• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

4 ekim Transfer, 14 ekim test günüm. Ama ben 13. Ve 14. Günü idrar testi yaparım, 15.günü kan veririm
Benim her seferinde 7.gün sabah idrar testimde varsa eğer 2.çizgi göründü. Ama sonra gidip kan verip o düşük değer artacak mı diye strese girmek istemiyorum. 9.ve 10. Günler idrar testi yapacağım. 11.günü kan vereceğim inşallah,🤲🍀
Ben 13-14 üne kadar hayatta bekleyemem. 4 ünde olan 3 kişiyiz. Benim içim içimi kemiriyor. Perşembe yapacağım ben test. Sabah ChatGPT tartışıyordum. İlk günü nasıl saymazsınız diye 😂

Ben 13-14 üne kadar hayatta bekleyemem. 4 ünde olan 3 kişiyiz. Benim içim içimi kemiriyor. Perşembe yapacağım ben test. Sabah ChatGPT tartışıyordum. İlk günü nasıl saymazsınız diye 😂
11 ekim de yap o zaman 7.Günü, yani erken yaparsın daha idrara karışmamıştır, çıkmaz sonra moralin bozulur stres yaparsın. Daha önce yapma

ben daha transfer olmadan aldım testleri 😅 benim de yakın arkadaşlarım ve annem teyzem biliyor. İkisi de hemşire bu süreçte yardımcı olurlar diye söyledim onlara. Babam bilmiyor mesela anlam da veremiyo bişiyler oluyo ama ne 🤣 dev bir muamma 🥲
Ben bilerek test almadım yoksa her sabah uyandığımda 1. Günden itibaren kesin test yapardım 😂 iğnenin bitişine göre ayarladım. Perşembe sabahına iğne yok. Eczaneye gidip iğne alırken testte alacağım ama içimde ki durdurak bilmeyen heyecan duygusu git al ya ne bekliyorsun yarın sabah kalk ve yapmaya başla diyor. Fakat tabiki o sesi dinlemeyeceğim 😂

11 ekim de yap o zaman 7.Günü, yani erken yaparsın daha idrara karışmamıştır, çıkmaz sonra moralin bozulur stres yaparsın. Daha önce yapma
Evet bir de böyle bir stres boyutu var ve çıkmama olasılığı da çok fazla çünkü erken yani perşembe de çok haklısın. Evden çıkmıyorum bu sebeple çıkarsam test alacağım kesin 😂

Evet bir de böyle bir stres boyutu var ve çıkmama olasılığı da çok fazla çünkü erken yani perşembe de çok haklısın. Evden çıkmıyorum bu sebeple çıkarsam test alacağım kesin 😂
Ben hayatta bu hafta test yapmam pozitifse bile negatif çıkma olasılığı çok yüksek moral bozukluğu yapar sürekli kafam oraya gider en fazla 15 inde yapmam gereken testi 14 ünde akşam yaptırabilirim o da eşim yanımda olsun sonucu tek başım görmeyeyim diye cesaretim yok :)

Ben hayatta bu hafta test yapmam pozitifse bile negatif çıkma olasılığı çok yüksek moral bozukluğu yapar sürekli kafam oraya gider en fazla 15 inde yapmam gereken testi 14 ünde akşam yaptırabilirim o da eşim yanımda olsun sonucu tek başım görmeyeyim diye cesaretim yok :)
Benim eşimde yanımda değil. Tek başıma kutlayacağım resmen. Kayınvalide kayınpeder var ve onlarla kutlamayamam 😂

Benim eşimde yanımda değil. Tek başıma kutlayacağım resmen. Kayınvalide kayınpeder var ve onlarla kutlamayamam 😂
Ne güzel ne kadar olumlusunuz kutlamak falan ben hep negatif çıkarsa diye kendimi ona alıştırıyorum :(

Ne güzel ne kadar olumlusunuz kutlamak falan ben hep negatif çıkarsa diye kendimi ona alıştırıyorum :(
Olumlu düşünelim olumlu olsun. Bu kasık ağrılarımla acaba dedim bir problem mi var neden ağrıyor bu kadar ama bugün azaldı ya keyfim yerine geldi. Fakat çaktırmıyorum ama derinlerde korkumda baki tabi. Amaaaa tuttu mercimeklerimiz göreceğiz hepimiz o iki çizgiyi. Hiç kötü düşünmeyin. Siz kendinizi kötüye değil iyi olacak diye alıştırın. İnanmak başarmanın yarısıymış öyle düşünün. Haftaya bir çoğumuz kalp atışı randevusu için bu sefer de strese gireceğiz

Biz paylaşırız sevincini sonuna kadar 💕💕
Çok teşekkür ediyorım ama hepimiz birlikte paylaşacağız. Güzel haberler veriyor olacağız birbirimize haftaya. Belki de son bulantımız hafta. İyi değerlendirmek lazım bu bulantısız günleri 😅Ben dayanamadım kahve içtim. Baksanıza tabağıma 🙈 bu benim mercimeğim değil mi 🫠

