• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Vallahi çok haklısınız. Ben şimdiden yoruldum desem yeridir. Sadece artık yeni bir durumu sıkıntıyı düşünmek istemiyorum. Çocuk olsun diye o kadar uğraşıyorum. Kendimi önemsemeyi unuttum. Kendime bakmak istiyorum. Özellikle şu hormonlardan kaynaklı kilolari vermek istiyorum.
Soğan kürü yap canım sıkma canını

kızlar ben 28 eylülde pik görmüştüm 3 ekime kadarda devam ettim iyice silik olduğundan emin oldum. Bata daha 9 gün varken kalan son ovü testimi yapayım dedim böyle çıktı ya yeniden yumurtluyorum ya da gebelik var (aynı idrarla gebelik yaptım negatif)
Gebelikte olabilir canım hadi hayırlısı bakalım

kızlar ben 28 eylülde pik görmüştüm 3 ekime kadarda devam ettim iyice silik olduğundan emin oldum. Bata daha 9 gün varken kalan son ovü testimi yapayım dedim böyle çıktı ya yeniden yumurtluyorum ya da gebelik var (aynı idrarla gebelik yaptım negatif)
Yeniden yumurtluyor da olabilirsiniz, gebe de olabilirsiniz:) gönlünüze göre olsun inşallah🙏

Kızlar merhaba, benim bat 10 Ekim. Gün içerisinde test yaptım böyle bi şey çıktı yani çizgi değil de pembe bir alan test mi bozuk bu ne anlama geliyor bilen var mı ?
canım benimde bat 10 Ekim bende erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı bence çarşafa daha erken dye çıkmıyordur HCG daha yeterince yükselmemistir

Evet canım malesef düşük oldu benimde tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı şimdi bide ona hamile kalamama eklendi hamile kalsamda ayrı bi dert başlıyor malesef..
Amin inşallah hepimize en yakın zamanda nasip etsin🙏
Allah büyüktür insan ne dese ne yapsa da zamanı gelince oluyor, güzel haberlerini vereceğin zamanin yakindir inşallah 🙏

Hanımlar selamlar . 29 Eylül yumurtlama tarihim . Bu tarihten beri göğüslerim çok açıyor ve sol kasıkta ağırlık ve batma var daha önceki gebeliklerimdede önceden hissetmiştim hayırlısı olsun 🥰 bekleyelim bakalım 13 üne kadar

Kızlar sabahtan beri bir mide yanmam var kusunca rahatlıyorum özellikle ton balığı yedikten sonra artıyor

Vallahi çok haklısınız. Ben şimdiden yoruldum desem yeridir. Sadece artık yeni bir durumu sıkıntıyı düşünmek istemiyorum. Çocuk olsun diye o kadar uğraşıyorum. Kendimi önemsemeyi unuttum. Kendime bakmak istiyorum. Özellikle şu hormonlardan kaynaklı kilolari vermek istiyorum.
Valla ben yıllardır yapacağım çoğu şeyi ertelemişim olursa şimdi diye diye... üstüne olmadı üstüne bitmek bilmeyen hastane işleri ve yorgunluklar. Şimdi artık yenilerde kendime döndüm. Çıktım o girdaptan. Olursa sevinir şükrederim olmazsa yine binlerce şükür. İnşaAllah yeni bir durumu, sıkıntıyı düşünmezsiniz. Hayrlısı ile histereskopi işlemini yaptırın ama bence ondan sonrasında İnşaAllah güzel gelişmeler olur. Ama sonrasınds odağa yine bu meseleyi alıp hayatınızı unutmayın. Zaten sağlıklı psikolojiye sahip olmayınca da olmuyor. O sebeple İnşaAllah sonrasında hayatı yaşayarak, kendinizi unutmadan deneyin 💕 Allah’ım İnşaAllah yardımcınız olur her zaman.

Valla ben yıllardır yapacağım çoğu şeyi ertelemişim olursa şimdi diye diye... üstüne olmadı üstüne bitmek bilmeyen hastane işleri ve yorgunluklar. Şimdi artık yenilerde kendime döndüm. Çıktım o girdaptan. Olursa sevinir şükrederim olmazsa yine binlerce şükür. İnşaAllah yeni bir durumu, sıkıntıyı düşünmezsiniz. Hayrlısı ile histereskopi işlemini yaptırın ama bence ondan sonrasında İnşaAllah güzel gelişmeler olur. Ama sonrasınds odağa yine bu meseleyi alıp hayatınızı unutmayın. Zaten sağlıklı psikolojiye sahip olmayınca da olmuyor. O sebeple İnşaAllah sonrasında hayatı yaşayarak, kendinizi unutmadan deneyin 💕 Allah’ım İnşaAllah yardımcınız olur her zaman.
O kadar haklısınız ki. İlaçlardan, yumurtaların büyüsün diye beslenmeden ömrümde hiç almadigim kilolara çıktım. Aynada kendime bakamıyorum. Keza dediğiniz gibi bir çok şeyi erteledim. Aman zarar verir, aman dikkat edeyim diye diye hayatım hipotekli yaşıyorum. Artık bıktım çok açıkçası. İnsanların istemeden sahip olduğu bir şeyi bizler binbir emekle cabaliyoruz. Bizimde sınavımız buymuş.

