Aminn hepimize insallahhRabbim kolaylık versin inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn hepimize insallahhRabbim kolaylık versin inşallah.![]()
Amin çok teşekkür ederim. Transfer günü istirahat edin. Transfer sonrası 2 gün iş yapmayın ama hareket etmeye başlayın. Evin içinde yürüyün. 4.gün itibariyle yemek yapmak , araba kullanmak gibi çok basit fiziksel zorlama yapmayacak şeyler yapıyorum. Benim yanımda çalışan var o yüzden rahatım. Çamaşır bulaşık ütü sofra hiç bunlarla uğraşmıyorum. Bir tek yemeğimi yapıyorum. Bir de evin içinde bahçede dolanıyorum. Merdiven inip çıkıyorum bence yeterli bir hareket. İnşallah yanınızda size yardım edecek birileri olursa siz de bulaşık makinesine eğilip, kalkmayın. Çamaşır makinesi doldurup boşaltmayın. Test gününe kadar imkan varsa dikkat etmekte fayda var. Ben ilk 2 transfer de hiç dikkat etmedim herşeyi kendim yaptım. Yardımcım da yoktu. Negatif oldu. Daha sonra eşim izin vermedi hareketli davranışlara, ev işine. Daha tedbirli davranıp kimyasal gördüm ve düşük yaşadım. Şimdi hiçbirşey yapmayacağım. Köy yanar, deli taranır modundayımQUOTE="meryytoo, post: 80352104, member: 1211148"]
Merhaba transfer sürecinde yap yapma dediginiz önerdiğiniz şeyler var mı acaba ? Yemesi içilmesi gerekenler bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıklı olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim. Transfer günü istirahat edin. Transfer sonrası 2 gün iş yapmayın ama hareket etmeye başlayın. Evin içinde yürüyün. 4.gün itibariyle yemek yapmak , araba kullanmak gibi çok basit fiziksel zorlama yapmayacak şeyler yapıyorum. Benim yanımda çalışan var o yüzden rahatım. Çamaşır bulaşık ütü sofra hiç bunlarla uğraşmıyorum. Bir tek yemeğimi yapıyorum. Bir de evin içinde bahçede dolanıyorum. Merdiven inip çıkıyorum bence yeterli bir hareket. İnşallah yanınızda size yardım edecek birileri olursa siz de bulaşık makinesine eğilip, kalkmayın. Çamaşır makinesi doldurup boşaltmayın. Test gününe kadar imkan varsa dikkat etmekte fayda var. Ben ilk 2 transfer de hiç dikkat etmedim herşeyi kendim yaptım. Yardımcım da yoktu. Negatif oldu. Daha sonra eşim izin vermedi hareketli davranışlara, ev işine. Daha tedbirli davranıp kimyasal gördüm ve düşük yaşadım. Şimdi hiçbirşey yapmayacağım. Köy yanar, deli taranır modundayımQUOTE="meryytoo, post: 80352104, member: 1211148"]
Merhaba transfer sürecinde yap yapma dediginiz önerdiğiniz şeyler var mı acaba ? Yemesi içilmesi gerekenler bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıklı olsun inşallah
Ben tedaviye hep adetin 2.günü başladm, Hep döngünün 21.günü transfer oldum. Bu defa döngünün 19.günü transfer yapıldı.Arkadaşlarım selamlar , transfer süreci gerçekleşenler için çift çizgilerle biten bir süreç olsun. Benim de sormak isteidğim bir soru var. Dondurılmış 3. gün embriyom var. Transfer sürecine basladık.
Regl baslangıcım 1 ekimz. 3 ekimde estrofem ve prednol basladım. ( katil hücrem pozitif) 13 ekimde ilk kontrolüm var. Tahmini transfer tarihleriniz nasıl ilerledi ? döngünün kaçıncı gününe denk geldi ?
Döngünün hangi gününde yapıldığı önemli mi? Vücut hazırlığına göre belirlenmiyor mu? Benim 22. Gün transfer olmuşBen tedaviye hep adetin 2.günü başladm, Hep döngünün 21.günü transfer oldum. Bu defa döngünün 19.günü transfer yapıldı.
Benim 30. Gün oldu ilk önce 25. Güne planlanmıştı rahim kalınlığı 7,2 olduğu için biraz daha kalınlaşma istedi ilaç dozları arttı ve 30. Gün yaptı ben adet olacağım diye korkmuştum hatta sordum geç olmasında bi sakınca yok mu diye merak etmeyin yok dediler.Döngünün hangi gününde yapıldığı önemli mi? Vücut hazırlığına göre belirlenmiyor mu? Benim 22. Gün transfer olmuş
Arkadaşlarım selamlar , transfer süreci gerçekleşenler için çift çizgilerle biten bir süreç olsun. Benim de sormak isteidğim bir soru var. Dondurılmış 3. gün embriyom var. Transfer sürecine basladık.
Regl baslangıcım 1 ekimz. 3 ekimde estrofem ve prednol basladım. ( katil hücrem pozitif) 13 ekimde ilk kontrolüm var. Tahmini transfer tarihleriniz nasıl ilerledi ? döngünün kaçıncı gününe denk geldi ?