Eklentiler

• IMG_4853.webp
    IMG_4853.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 3
Çok teşekkür ediyorım ama hepimiz birlikte paylaşacağız. Güzel haberler veriyor olacağız birbirimize haftaya. Belki de son bulantımız hafta. İyi değerlendirmek lazım bu bulantısız günleri 😅Ben dayanamadım kahve içtim. Baksanıza tabağıma 🙈 bu benim mercimeğim değil mi 🫠
Afiyet bal şeker olsun 🍀Ama benim de tutarlılık seviyem süper. Bu sefer kesin kahve içmeyeceğim deyip, transfer sonrası doktora hemşireye bile söyledikten sonra eve dönerken pasta alıp, bugün kafeinsiz kahve ile yedim. 🤣Ama 36 saat dokunmadım. Onun dolapta olduğu hissiyle idare ettim yani 🥰 Ay valla artık 5.sefer ya yemin ediyorum istesemde kasamıyorum kendimi, manevi olarak yorulmuşum herhalde tamamen tevekkül halindeyim. 🤲

Afiyet bal şeker olsun 🍀Ama benim de tutarlılık seviyem süper. Bu sefer kesin kahve içmeyeceğim deyip, transfer sonrası doktora hemşireye bile söyledikten sonra eve dönerken pasta alıp, bugün kafeinsiz kahve ile yedim. 🤣Ama 36 saat dokunmadım. Onun dolapta olduğu hissiyle idare ettim yani 🥰 Ay valla artık 5.sefer ya yemin ediyorum istesemde kasamıyorum kendimi, manevi olarak yorulmuşum herhalde tamamen tevekkül halindeyim. 🤲
Ay bunu bende merak ediyordum kahve içmek bana çok çok iyi gelen bir şey decaf kafeinsiz kahve içebilir miyizz ki transfer zamanı

Ay bunu bende merak ediyordum kahve içmek bana çok çok iyi gelen bir şey decaf kafeinsiz kahve içebilir miyizz ki transfer zamanı
Ben normalde günde 5 fincan nescafe ya da filtre kahve içen biri olarak çözümü kafeinsiz kahve ile buldum. 1 fincan içiyorum. Normal kahvede 1 fincan 80 mg kafein içeriyor. Kafeinsiz kahve ise 5 mg. Onu hiç bırakmadım doktor da normal kahve bile 1 fincan içebilirsiniz dedi. Ben 1 fincan da çay içtiğim için, kahveyi kafeinsiz tercih ediyorum.

Ben normalde günde 5 fincan nescafe ya da filtre kahve içen biri olarak çözümü kafeinsiz kahve ile buldum. 1 fincan içiyorum. Normal kahvede 1 fincan 80 mg kafein içeriyor. Kafeinsiz kahve ise 5 mg. Onu hiç bırakmadım doktor da normal kahve bile 1 fincan içebilirsiniz dedi. Ben 1 fincan da çay içtiğim için, kahveyi kafeinsiz tercih ediyorum.
Bende bagımlısıyım öyle yaparız artık

Ya ben geçen gün facede bir grupta kadın transfer olmuş. 2-3 gün sonra mı ne arkadaşının düğünü varmış ona gidip halay çekmiş testi olumlu çıkmış. Her negatife düşünce aklıma bu olayı getiriyorum. Tutunan ne yaparsan yap düşmüyor ana tutunmayan da ne kadar yatarsan yat gidiveriyor. Doğanın sağlıksız olan embriyoyu eleme şekli sanırım. Ben dayanamadım içtim içine az kahve kıydu ama kayınvalidem.

Bir de psikolojik olarak rahatlama kısmı var ne bileyim. Pozitif mutluluk işte. Zararını yenmiştir herhalde kahvenin bana verdiği depomin

Bende 2-3 günde 1-2 kadeh şarap içerdim. Şarap kaldı öyle kenarda yarısı içilmiş yarısı durur şekilde. Ona cesaretim yok işte şuanda 😂
Ben de aynı haftada 3-4 gün içerdim kırmızı şarap. Ama Ona epeyce bir ara vereceğiz canım. Olumlu sonuçlarımız olsun aklına bile gelmeyecek inan 🙏

Ben de aynı haftada 3-4 gün içerdim kırmızı şarap. Ama Ona epeyce bir ara vereceğiz canım. Olumlu sonuçlarımız olsun aklına bile gelmeyecek inan 🙏
Olacak dimi arkadaşım? Bence olacak haftaya kalp atışı randevusu için aman şöyle aman böyle diye strese gireceğiz 🙈

Aslında mide bulantıları çok iyi bir şey. Düşünsenize tüm bunlardan yani kahve olsun sigara olsun şarap olsun midemiz bulanacak ve içmek bile istemeyeceğiz.

Olumlu düşünmeye çalışın bu vücudunuzun, rahminizin gevşemesinden, kan akışının iyi olmasına kadar etki eder. Her iki ihtimal de var hepimiz için ama biz olumlu olanı istiyoruz. Her şeye hazır olmak da lazım ama pozitif olmak işimize yarar ☺️

Olacak dimi arkadaşım? Bence olacak haftaya kalp atışı randevusu için aman şöyle aman böyle diye strese gireceğiz 🙈

Aslında mide bulantıları çok iyi bir şey. Düşünsenize tüm bunlardan yani kahve olsun sigara olsun şarap olsun midemiz bulanacak ve içmek bile istemeyeceğiz.
İnşallah canım sağlıkla kavuşacağız çocuklarımıza🙏 Benim inancım tam🍀

Back
X