• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ekimin ilk haftasında transfer olacak kaç kişi olduk şimdi?

Ve 4 Ekim transfer olacak kimler vardı? Süreç çok heyecanlı. Biran önce cumartesi gelse keşke. Umarım hepimizin minik embriyoları sıkı sıkı sarılır rahimlerimize ❤️
🙋‍♀️ Ben varım, 4 ekim

Kasma kıpırdama olursa, ki ben alttan muayene ettiğinde bile kasılıyorum, embriyolar için riski oluşabilir dimi? Keşke hafifte olsa bir anestezi verseler.

Bana bir de idrara sıkışıp gel dedi doktorum. Tuvaletim varken o transfer olayı daha zor olmaz mı ? Bilemedim
Özelde teda oluyorsan anestezi ödemesi yaptıktan sonra itiraz edeceklerini sanmıyorum. Anestezili olunca idrara sıkışık girilmiyormuş uyuyunca mesane dolduruluyormuş diğer türlü mecburen su içip gireceksin rahim daha net gözüküyormuş . Kıpırdamak embriyolara zarar verir mi bilemedim ama doktorun rahat çalışmasını engeller

Ekimin ilk haftasında transfer olacak kaç kişi olduk şimdi?

Ve 4 Ekim transfer olacak kimler vardı? Süreç çok heyecanlı. Biran önce cumartesi gelse keşke. Umarım hepimizin minik embriyoları sıkı sıkı sarılır rahimlerimize ❤️
Bende 4 ekim

Progestan iğne olurken canınız acıyor mu? Diğer iğnelerde bu kadar acımamıştı da bu canımı yaktı biraz . Siz nasıl oluyorsunuz bu iğneleri?​

Kızlar kalçadan progestan vuruluyor musunuz siz de? İğne vurulurken değil de sonrasında aşırı ağrı yaptı kalçada, otururken kalkarken çok ağrıyor. Cuma transferim var acaba transferden sonra da devam edecek mi progestan bilgisi olan var mı? Doktorum da henüz bilgi vermedi transfer sonrası süreç için.

Progestan iğne olurken canınız acıyor mu? Diğer iğnelerde bu kadar acımamıştı da bu canımı yaktı biraz . Siz nasıl oluyorsunuz bu iğneleri?​

Ah mesajınızı yeni gördüm ben de bu konuyla ilgili yazdım şimdi ben iğne yapılırken bir şey hissetmiyorum da pazar günü başladım o günden beri nereye yapıldıysa orada aşırı ağrı hissediyorum

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Ben de Ekimde transfer olacağım. İlk transferim olacak. Bu süreçte dikkat ettiğiniz eyler var mı? Neler yapıyorsunuz

Kızlar merhaba, öncelikler hepiniz inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız. Ben 4.denememde hamile kaldım 🙏🏻🧿🥰 şuan 6 aylık hamileyim. İst. Kartalda oturuyorum ve elimde kalan ilaçları vermek istiyorum. Tabi doktoruna danışarak ve göstererek ilaçları almasını istiyorum. Şimdi tamda bilmediğim için sormak istedim burda ihtiyacı olan birine versem bişey olur mu? Yada ne yapabilirim.
11 kutu hibor skt. 11.06.2026, 3 kutu duphaston skt.06.2026, 3 kutu estrofem skt. 03.2027, yarım kutu prograf skt.08.2026 ve diğer iki ilaç.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar kalçadan progestan vuruluyor musunuz siz de? İğne vurulurken değil de sonrasında aşırı ağrı yaptı kalçada, otururken kalkarken çok ağrıyor. Cuma transferim var acaba transferden sonra da devam edecek mi progestan bilgisi olan var mı? Doktorum da henüz bilgi vermedi transfer sonrası süreç için.
Neden kalçadan acaba? Ben göbekten vuruyorum. Bana doktorum 12 haftalık olana kadar devam edeceğiz dedi. 12 hafta boyunca sabah akşam iğneleri vurmak çok zorlayacak belli ama sağlıkla gelsinler mercimeklerimiz de başka bir şey istemiyorum 🙏

Kızlar merhaba, öncelikler hepiniz inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız. Ben 4.denememde hamile kaldım 🙏🏻🧿🥰 şuan 6 aylık hamileyim. İst. Kartalda oturuyorum ve elimde kalan ilaçları vermek istiyorum. Tabi doktoruna danışarak ve göstererek ilaçları almasını istiyorum. Şimdi tamda bilmediğim için sormak istedim burda ihtiyacı olan birine versem bişey olur mu? Yada ne yapabilirim.
11 kutu hibor skt. 11.06.2026, 3 kutu duphaston skt.06.2026, 3 kutu estrofem skt. 03.2027, yarım kutu prograf skt.08.2026 ve diğer iki ilaç.
Özelden yazdım size.

