• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benim acı eşiğim düşüktür hsgden hiç korkmayın anestesisiz oldum bende sonrasında vesairw hiç agrım olmadı bile burda çok okumuştum agrısı olan başı dönen vesaire ama ben iyiydim gayet
+1, biraz o an hissi zorluyor insanı ama kolay oluyor anestezi almaya bence de gerek yok. Ben İstanbul’da anestezisiz oldum kadıkoydeydi sanırım

Hsg benim eskiydi 3 sene öncesine ait ben ısrarla çekelim dedim tekrar çektik polip cıktı. Embriyolar 3. günde kaldı morfolojiden mi kaynaklı bilemiyorum. Benim sorduğum katil hücre paneli, sperm dna hasar testi, embryo glue gibi işlemler hep bi sonrakinde bakarız mantığıyla ilerliyor. Bi bakalım da olmazsa bakarız 😒 bu da bana saçma geliyo valla
Aynen öyle. Katılıyorum size. Bence yapılabilecek tüm testleri önceden yapıp ona göre tedavi planı seçilmeli.negatif sonuçla karşılaşınca tekrardan hormon alacaksınız, bir daha sıfırdan başlayacaksınız.

Amh yuksekligi ve genelde polikistikover tanısı alan hastalarda yumurta oranı fazla olur. Ama önemli olan fazla olması degil kaliteli ve içinin dolu olmasıdır. 30 yumurta toplanıp 2 embriyosu oluşan da var 2 yumurta toplanıp ikisininde oluştuğu oluyor. Biraz beslenme, yaş, stres belirliyor. 🤌🏻
Sayı önemli değil inanın takılmayın ona. Beslenme ve takviye önemli. 2022 de 7 yumurta toplandı 5i döllendi hepsi 3.günde dolduruldu.Hiçbir ek birşey yapılmadı ve negatif oldular.
Morfoloji problemi ve dna hasarı vardı sonra 2023 de 4 toplandı 4 ü döllendi , 3 tanesi 5.güne geldi. 2024 de ilk 3 ve iki ay sonra 3 toplam 6 toplandı. 6 nın 6 sı döllendi. Ve 4 tanesi 5.güne geldi.
Q10 200 mg, d vitamini, nadh, impryl ve omega 3 kullandım. Şu an 45 yaşındayım. 2 negatif ,1 kimyasal, 1 düşük sonrası 2 adet Grade 2 yani 2aa, 2ab pgt li embriyo ile 5.denememi inşallah ekim ayında yapacağız. Allah büyük, hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏

Sayı önemli değil inanın takılmayın ona. Beslenme ve takviye önemli. 2022 de 7 yumurta toplandı 5i döllendi hepsi 3.günde dolduruldu.Hiçbir ek birşey yapılmadı ve negatif oldular.
Morfoloji problemi ve dna hasarı vardı sonra 2023 de 4 toplandı 4 ü döllendi , 3 tanesi 5.güne geldi. 2024 de ilk 3 ve iki ay sonra 3 toplam 6 toplandı. 6 nın 6 sı döllendi. Ve 4 tanesi 5.güne geldi.
Q10 200 mg, d vitamini, nadh, impryl ve omega 3 kullandım. Şu an 45 yaşındayım. 2 negatif ,1 kimyasal, 1 düşük sonrası 2 adet Grade 2 yani 2aa, 2ab pgt li embriyo ile 5.denememi inşallah ekim ayında yapacağız. Allah büyük, hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Gerçekten Allah gönlümüzdekini hayatımıza versin ne kadar emek ve çaba ile oluyor zor ama sonugüzel olsun

Merhaba herkese bende haftaya carsamba gibi opu olacagim gonal f ve cetrodite devam ediyorum. Merak ettiğim bişey var pkos hastalarına taze transfer yapmıyor durum.donuk olacak dedi dönük transfer tahmini kaç döngü beklenir fikri olan varmi
Benim bir döndü beklendi. Pcos da çok yumurta toplanınca ohss mi ne oluyormuş ondan bekletiyorlar. Bende olmadı bir sorun diğer adette transfer oldum. Negatif Malesef kimyasal oldu

Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün Opu gerçekleşti. Ve felaket şişkinliğim var normal mi?

22 yumurta toplandı. Ohss olduğunu söyledi transferi Ekim ayına erteledi. Ama karnım öyle şişki hele son hafta herkes bana yer veriyordu otobüste hamileyim diye. Ve yumurtalar toplanmasına rağmen hala şişkinlik gitmedi bence daha da şiştimz. İçeri de yumurta kalmış olamaz dimi?

22 yumurta toplandı. Ohss olduğunu söyledi transferi Ekim ayına erteledi. Ama karnım öyle şişki hele son hafta herkes bana yer veriyordu otobüste hamileyim diye. Ve yumurtalar toplanmasına rağmen hala şişkinlik gitmedi bence daha da şiştimz. İçeri de yumurta kalmış olamaz dimi?
Yok canım normal benimde aynı öyle şişti Regl olunca rahatlarsın ohss olduğunu nasıl anladın ?

