• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Evet evet yağlı bi ilaçmış ben sağlık kabininde vurduruyorum her gün onlar da öyle demişlerdi. Kalçadan olunca popoya kolonyalı pamuk bastıra bastıra eve gidemiyor insan 😅
İğneyi vurulmadan önce avucunuzda ısıtırsanız en önemli püf nokta burası ve sonrasında kolonyalı pamuk koyarsanız ne ağrı oluyor, ne yumru 🥰

Kızlar kalçadan progestan vuruluyor musunuz siz de? İğne vurulurken değil de sonrasında aşırı ağrı yaptı kalçada, otururken kalkarken çok ağrıyor. Cuma transferim var acaba transferden sonra da devam edecek mi progestan bilgisi olan var mı? Doktorum da henüz bilgi vermedi transfer sonrası süreç için.
Ben bugün ilk iğneyi oldum çok agri yaptı saatlerce geçmedi sabah yaptırdım öğleden sonra anca 3 4 gibi falan geçti.
Doktorum 3tanesini vurulcaksin dedi bana cuma transferim cuma günü iğne olmicaksin dedi

Ben bugün ilk iğneyi oldum çok agri yaptı saatlerce geçmedi sabah yaptırdım öğleden sonra anca 3 4 gibi falan geçti.
Doktorum 3tanesini vurulcaksin dedi bana cuma transferim cuma günü iğne olmicaksin dedi
Sanırım farklılıklar var ilaç vs açısından ben de pazar günü başladım misal günde 1 şeklinde benim de transfer cuma, dün kontrole gittim cuma için bir şey demediler ilacımı yapmadan yanıma alıp gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz.

Sanırım farklılıklar var ilaç vs açısından ben de pazar günü başladım misal günde 1 şeklinde benim de transfer cuma, dün kontrole gittim cuma için bir şey demediler ilacımı yapmadan yanıma alıp gitmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz.
Ayrıca ilaçlar yanında olsun dedi ama estrofem ile fitili kullanicam o gün de . İğne lazım olurmu bilmiyorum yanımda goturecegim

Son düzenleme:
Ekimin ilk haftasında transfer olacak kaç kişi olduk şimdi?

Ve 4 Ekim transfer olacak kimler vardı? Süreç çok heyecanlı. Biran önce cumartesi gelse keşke. Umarım hepimizin minik embriyoları sıkı sıkı sarılır rahimlerimize ❤️
3ekim cuma🙏🏻🤍

Benim de opu işlemi var cuma günü.Sonrasında ne zaman transfer işlemi vs oluyor? İlk kez yaptırıyorum bilgim yok pek.

Kızlar sanki zaman geçmiyor gibi Ekim sonu transferim olacak muhtemelen ne garip bir olay aklımdan çıkmıyor sizde durumlar nasıl

Ben cumartesi sabah iğnemi de vuracakmışım tüm ilaçlarını kullanıp 12.30 da hastanede ol dedi doktorum

kızlar reglin 3. günü gideceğim. eğer sartlar uygunsa ki kistim var 4.4 cm sol overde bunun dışında hemen ilaçlara başlanıyor mu o gün.? su estrofemler progestonlar vs ? katil hücre testim de yüksek çıktı ona da mı başlıyolar nasıl ilerliyor süreç ?

kızlar selam, ben de bugün Opu oldum biraz ağrım var normal mi bilmiyorum? Yarından itibaren Emirolarla ilgili bilgi vermeye başlayacaklar ancak şunu tam anlayamadım genetik veya pgt denen şeyi bu aşamada mı yapıyorlar transfer aşamasından hemen önce mi bunu nasıl planladınız ?
Muhtemelen Ekim sonu gibi benim transferin olur Allah’ım isteklerimizi kabul etsin bu hayırlı gecede birbirimize dua edelim🙏🏼 bebeklerimizi en kısa zamanda kavuşalım
Merhaba, eğer embriyolar kaliteliyse yapılmıyor diye biliyorum. Bana doktorum öyle dedi ve hatta yapılmadı. Ama eşimle bana toplama öncesi genetik tahlillerin hepsi yapıldı. Oralarda bir şey çıkmayınca yumurtalar da sağlıklı gelişince gerek olmuyor dşye biliyorum. Bir de tabi ki dehşet paralar alınıyor

Ben cumartesi sabah iğnemi de vuracakmışım tüm ilaçlarını kullanıp 12.30 da hastanede ol dedi doktorum
Bana da cuma 08.30 dediler zaten çok çok orada onlar yaparlar bana da estrofemi de ilk sabah 9da içiyorum zaten sorar öyle hareket ederim o gün

Kızlar sanki zaman geçmiyor gibi Ekim sonu transferim olacak muhtemelen ne garip bir olay aklımdan çıkmıyor sizde durumlar nasıl
Eminim ki hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz umarım hepimiz burada mutluluklarımızı da paylaşırız 🙏🏼 kafa dağıtmaya farklı şeylerle meşgul olmaya çalışın

kızlar reglin 3. günü gideceğim. eğer sartlar uygunsa ki kistim var 4.4 cm sol overde bunun dışında hemen ilaçlara başlanıyor mu o gün.? su estrofemler progestonlar vs ? katil hücre testim de yüksek çıktı ona da mı başlıyolar nasıl ilerliyor süreç ?
Benim de bir tarafta aynı boyutlarda kistim var o yüzden sadece tek tarafla işlem yapılacak.Ben de reglin 3.günü gittim hemen o gün başlandı iğnelere.Gonalf le başladık sonra dozu yükseltti ve başka iğne eklendi. 2,3 günde bir kontrole gittim ona göre iğnelere devam ettim, bir hafta oldu.Bugün çatlatma iğnesi vurunacağım.Cuma günü de yumurta toplama işlemi olacak inşallah.

Tedaviye başlayabiliriz derse estrofem hemen başlanıyor. Bir sonraki kontrolde duphaston ekleniyor ve fitil. Transferden 1 gün öncede progesteron iğne başlıyor. nk hücre için transferden 5 gün önce prednol başlanıyor. Transferden 1 gün önce ya da transfer günü lipid serum. Hayırlısı olsun inşallah🙏

Tedaviye başlayabiliriz derse estrofem hemen başlanıyor. Bir sonraki kontrolde duphaston ekleniyor ve fitil. Transferden 1 gün öncede progesteron iğne başlıyor. nk hücre için transferden 5 gün önce prednol başlanıyor. Transferden 1 gün önce ya da transfer günü lipid serum. Hayırlısı olsun inşallah🙏
Donmuş transfer için böyle oluyor. Tazeyi unuttum valla 🤣
Çok geçti üzerinden hatırlayamadım

Back
X