Ah mesajınızı yeni gördüm ben de bu konuyla ilgili yazdım şimdi ben iğne yapılırken bir şey hissetmiyorum da pazar günü başladım o günden beri nereye yapıldıysa orada aşırı ağrı hissediyorum
İğneyi yaparken hafif sonrasına epey ağrı oluyor bende de. Mesela sabah yaptığım yer hala çok acıyor. Fakat demin yaptığım iğne çok acıtmadı. Ama bazen cidden ağrısı oluyor. Fark ne bilmiyorum

Herkese merhabalar bende 9 ekimde doktoruma gidiyorum adetimin 3. Günü olmuş olucak transfer ekimin kaçında olur henüz bilmiyorum dondurulmuş embriyolarım var iki adet 5. Gün 4 bc transferi olucam inşallah umarım her şey yolunda gider sizler bu süreçte nasıl beslendiniz neler yaptınız acaba🫶🏻

İğneyi yaparken hafif sonrasına epey ağrı oluyor bende de. Mesela sabah yaptığım yer hala çok acıyor. Fakat demin yaptığım iğne çok acıtmadı. Ama bazen cidden ağrısı oluyor. Fark ne bilmiyorum
Sabah akşam mı iğneniz? Benim günde 1 yalnızca, belki de farklı çeşididir ilaçlarımız. O yüzden de benim kalçadan sizin göbekten olabilir ben göbekten clexane yapıyorum günde 1 tane.

Sabah akşam mı iğneniz? Benim günde 1 yalnızca, belki de farklı çeşididir ilaçlarımız. O yüzden de benim kalçadan sizin göbekten olabilir ben göbekten clexane yapıyorum günde 1 tane.
Benim hiç kalçadan yok. Sadece göbekten sabah akşam oluyorum progestan pax dı sanırım ismi. Bir de vajinadan fitil alıyorum. Coraspin ve dekort verdi bir de doktorum akşam da onları alıyorum. Estrofeme de devam ediyorum hala

Ben hiç vitamin ilacı kullanmıyorum mesela. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
Bana doktorum oceanın omega 3ünü önerdi folik asit de kullanıyorum adetimden beri değerlerim normal ama yine de kullan dedi. Onu da aktif folat formunda olan bir tane aldım ben içerisinde b12 desteği de var. Bir de devit 3 kullanıyorum d vitaminim eksik olduğu için. Demir eksikliğiniz varsa ona da baktırıp takviye alabilirsiniz bence. Onun dışında ana öğünlerimi sağlıklı, protein ve yeşil sebze ağırlıklı falan seçiyorum ama tatlıdan vs de çok çok kaçmıyorum. Bir de çayı kahveyi azaltıp suyu artırdım.

Benim hiç kalçadan yok. Sadece göbekten sabah akşam oluyorum progestan pax dı sanırım ismi. Bir de vajinadan fitil alıyorum. Coraspin ve dekort verdi bir de doktorum akşam da onları alıyorum. Estrofeme de devam ediyorum hala
Evet progestanlarımız farklı sizinki daha az ağrı yapıyordur muhtemelen öyle duymuştum ben de transfer günü değiştirme şansım olup olmadığını soracağım doktoruma. Onun dışında prosedürümüz aynı benim kan sulandırıcım iğne şeklinde göbekten , dediğiniz gibi fitil var ve estrofem devam

Evet progestanlarımız farklı sizinki daha az ağrı yapıyordur muhtemelen öyle duymuştum ben de transfer günü değiştirme şansım olup olmadığını soracağım doktoruma. Onun dışında prosedürümüz aynı benim kan sulandırıcım iğne şeklinde göbekten , dediğiniz gibi fitil var ve estrofem devam
Evet ama göbekten olsa yine de ağrı yapıyormuş. Acaba benim mi ağrı eşiğim yerlerde diye bir araştırma yaptım da değişmiş. Yağlıymış bu iğneler. Bu sebeple sizinde aklınızda olsun, iğne sonrası kolanyalı pamukla bastırmak gerekiyormuş

Evet ama göbekten olsa yine de ağrı yapıyormuş. Acaba benim mi ağrı eşiğim yerlerde diye bir araştırma yaptım da değişmiş. Yağlıymış bu iğneler. Bu sebeple sizinde aklınızda olsun, iğne sonrası kolanyalı pamukla bastırmak gerekiyormuş
Evet evet yağlı bi ilaçmış ben sağlık kabininde vurduruyorum her gün onlar da öyle demişlerdi. Kalçadan olunca popoya kolonyalı pamuk bastıra bastıra eve gidemiyor insan 😅

Back
X