Bende de aynı durum var canım. Sadece bugün biraz midem kötü oldu o kadar. 6 ekim de oldum bendeMerhaba bende 4 ekimde transfer oldum asla hiç bir belirti yok kasıklarım agrıyor biraz geçiyor sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynı durum var canım. Sadece bugün biraz midem kötü oldu o kadar. 6 ekim de oldum bendeMerhaba bende 4 ekimde transfer oldum asla hiç bir belirti yok kasıklarım agrıyor biraz geçiyor sonra
Kaç gün embrysu oldunuzBende de aynı durum var canım. Sadece bugün biraz midem kötü oldu o kadar. 6 ekim de oldum bende
Ne zaman test vereceksiniz 4 ekimde olanları oluyorum çoğu test vermiş acaba erken değil mi dahaBende de aynı durum var canım. Sadece bugün biraz midem kötü oldu o kadar. 6 ekim de oldum bende
5. Ve 6.gunKaç gün embrysu oldunuz
Erken erken onlar bizim sabırsız tayfaydiNe zaman test vereceksiniz 4 ekimde olanları oluyorum çoğu test vermiş acaba erken değil mi daha
Hayırlısı olsun sizin çift embriyo muErken erken onlar bizim sabırsız tayfaydi18 inde vericem
Evett ,hepimiz icinnnHayırlısı olsun sizin çift embriyo mu
İyiymiş sizinki deTransferden 2 gün önce 10.9 muş benim
Hayırlı uğurlu olsun bize de nasip olsunnBende 2 ekimde transfer oldum 5.gün 2 adet embriyo , transferin 6.gününden beri silikte olsa pozitif çıkmaya başladı ve gün geçtikçe koyulaşıyor çok sevindim ama acaba tek mi çift mi tuttu merak ediyorum kızımda da erken dönemde pozitif görmüştüm 14.günde 990 dı bhcg değerim,bir de pozitif çıktığı günden beri geceleri adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum şu anlık tek belirtim bu
Hiç stres yapma hersey güzel olucak canım içini ferah tut bebegin seninleGünaydın![]()
Hiç bir belirtim yok kalmamış. Sadece göğüs uçlarım dokununca açıyor. Ben de panik yaptım ve hemen idrar testine koştum. Çok şükür Rabbime
1 dakika içinde çıktı. Allahım lütfen gebeliğim sağlıkla ilerlesin, tamamına erdirmeyi nasip et bana.
Bu sefer evladımı kucağıma alabileyim Rabbim.
Dualarınıza ihtiyacım var. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bu 5. Ve son denemem. Rabbim yüzümüzü güldür![]()
Amin cümlemizi inşallahHiç stres yapma hersey güzel olucak canım içini ferah tut bebegin seninlehayirlisi olsun Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin
![]()
Bebeğin hala seninle ve bu sefer inşallah o sağlıkla doğana kadar seninle kalacak. Nir şey diyim mi ben bugüne kadar olan testlerinde görememiştim 2. Çizgini senin testlerinde ama bugünkinde telefonumun ekran ışığı bile kısıkken resmi büyütmeden çok bariz belli oluyor. Bu demek oluyor ki hcg arttıyor çizgi belirginleşiyorGünaydın![]()
Hiç bir belirtim yok kalmamış. Sadece göğüs uçlarım dokununca açıyor. Ben de panik yaptım ve hemen idrar testine koştum. Çok şükür Rabbime
1 dakika içinde çıktı. Allahım lütfen gebeliğim sağlıkla ilerlesin, tamamına erdirmeyi nasip et bana.
Dualarınıza ihtiyacım var. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşükten sonra bu 5. Ve son denemem. Rabbim yüzümüzü güldür![]()
İçinizi rahat tutun cok bariz bir koyulaşma var guzel bir kan sonucuna gelecek diye tahmin ediyorum. İnşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunnGünaydın![]()
Evet 5. Gü hayali gibi çok silindi. Dün sıkıntı. Çıplak gözle görülüyor ama eklerken fotoğrafı kalite düşüyor. İnşallah sağlıkla devam etsinBebeğin hala seninle ve bu sefer inşallah o sağlıkla doğana kadar seninle kalacak. Nir şey diyim mi ben bugüne kadar olan testlerinde görememiştim 2. Çizgini senin testlerinde ama bugünkinde telefonumun ekran ışığı bile kısıkken resmi büyütmeden çok bariz belli oluyor. Bu demek oluyor ki hcg arttıyor çizgi belirginleşiyor![]()
Çok sevindim ya çok güzel bir haber ama aynı şey benim de başıma geldi bu sabahGünaydın![]()
Gelmiş geçmiş olsun. Artışın çok güzel. Maşallah, sübhanallahBen bugün kabus görerek uyandım saçmasapan rüyamda olmadıklarını gördüm. Koşa koşa test yaptım idrar. Markası Artı med çıkmadı başta sonra çok silik çıktı dedim ne oluyor?
Renginin koyulaşması lazım sonuçta ama yok tam tersi silik baya silik çıktı ki 8-9 dakika da falan belirdi.
Tabi ben durabilir miyim? Koşa koşa hastaneye gittim. Hemen kan testi verdim. Sonucumu şimdi aldım ve rahatladım.
Hamilelik tam delilik, annelik tımarhanelik bence
İdrar testime bakın yani böyle bir şey olabilir mi?
T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110
Artışımız iyi dimi ?
Ayy ne guzel bir haber bu massallah hayırlı olsun bence her sey oldukça yolunda gidiyorBen bugün kabus görerek uyandım saçmasapan rüyamda olmadıklarını gördüm. Koşa koşa test yaptım idrar. Markası Artı med çıkmadı başta sonra çok silik çıktı dedim ne oluyor?
Renginin koyulaşması lazım sonuçta ama yok tam tersi silik baya silik çıktı ki 8-9 dakika da falan belirdi.
Tabi ben durabilir miyim? Koşa koşa hastaneye gittim. Hemen kan testi verdim. Sonucumu şimdi aldım ve rahatladım.
Hamilelik tam delilik, annelik tımarhanelik bence
İdrar testime bakın yani böyle bir şey olabilir mi?
T+5 kan sonucum 19
T+7 kan sonucum 110
Artışımız iyi dimi ?