Ne zaman olmuştu sizin transferiniz? Beraber mi sayıyoruz günleriBenim 30. Gün oldu ilk önce 25. Güne planlanmıştı rahim kalınlığı 7,2 olduğu için biraz daha kalınlaşma istedi ilaç dozları arttı ve 30. Gün yaptı ben adet olacağım diye korkmuştum hatta sordum geç olmasında bi sakınca yok mu diye merak etmeyin yok dediler.
Hayır dediğiniz gibi vücudun hazır olduğu zaman yapılıyor. Benim daha önce farklı gündü, şimdi farklı oldu mesela. Onu anlatmak istedim. Aynı kişi de bile farklı zamanlar olabiliyorken, farklı kişilerde farklı zamanlarda olması en doğalı. Bu transfer günü kimseyle mukayese edilemez.Döngünün hangi gününde yapıldığı önemli mi? Vücut hazırlığına göre belirlenmiyor mu? Benim 22. Gün transfer olmuş
Yok asla önemli değil de ben kendimce ortalama ne kadar bir süre sürüyor onu sormak istedim. Yoksa 13. gün de olan var 27. günde de :) İçiniz rahat olsun..Döngünün hangi gününde yapıldığı önemli mi? Vücut hazırlığına göre belirlenmiyor mu? Benim 22. Gün transfer olmuş
Selamlar, intralipid serum tedavisini ben de alacağım. Annem hemşire evde kendimiz takabiliyor muyuz onu acaba ? Siz sanki daha önce buna benzer bişiy yazmıştınız eczaneden alıp yaptırmakla ilgiliHayır dediğiniz gibi vücudun hazır olduğu zaman yapılıyor. Benim daha önce farklı gündü, şimdi farklı oldu mesela. Onu anlatmak istedim. Aynı kişi de bile farklı zamanlar olabiliyorken, farklı kişilerde farklı zamanlarda olması en doğalı. Bu transfer günü kimseyle mukayese edilemez.
İlk olunca her şeyi merak ediyorum kusura bakmayın sizlerde lütfenHayır dediğiniz gibi vücudun hazır olduğu zaman yapılıyor. Benim daha önce farklı gündü, şimdi farklı oldu mesela. Onu anlatmak istedim. Aynı kişi de bile farklı zamanlar olabiliyorken, farklı kişilerde farklı zamanlarda olması en doğalı. Bu transfer günü kimseyle mukayese edilemez.
Ben bunu transfer öncesi yaptırmak istedim. Doktorum önce olur dedi son gün olmaz düşük geçmişi olmayanlarda ters etki yapabiliyor dedi sadece glue yaptırlar bana. bir enfeksiyonum yok çok şükür ama serum taktırsam iyi olur diye de geçiriyorum içimdenSelamlar, intralipid serum tedavisini ben de alacağım. Annem hemşire evde kendimiz takabiliyor muyuz onu acaba ? Siz sanki daha önce buna benzer bişiy yazmıştınız eczaneden alıp yaptırmakla ilgili
Benim bir düşük geçmişim vs yok ama ilk denemem olacak ıvf de. Önce doğal yolla hiç olmadı. Ben de o nedenle yaptırdım. Katil hücre pozitif çıktı. O nedenle serum vericez dedi doktorum. Prednol ile redostim de basladı.Ben bunu transfer öncesi yaptırmak istedim. Doktorum önce olur dedi son gün olmaz düşük geçmişi olmayanlarda ters etki yapabiliyor dedi sadece glue yaptırlar bana. bir enfeksiyonum yok çok şükür ama serum taktırsam iyi olur diye de geçiriyorum içimden
Sanırım aynı gün olduk benim 4 ekimNe zaman olmuştu sizin transferiniz? Beraber mi sayıyoruz günleri![]()
Evet ben evde taktırdım. Hemşire geldi. 250 ml clinoleic, 1000 ml izotonik serum içine eklenip seyreltildi. 6 saatte verildi. Ayarlaması saniyede 1 damla. 10 saniye 10 damla gibi.Selamlar, intralipid serum tedavisini ben de alacağım. Annem hemşire evde kendimiz takabiliyor muyuz onu acaba ? Siz sanki daha önce buna benzer bişiy yazmıştınız eczaneden alıp yaptırmakla ilgili
N3 kusuru ben 5.deyim hala birşeyler öğreniyorum buradanİlk olunca her şeyi merak ediyorum kusura bakmayın sizlerde lütfen![]()
Ben Prednol ve redostim kullanırken düşük yaptım. Şimdi serumu da ekledik inşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebelik doğururumBenim bir düşük geçmişim vs yok ama ilk denemem olacak ıvf de. Önce doğal yolla hiç olmadı. Ben de o nedenle yaptırdım. Katil hücre pozitif çıktı. O nedenle serum vericez dedi doktorum. Prednol ile redostim de basladı.
Açıkcası doktoruma kalsa ilk deneme gerek yok yaptırma dedi, güldü hatta bana detaycısın falan dedi.
Elimde poz test sonucuyla girince de işler değişti tabi..
Bu eczanede satılan bir şey mi? Doktora da soracağım tabiEvet ben evde taktırdım. Hemşire geldi. 250 ml clinoleic, 1000 ml izotonik serum içine eklenip seyreltildi. 6 saatte verildi. Ayarlaması saniyede 1 damla. 10 saniye 10 damla gibi.