• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Hem canım geldim buradayım. O düşünce maalesef yanlış. Gayet sağlıkla değerler 2 günde bir kanda bile 2 kat artış yaparken, 6.hafta ya girmeden yani kese bakılmadan önce değer kendiliğinden düşebilir. Ben kendim bizzat yaşadım. Hatta şimdi transferi olacak bir hanımefendi var, forumda okumuşsundur belki beta değeri 1700 e kadar yükselip kimyasal a dönmüş bu Ağustos'ta 😔
Neyse iyi düşünelim, iyiyi çağıralım. Kuş üzümlerimiz bizimle 💕
Bunu bende okumuştum forumda. Değerin 1700 olup düşmesi büyük hayal kırıklığı. Bunu okuduktan sonra umutlarım daha da bi yerle bir oldu :( ama yine de Allah’tan umut kesilmez diyerek teselli ediyorum kendimi.

Yok şimdi arkadaşımın hakkını yiyorsunuz, o yine de 5.gün test yaptı. 4.gün test yapan var grubumuzda😆
O arkadaş benden bir gün önce yaptı. Bende 4. Günümün sabahında yaptım test 😂 s
Bende o arkadaşın peşinden gittim işte. Kimdi o arkadaş ya dünden bulmaya çalıştım bulamadım.4 ekimde transfer 8-9-10 Ekim test yapmısım. Bugün 6. Gün 😅

Sonra da sen yaptın. Senin de dün 5. Gündü dimi?

Sen direk günü gelince kan ver
İdrar yapamazsın
Evet maalesef bekleyeceğiz az önce ablamla konuştum şeytan dürtüyor yarın kan testi için dedim hayır dedi. O zaman pazartesi yapayım dedim olmaz günün ne zamansa o zaman yaptır dedi destek yok gelmedi kimseden 😅

Bunu bende okumuştum forumda. Değerin 1700 olup düşmesi büyük hayal kırıklığı. Bunu okuduktan sonra umutlarım daha da bi yerle bir oldu :( ama yine de Allah’tan umut kesilmez diyerek teselli ediyorum kendimi.
Bence çok nadir olan olaylardan birisi bu. Sil beyninden bizde böyle bir şey olmayacak. Tutundu miniklerimiz çoktan bize bırakmayacaklar

Evet maalesef bekleyeceğiz az önce ablamla konuştum şeytan dürtüyor yarın kan testi için dedim hayır dedi. O zaman pazartesi yapayım dedim olmaz günün ne zamansa o zaman yaptır dedi destek yok gelmedi kimseden 😅
Benden tam destek. Yaptır söz veriyorum aramızda kalacak 😅

Yaşım 43 doğal yollarla olan bir tane çocuğum var bu çocuğun da da son güne kadar çok düşük çıkmıştı bilmiyorum ki geç tutmuyor sanırım tüp bebek olunca daha çok farkına vardım
Tüp bebek tedavisi cidden çok zormuş. Normal yolla doğan çocuklarımdan sonra anladım çok net. Tüm vücudum şişti yüzüm zaten sivilce tarlasına dondü. Ergenlik zamanlerına dondük sanki. Ve tüp bebek tedavisinde çok daha fazla dikkat gerekiyor sanki. Ben normal yolla doğan çocuklarımda hiç bu kadar yattığımı hatırlamıyorum

O arkadaş benden bir gün önce yaptı. Bende 4. Günümün sabahında yaptım test 😂 s
Bende o arkadaşın peşinden gittim işte. Kimdi o arkadaş ya dünden bulmaya çalıştım bulamadım.4 ekimde transfer 8-9-10 Ekim test yapmısım. Bugün 6. Gün 😅

Sonra da sen yaptın. Senin de dün 5. Gündü dimi?
Evet 4 ekim transfer ,dün 5.gündü.

Benden tam destek. Yaptır söz veriyorum aramızda kalacak 😅
Ama ben evde tek değilim ki. 4 ekimden beri sokağa burnum bile çıkmadı evden çıkarmazlar 🤣 evin içinde dolanabiliyorum anca. Ya bu belirtiler bende hiç yok batma nasıl bi şey. Arada kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Dün bi ara bacaklarım sızladı bugün de öyle. Bugün belim ve sırtım ağrıyor ama bunların hepsi yatmaktan bana göre . Lekelenme kimse de yok sanırım henüz. Ya da akıntı. Progestan fitil ne kadar itersem iteyim saatler de geçse akıyor akıntı gibi bazen parça parça geliyor umarım fayda ediyordur.

