🥲
Merhaba tebrik ederim benimde bata 2 gün kala 53.16 çıktı değerim haziran da bir kimyasalım olmuştu. 2.kanı pazartesi ver dedi doktor ama çok endişeliyim yarın versem mi diye düşünüyorum. Sizin bugünki sonucunuz ne çıktı

Merhaba tebrik ederim benimde bata 2 gün kala 53.16 çıktı değerim haziran da bir kimyasalım olmuştu. 2.kanı pazartesi ver dedi doktor ama çok endişeliyim yarın versem mi diye düşünüyorum. Sizin bugünki sonucunuz ne çıktı
Henüz çıkmadı sonuç sağlık ocağında vermiştim pazartesiye kaldı . Siz ilk kanı bugün mü verdiniz

Henüz çıkmadı sonuç sağlık ocağında vermiştim pazartesiye kaldı . Siz ilk kanı bugün mü verdiniz
Yok hayır dün sabah verdim ben. Bu ay belirtim olmadı hiç idrar testi yapıp emin olmak istemiştim pozitifi görünce, doktoruma yazdım kan vermemi istedi o şekilde gidip verdim normalde yarın regl olmam gerekiyordu bugünde regl sancım çok oldu. pazartesiyi bekleyecem bende artık

Yok hayır dün sabah verdim ben. Bu ay belirtim olmadı hiç idrar testi yapıp emin olmak istemiştim pozitifi görünce, doktoruma yazdım kan vermemi istedi o şekilde gidip verdim normalde yarın regl olmam gerekiyordu bugünde regl sancım çok oldu. pazartesiyi bekleyecem bende artık
Hayırlı olsun canım geçen ay benim de kimyasal oldu ben de çok korkuyorum daha test yapmadım henüz ben de ayın on beşini bekliyorum regli için inşallah olmam😅😅

Back
X