• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Canım göremedim ama önemli olan senin çıplak gözle görmen burada çok düşüyor kalite inşallah sonuç istediğim gibidir bu testi daha önce kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi
Evet canım kalite düşüyor yoksa bariz gözüküyor çizgi hayırlısı olsun teşekkür ederim ❤️🥹

Yaa hoşgeldınn okurseverr benım 4. gun gecıkmedeyım ama alt karın agrım var hafıf hafıf sonra gecıyor. beklıyorum bakalım olursa 1 2 gune olur bakalım.
benim de ağrılarım oluyor ama ara ara şiddetli de değil . lekelenme görünce regl sandım devamı da gelmeyince teste gittim

dodo hoşgeldın bende bugun yazacaktım nerelerde diye. :) off pskılojık zaten hersey vucudu acayıp kıtlıyor doktor son gıttıgımde hormonların en buyuk duşmanı stres demıstı. ılgılenek bırseyler bulfalan demıstı.

buarada 8 ay normal bir süre korunma durumuna bakarak ta max. 1 yıldan sonra oluyor genelde gebelık ama tabı ınsallah o vakte kalmaz.

bende beklemedeyım. reglı 4. gun gecıkme bugun ama umudum yok sogan kuru yapmıştım bir de gecen ayda aynı olmuştu 5 gun gecıktım sonra oldu. muhtemelen yıne oyle. zaten hiç bir belirtim de yok.
allah hepımızın gonlune gore versın. buarada 6 ayı gectıgı ıcın dıyorum multıvıtamın kullanıyor musun ya da herhangı bır takvıye.
esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok

esimin teyzesini kaybettik bu yuzden buralarda degildim, folik asit kullaniyorum sadece canim ama bu ay dedigim gibi hic umudum yok

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin. bizde aynı bıraktıgın gıbı zaten:) ben hala test yapmadım :) 4 gun gecıkmeye cıkarmı net sonuc acaba:D

Başınız sağolsun umutsuz olmayın hayırlısıyla kavuşun inşallah

sagol canim, umutsuzlugum hsg sonrasi 3 gun iliski yasagi olmasiydi kanamam da vardi antibiyotik de kullandim yumurtlama donemime denk geldi maalesef o yuzden umudum yok canim
Anladım canım hayırlısı olsun o zman üzmeyin kendinizi

Kızlar benimde tam orta kısımda agrım var 3-4 gündür birde aşırı akıntım var beyaz ve kremsi reglime 5 gün var ama yumurtlama günüme göre dpo 12 test yapsam çıkar mı sizce

Back
X