Destek yoksa günün de yaptır. Benim bugün düne göre daha az ama ayakta falan durunca hemen batmalar ve ağrı oluyor. Eşim e sen götür iğneye ben araba kullanmak istemiyorum dedim. Yolda diyorum ki şimdi yarın yapayım test. Koyulaşırsa pazar da. İğnem var sabah hem gidip iğne vurulursun, hem de kan veririm. Sonra kahvaltıya gideriz sonuç çıkar diyorum. Sen bilirsin diyor. Bu destek demek 🤣 çünkü transfer öncesi 50 kere tembih etti bana bu sefer erkenden kan vermek yok. Strese girmek yok diye. Ama işte o da benim gibi full irade 🥰🤣

Ama ben evde tek değilim ki. 4 ekimden beri sokağa burnum bile çıkmadı evden çıkarmazlar 🤣 evin içinde dolanabiliyorum anca. Ya bu belirtiler bende hiç yok batma nasıl bi şey. Arada kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Dün bi ara bacaklarım sızladı bugün de öyle. Bugün belim ve sırtım ağrıyor ama bunların hepsi yatmaktan bana göre . Lekelenme kimse de yok sanırım henüz. Ya da akıntı. Progestan fitil ne kadar itersem iteyim saatler de geçse akıyor akıntı gibi bazen parça parça geliyor umarım fayda ediyordur.
Ben daha öncekilerde progestan 200 my kapsül ü fitil olarak kullanmıştım. Bu sefer doktor 100 my. Lutinus verdi. O akmıyor, geri gelmiyor. Tamamen emiyor vücudum.

Ben daha öncekilerde progestan 200 my kapsül ü fitil olarak kullanmıştım. Bu sefer doktor 100 my. Lutinus verdi. O akmıyor, geri gelmiyor. Tamamen emiyor vücudum.
Progestan fitil benden geri çıkıyor. Hepsi değil ama parça parça çıkıyor. Bu beni korkutuyor acaba emmiyor mu diye. Buna geçsem direk ne olur ki? Her şeyi de doktoruma sormak istemiyorum ya. Bir de iğneyi yapıyoruz ya, iğneyi çekince dışarı çıkan bir sıvı var. Bu normal mi?

Progestan fitil benden geri çıkıyor. Hepsi değil ama parça parça çıkıyor. Bu beni korkutuyor acaba emmiyor mu diye. Buna geçsem direk ne olur ki? Her şeyi de doktoruma sormak istemiyorum ya. Bir de iğneyi yapıyoruz ya, iğneyi çekince dışarı çıkan bir sıvı var. Bu normal mi?
O cikmasi normal ben ilkinde hemsireme sormuştum. Zaten içindeki kısım emiliyormuş o diş yüzeyi koruması gibi düşün. Ben yapınca bi 15 dakika yatıyorum oyle tavsiye etmisti

Destek yoksa günün de yaptır. Benim bugün düne göre daha az ama ayakta falan durunca hemen batmalar ve ağrı oluyor. Eşim e sen götür iğneye ben araba kullanmak istemiyorum dedim. Yolda diyorum ki şimdi yarın yapayım test. Koyulaşırsa pazar da. İğnem var sabah hem gidip iğne vurulursun, hem de kan veririm. Sonra kahvaltıya gideriz sonuç çıkar diyorum. Sen bilirsin diyor. Bu destek demek 🤣 çünkü transfer öncesi 50 kere tembih etti bana bu sefer erkenden kan vermek yok. Strese girmek yok diye. Ama işte o da benim gibi full irade 🥰🤣
Yaaa gerçekten iradesi mükemmelmiş 🤣 ben günümü beklemekten başka çarem yok idrar testi de yok olmuyor bekleyelim bakalım :)

Yok ya bu içerde kalıyor akıyor hatta bi sonraki fitili yaparken aradan 8 saat geçmesine rağmen önceki fitil krem gibi bulaşıyor söylemişlerdi bana fitil kalıntıları gelebilir endişelenmeyin diye ama bu kadar kastettiler mi bilmiyorum :)

Progestan iğne bende de bazen bi kaç damla deriden sızıyor aynı sıkıntıları yaşıyoruz biz her ikisinde de demek :)

Doktorla görüştüm 2inci kez kan vermeme gerek yokmuş haftaya cuma günü kese için çağırdı. İlaçlar ekledi dozlar çoğaldı bakalım hayırlısı 😊😇🌸
Gerçekten mi ya çok sevindim 🧿 sen 3 ekimde mi transfer olmuştun yine mi karıştırıyorum yoksa 😄

Back
X