Bende ohss oldum 27 yumurta toplandı çok çok normal geldiğimde 5 kg fazla çıkmıştım ben kiraz sapı çayı falan içtim fayda bile etmedi kendiliğinden gidiyor ama bol su ve bol protein agırlıklı lifli beslenin

Yok canım normal benimde aynı öyle şişti Regl olunca rahatlarsın ohss olduğunu nasıl anladın ?
Doktorum ilk tedaviye başlarken ultrasonda görüp ohss olabilirsin sen dedi. O ay kistler çıktı tedavi ertelendi. Bu ay e2 6bin küsürlerde geldi. Opu yapıp tedavi ertelendi. 30 dan fazla yumurta bekliyorduk biz aslında ama bugün 22 Tabe toplandığını söyledi. Acaba bazıları catlamış olabilir mi? Çünkü dün de Opu öncesi acayip sancılar yaşamıştım. Benim işk tüp bebek deneyimim o yüzden hiç tecrübem yok.

yumurtaları aspire ediyorlar içindeki sıvıyı benim de hala usg de gözüküyodu yumurtalar opudan sonra zamanla giderlermiş. Ağrı sızı normal şişkinlik regle kadar oldu bende 19 yumurta toplanmıştı

yumurtaları aspire ediyorlar içindeki sıvıyı benim de hala usg de gözüküyodu yumurtalar opudan sonra zamanla giderlermiş. Ağrı sızı normal şişkinlik regle kadar oldu bende 19 yumurta toplanmıştı
Ben anlamadım Opu yumurta toplama değil mi? Kusura bakmayın araştırdım aslında ama çok fazla farklı terim var. Aspire etmek nedir? Yine toplayıp laboratuvara gitmiyor mu bu yumurtalar şimdi ? Eşimin spermleri de donmuş bir halde çünkü. Benim yumurtalar orada bekletilip belli bir süre sonra spermle birleşecek diye biliyorum doğru mu emin değilim

Ben anlamadım Opu yumurta toplama değil mi? Kusura bakmayın araştırdım aslında ama çok fazla farklı terim var. Aspire etmek nedir? Yine toplayıp laboratuvara gitmiyor mu bu yumurtalar şimdi ? Eşimin spermleri de donmuş bir halde çünkü. Benim yumurtalar orada bekletilip belli bir süre sonra spermle birleşecek diye biliyorum doğru mu emin değilim
opu yumurta toplama demek, yumurtaları direk cıkarmıyorlar ince bi enjektörümsü yapılyla içindeki sıvıyı alıyorlar eşiniizn spermleri de aynu gün çözdürülmüştür ve hemen opu günü döllenme sürecini başlatıyorlar ilk gelişim 1. gün yani opudan sonraki gün. sonra 3. be 5. gün kontrolleri yapılıyor. size de gelişim hakkında bilgi cerip uygun görünen zamanda bu seger embriyoyu donduruyorlar

opu yumurta toplama demek, yumurtaları direk cıkarmıyorlar ince bi enjektörümsü yapılyla içindeki sıvıyı alıyorlar eşiniizn spermleri de aynu gün çözdürülmüştür ve hemen opu günü döllenme sürecini başlatıyorlar ilk gelişim 1. gün yani opudan sonraki gün. sonra 3. be 5. gün kontrolleri yapılıyor. size de gelişim hakkında bilgi cerip uygun görünen zamanda bu seger embriyoyu donduruyorlar
Cahillik resmen benimki. Ben yumurtaları çıkartılar sanıyorum. Transfer 1 ay sonra. Bu reglimin bitişinde yapılacakmış. Regli bitiminden 18 gün sonra. Peki bu arada başka iğne ilaç kullanmam gerekecek mi? Bunları da doktora sormayı unuttum bugün

Cahillik resmen benimki. Ben yumurtaları çıkartılar sanıyorum. Transfer 1 ay sonra. Bu reglimin bitişinde yapılacakmış. Regli bitiminden 18 gün sonra. Peki bu arada başka iğne ilaç kullanmam gerekecek mi? Bunları da doktora sormayı unuttum bugün
yok yahu öyle deme hepimiz okuya okuya sağda solda öğreniyoruz bu süreçleri . Evet doğal siklus ile ilerlerse az ilaç verir ama rahşm hazır değilse estrofem progrsteron kan sulandırıcu vs veriyorlar . o anki duruma göre değişiyor.

merhaba benimde 2. transferim olacak. 1. si neden tutunamadı bir bilgi verdi mi doktorun. 2. transeferde ilkine göre değişiklik yaptı mı
kimyasal oldu en büyük sebebi embriyonun genetik olarak sağlıklı olmamasıymış. herhangi bir değişiklik de yapmayacakmış pgt yapılabilirdi ama donmuş embriyoda zararlı olabiliyor diye izin vermedi. sizin sebep neydi?

Doktorum ilk tedaviye başlarken ultrasonda görüp ohss olabilirsin sen dedi. O ay kistler çıktı tedavi ertelendi. Bu ay e2 6bin küsürlerde geldi. Opu yapıp tedavi ertelendi. 30 dan fazla yumurta bekliyorduk biz aslında ama bugün 22 Tabe toplandığını söyledi. Acaba bazıları catlamış olabilir mi? Çünkü dün de Opu öncesi acayip sancılar yaşamıştım. Benim işk tüp bebek deneyimim o yüzden hiç tecrübem yok.
valla benim doktor ben korkmayayım diye ohss olduysam da söylemedi benimde e2 6.000 di 22 yumurta toplandı bir hafta ağrım oldu bıçak saplaması gibi 6.gün Regl oldum bir sonraki regldw yani Ekim sonunda transfer düşünüyor kafam allak bullak oldu

Back
X