O kadar haklısınız ki. İlaçlardan, yumurtaların büyüsün diye beslenmeden ömrümde hiç almadigim kilolara çıktım. Aynada kendime bakamıyorum. Keza dediğiniz gibi bir çok şeyi erteledim. Aman zarar verir, aman dikkat edeyim diye diye hayatım hipotekli yaşıyorum. Artık bıktım çok açıkçası. İnsanların istemeden sahip olduğu bir şeyi bizler binbir emekle cabaliyoruz. Bizimde sınavımız buymuş.
Çok dpgru. Ama beklemeden umut etmeden de yapamıyoruz. Rabbim hayırlısı ve sağlığı ile nasip etsin inş.

Benimde bugün regl tarihim di heran olacakmışım gibi çok umutluydum bu ay umarım hamileyizdir normalde reglm 2 gün önce gelir.
İnş. Cnm bnm çok çok amin. Benim geçen ay 12 sinde oldu. Normalde 4.5 gün önce gelir bugün yarın olacakmışım gibi hissediyorum. Yani ağrılarım o yönde beyaz akıntımda çok fazla. Baş ağrılarım kasık ve bel ağrılarım sinirim duygusallıgım hat safhada. Hayırlısı inş. Cnm bnm çok fazla istiyorum ama sağlığı sıhhatı akıl baliliği ile nasip olsun evlatlarımız. Çok fazla istiyorum artık

İnş. Cnm bnm çok çok amin. Benim geçen ay 12 sinde oldu. Normalde 4.5 gün önce gelir bugün yarın olacakmışım gibi hissediyorum. Yani ağrılarım o yönde beyaz akıntımda çok fazla. Baş ağrılarım kasık ve bel ağrılarım sinirim duygusallıgım hat safhada. Hayırlısı inş. Cnm bnm çok fazla istiyorum ama sağlığı sıhhatı akıl baliliği ile nasip olsun evlatlarımız. Çok fazla istiyorum artık
Ya inşallah balım benim 3 ay önce bebeğim 8 aylıkken Anomali yüzünden kaybettim bu ay tekrardan denemek istiyorum bir yandan içimde çok büyük korkular var bir yandanda çok istiyorum.benim akıntım beyaz değil sümüksü uzayan bir akıntım var şimdiye kadar hiç böyle olmadı ve ilk gebeliğimde çok fazla belirti vardı bu sefer sadece 30 Eylül de peçeteye silince çok az bir kan görmüştüm o bana umut oldu yoksa extıra bir belirtim yok sadece adet olacakmışım gibi çok hafif karın ağrısı var.Peki canım sen nezamn test yapmayı düşünüyorsun ?

Yeni mi evlisin yada başka çocuğun varmı ?

Ya inşallah balım benim 3 ay önce bebeğim 8 aylıkken Anomali yüzünden kaybettim bu ay tekrardan denemek istiyorum bir yandan içimde çok büyük korkular var bir yandanda çok istiyorum.benim akıntım beyaz değil sümüksü uzayan bir akıntım var şimdiye kadar hiç böyle olmadı ve ilk gebeliğimde çok fazla belirti vardı bu sefer sadece 30 Eylül de peçeteye silince çok az bir kan görmüştüm o bana umut oldu yoksa extıra bir belirtim yok sadece adet olacakmışım gibi çok hafif karın ağrısı var.Peki canım sen nezamn test yapmayı düşünüyorsun ?
Kuzum inan bilmiyorum yaşım kırk oldu bu eylülde. 15 senelik bekarlığın üstüne bi evlilik yaptım. Ve bi bebiş istiyorum oğlum 18 yaşında oldu. Bi oğlumu doğumdan 7 ay sonra kendim koydum toprağa zehirli ishalden. 29 yaşında kalp krizi geçirdim 20 yıllık sporcuyum işlerimden dolayı sporu bıraktım kalbim rahata erince patladı. Aradan 1.5 sene sonra hamile kaldığımı öğrendim 13 günlükken doktor almamız lazım kalbinden tedavi görüyorsun zaten yaşamaz bu ilaçlarla dediler. Hamilelikte de sen yaşamazsın dediler. Alırsak tedaviden sonra tekrar hamile kalabilirsin dediler. Bi cahillikle aldırdım ve çok pişmanım. O ara o pişmanlıkla eşimden ayrıldım. 15 sene bekar kaldım. Şimdi birini sevdim evlendim 6 aydır bebiş istiyoruz. Tüm tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun yok ama olmuyor. Bu ayda geçen ayın regly tarihine kadar bekleyeceğim inş. Ama regly olacakmışım gibi de hissediyorum. Hamilelik belirtileri de hissediyorum araftayım yani anlayacağın. Erken gebelik testi yapsammı yoksa yarını da beklesemmi bilemedim. Uygulamaya göre regly günüm yarın.

Back
X