• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bende 2 ekimde transfer oldum 5.gün 2 adet embriyo , transferin 6.gününden beri silikte olsa pozitif çıkmaya başladı ve gün geçtikçe koyulaşıyor çok sevindim ama acaba tek mi çift mi tuttu merak ediyorum kızımda da erken dönemde pozitif görmüştüm 14.günde 990 dı bhcg değerim,bir de pozitif çıktığı günden beri geceleri adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum şu anlık tek belirtim bu

Bende 2 ekimde transfer oldum 5.gün 2 adet embriyo , transferin 6.gününden beri silikte olsa pozitif çıkmaya başladı ve gün geçtikçe koyulaşıyor çok sevindim ama acaba tek mi çift mi tuttu merak ediyorum kızımda da erken dönemde pozitif görmüştüm 14.günde 990 dı bhcg değerim,bir de pozitif çıktığı günden beri geceleri adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum şu anlık tek belirtim bu
Hayırlı uğurlu olsun bize de nasip olsunn

Günaydın 🌞 😍 Hiç bir belirtim yok kalmamış. Sadece göğüs uçlarım dokununca açıyor. Ben de panik yaptım ve hemen idrar testine koştum. Çok şükür Rabbime 🤲 1 dakika içinde çıktı. Allahım lütfen gebeliğim sağlıkla ilerlesin, tamamına erdirmeyi nasip et bana.
Bu sefer evladımı kucağıma alabileyim Rabbim.
Dualarınıza ihtiyacım var. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bu 5. Ve son denemem. Rabbim yüzümüzü güldür 🤲🍀

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın 🌞 😍 Hiç bir belirtim yok kalmamış. Sadece göğüs uçlarım dokununca açıyor. Ben de panik yaptım ve hemen idrar testine koştum. Çok şükür Rabbime 🤲 1 dakika içinde çıktı. Allahım lütfen gebeliğim sağlıkla ilerlesin, tamamına erdirmeyi nasip et bana.
Dualarınıza ihtiyacım var. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bu 5. Ve son denemem. Rabbim yüzümüzü güldür 🤲🍀
Hiç stres yapma hersey güzel olucak canım içini ferah tut bebegin seninle 🌸😍 hayirlisi olsun Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin 🙏🏻😘

Bebeğin hala seninle ve bu sefer inşallah o sağlıkla doğana kadar seninle kalacak. Nir şey diyim mi ben bugüne kadar olan testlerinde görememiştim 2. Çizgini senin testlerinde ama bugünkinde telefonumun ekran ışığı bile kısıkken resmi büyütmeden çok bariz belli oluyor. Bu demek oluyor ki hcg arttıyor çizgi belirginleşiyor 🙏🏻🧿

İçinizi rahat tutun cok bariz bir koyulaşma var guzel bir kan sonucuna gelecek diye tahmin ediyorum. İnşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunn

Bebeğin hala seninle ve bu sefer inşallah o sağlıkla doğana kadar seninle kalacak. Nir şey diyim mi ben bugüne kadar olan testlerinde görememiştim 2. Çizgini senin testlerinde ama bugünkinde telefonumun ekran ışığı bile kısıkken resmi büyütmeden çok bariz belli oluyor. Bu demek oluyor ki hcg arttıyor çizgi belirginleşiyor 🙏🏻🧿
Evet 5. Gü hayali gibi çok silindi. Dün sıkıntı. Çıplak gözle görülüyor ama eklerken fotoğrafı kalite düşüyor. İnşallah sağlıkla devam etsin 🧿🤲

Çok sevindim ya çok güzel bir haber ama aynı şey benim de başıma geldi bu sabah

Ben bugün kabus görerek uyandım saçmasapan rüyamda olmadıklarını gördüm. Koşa koşa test yaptım idrar. Markası Artı med çıkmadı başta sonra çok silik çıktı dedim ne oluyor?
Renginin koyulaşması lazım sonuçta ama yok tam tersi silik baya silik çıktı ki 8-9 dakika da falan belirdi.
Tabi ben durabilir miyim? Koşa koşa hastaneye gittim. Hemen kan testi verdim. Sonucumu şimdi aldım ve rahatladım.
Hamilelik tam delilik, annelik tımarhanelik bence 😂
İdrar testime bakın yani böyle bir şey olabilir mi?

T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110

Artışımız iyi dimi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 21
  • image.webp
    image.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 14
  • 45e5a871-ba04-4bc2-85ce-415175938826.webp
    45e5a871-ba04-4bc2-85ce-415175938826.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 22
Ben bugün kabus görerek uyandım saçmasapan rüyamda olmadıklarını gördüm. Koşa koşa test yaptım idrar. Markası Artı med çıkmadı başta sonra çok silik çıktı dedim ne oluyor?
Renginin koyulaşması lazım sonuçta ama yok tam tersi silik baya silik çıktı ki 8-9 dakika da falan belirdi.
Tabi ben durabilir miyim? Koşa koşa hastaneye gittim. Hemen kan testi verdim. Sonucumu şimdi aldım ve rahatladım.

T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110

Artışımız iyi dimi ?
Gelmiş geçmiş olsun. Artışın çok güzel. Maşallah, sübhanallah 🧿 Sağlıkla ilerleyecek inşallah 🤲
Artımed e güvenme. Hep sorunlu. Predictor ve Miratech hiçbir zaman yanıltmadı beni. 12 yi bile gösterdiler.
Ben yarın 8.günü kan vereyim diyorum. Düşük olan gebeliğimde 7.gün 30, 8.gün 58, 10.gün 134 dü. İnşallah yarın daha yüksek bir değer gelir de biraz daha rahatlarım. 💕
İkiz mi geliyor sana 💕💕💕🧿

T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110

Artışımız iyi dimi ?
Ayy ne guzel bir haber bu massallah hayırlı olsun bence her sey oldukça yolunda gidiyor 🥰 bizlere de dua eden nolurr. Bende dayanamicam herhalde yarin sabah idrar testi yapacagim 6.gun olacak 🥲 3.gunluklerde 8.gun akşam silik görmüştüm bunlar 5 ve 6 gunlukler🥲 umarım vardir ve kendilerini belli ederler banaa

Back
X