Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktor reçete ediyor. Eczaneden alıyorsunuz.Bu eczanede satılan bir şey mi? Doktora da soracağım tabi
Ama sanırım test günlerimiz farklı benim 15 sizin 16 sı :)Evet 4 Ekim benimde![]()
İnşallah ya , çokca aminn :) Umarım tutunsun ve kıpraşmasın bi yere :)Ben Prednol ve redostim kullanırken düşük yaptım. Şimdi serumu da ekledik inşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebelik doğururum![]()
Çok teşekkür ederim :) benim de sanırım kontrolde belli olacak nasıl ilerleyeceğimiz. Sizin test günü ne zaman ? yapıcak mısız evde testEvet ben evde taktırdım. Hemşire geldi. 250 ml clinoleic, 1000 ml izotonik serum içine eklenip seyreltildi. 6 saatte verildi. Ayarlaması saniyede 1 damla. 10 saniye 10 damla gibi.
Test günüm ile ilgili doktor bir şey demedi bana. 10 gün sonra bekliyorum dedi. 14 ünde hastanede olacağım. Acayip heyecanlıyım. Testleri alıp eve dizmek her gün bir test yapmak istiyorum.Ama sanırım test günlerimiz farklı benim 15 sizin 16 sı :)
Bence bu sefer her şey çok güzel olacak. Dualarımda hepiniz varsınızBen Prednol ve redostim kullanırken düşük yaptım. Şimdi serumu da ekledik inşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebelik doğururum![]()
ben daha transfer olmadan aldım testleriTest günüm ile ilgili doktor bir şey demedi bana. 10 gün sonra bekliyorum dedi. 14 ünde hastanede olacağım. Acayip heyecanlıyım. Testleri alıp eve dizmek her gün bir test yapmak istiyorum.
Aslında buraya yazıp strese sokmak istemiyorum kimseyi de ama içimde ki heyecanı da durduramıyorumsanırım aileden kimseye söylemediğim için iletişim kanalım da birtek siz güzel anne ve anne adayları olduğu için çenem açılıyor burada
Benim ilk kez regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı kıvrılıp yatmak istiyorumTest günüm ile ilgili doktor bir şey demedi bana. 10 gün sonra bekliyorum dedi. 14 ünde hastanede olacağım. Acayip heyecanlıyım. Testleri alıp eve dizmek her gün bir test yapmak istiyorum.
Aslında buraya yazıp strese sokmak istemiyorum kimseyi de ama içimde ki heyecanı da durduramıyorumsanırım aileden kimseye söylemediğim için iletişim kanalım da birtek siz güzel anne ve anne adayları olduğu için çenem açılıyor burada
O şaşkın bakışları çok komik dimiben daha transfer olmadan aldım testleribenim de yakın arkadaşlarım ve annem teyzem biliyor. İkisi de hemşire bu süreçte yardımcı olurlar diye söyledim onlara. Babam bilmiyor mesela anlam da veremiyo bişiyler oluyo ama ne
dev bir muamma
![]()
Sanıyorum alttan ultrasonla bakıyor o 10 gün sonra. İnstagramdan takip ettiğim kadarıyla, hep hastalarıyla ilgili öyle storylerini görüyorum.Benim ilk kez regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı kıvrılıp yatmak istiyorum
14 ü çağardıysa o gün test yapacaktır :)
2 gündür o ağrılar bende epey vardı. Ama bugün daha iyiyim. Bugün kesildi bile diyebilirim. Şimdi aklımda deli sorularBenim ilk kez regl olacakmışım gibi ağrılarım başladı kıvrılıp yatmak istiyorum
14 ü çağardıysa o gün test yapacaktır :)
ay birebir aynı senaryolar benim de yakın cevremdekiler süreci bilmeyenlere aynı bu sekilde diyorum kist var ondan gittim enfeksiyon var ondan gittim polip var ondan oldum aahahaO şaşkın bakışları çok komik dimibende kayınvaldemdeyim eşim yurtdışında ve kayınvalidem hemşire. Geçen ay kistlerimi aldırdığımı ve koruyucu olarak iğne kullandığımı sanıyor. Rahimim de ince kalınlaştırmaya çalışıyoruz yoksa kist olabilirmiş yine dedim. Ya gerçekten dediğim gibi sanıyor yada sanıyormuş gibi yapıyor bilemedim
![]()
Bende 2 embriyo transferi oldum 5. Gün embriyoları. Ağrı bi sabah girdi 10 dk sürdü geçti bi de az önce yine bi 10-15 dk regl ağrısından biraz daha şiddetli gibi şimdi geçiverdi anlamadım valla2 gündür o ağrılar bende epey vardı. Ama bugün daha iyiyim. Bugün kesildi bile diyebilirim. Şimdi aklımda deli sorular
İki gündür olan bu ağrılar nereye gitti? Varolan ağrılarımın birden azalması iyi mi kötü mü yoksa normal mi?
2 embriyo transferi olduğum için mi acaba agrılerım böyle biraz fazla oldu?
Bende de bugün biraz daha fazla akıntı var. Chatgbt soruyorum evet fitil kaynaklı olabilir ki zaten oluyordu ama bugün gözlemlediğim kadarıyla biraz daha fazla geliyor o beyaz akıntı. Sizlerde de öyle mi?Bende 2 embriyo transferi oldum 5. Gün embriyoları. Ağrı bi sabah girdi 10 dk sürdü geçti bi de az önce yine bi 10-15 dk regl ağrısından biraz daha şiddetli gibi şimdi geçiverdi anlamadım valla
Benim de 4 ekim benim de 14ü test günümAma sanırım test günlerimiz farklı benim 15 sizin 16 sı :)
4 ekim Transfer, 14 ekim test günüm. Ama ben 13. Ve 14. Günü idrar testi yaparım, 15.günü kan veririmÇok teşekkür ederim :) benim de sanırım kontrolde belli olacak nasıl ilerleyeceğimiz. Sizin test günü ne zaman ? yapıcak mısız evde test![]()
Babalar en son duyarmışben daha transfer olmadan aldım testleribenim de yakın arkadaşlarım ve annem teyzem biliyor. İkisi de hemşire bu süreçte yardımcı olurlar diye söyledim onlara. Babam bilmiyor mesela anlam da veremiyo bişiyler oluyo ama ne
dev bir muamma
![]()
Bende henüz akıntı yok gibi fitiller zaten temiz çamaşır bırakmıyor ama akıntı olması iyi sanırımBende de bugün biraz daha fazla akıntı var. Chatgbt soruyorum evet fitil kaynaklı olabilir ki zaten oluyordu ama bugün gözlemlediğim kadarıyla biraz daha fazla geliyor o beyaz akıntı. Sizlerde de öyle mi?