• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında yumurta büyütmede olanlar konuşalım

bohem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
130
23
28
38
Merhaba şişli memorialde yumurta büyütmeye başladım. Kimler var bu süreçte olan :)

Merhaba şişli memorialde yumurta büyütmeye başladım. Kimler var bu süreçte olan :)
Ben bugün adet günümdü daha olmadım olduğumda gideceğim bu ay yumurta geliştirme yapacak dokturum muhtemelen eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu, 3 ay sonra eşimin değerleriyle bir gelmememi ondan sonra tedavilere başlayalım demişti

Bende bu ay şişli memorial da başlayacağım muhtemelen 2 gün sonra adet olacağım. Şuan için yorum yapamasam da devamı için konuşacağımız bir başlık açılması iyi olmuş. Sizin de hayırlı olsun başlangıcınız kolaylıkla geçsin güzel sonuçlansın

Ben bugün adet günümdü daha olmadım olduğumda gideceğim bu ay yumurta geliştirme yapacak dokturum muhtemelen eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu, 3 ay sonra eşimin değerleriyle bir gelmememi ondan sonra tedavilere başlayalım demişti
Güzel haberler inşaAllah

Bende bu ay şişli memorial da başlayacağım muhtemelen 2 gün sonra adet olacağım. Şuan için yorum yapamasam da devamı için konuşacağımız bir başlık açılması iyi olmuş. Sizin de hayırlı olsun başlangıcınız kolaylıkla geçsin güzel sonuçlansın
Ben yarın kontrole gideceğim , iğnelerin etkisine bakılacak ve ilaç dozu ona göre devam edecek

hangi gün başladınız? Dozunuzu be verdi? Ben ipek hoca ile şuan başlayacağım güvendim kendisine yücel beyi de 2.doktor olarak yazdırdım izin durumları falan olduğunda bilmediğim bi doktora denk gelmemek için. Ben daha önce Bülent tıraşla tedavi gördüm çok da memnun kaldım açıkçası ilk denemede ikizlere hamile kaldım maalesef 5.5 aylık hamileyken erken doğum yapıp kaybettim. Opu işlemini bülent tıraş yapmıyor yapan doktorum da ordan ayrıldığı için şuan gitmek istemedim farklı yer denemek istedim. Bülent toraş inanılmaz fazla ilaç kullandırıyordu o ilaçlar bu sor süreçte beni daha da yormuştu hem az ilaç kullanıp hem bu kadar başarılı olan bir yeri denemek istedim. Arada bahçeci fulya Özkan beyle bi tecrübem oldu maalesef hüsrandı güvenimi çok sarsan bi kurum oldu orası. Umarım memorial de çok güzel sonuçlar alırız

Mesela Geçen ay 5 yumurtam vardı bahçeci tekrar yapalım derken. İpek hanım 2 yumurtanız çok önden gelişmiş zaten verdiğim ilaçlarla bunlar hızlıca en olgun seviyeye gelip diğerleri onlara yetişememiş olacak ve arkada kalan 3 yumurtanızı kaybetmiş oluruz bence bu ayı es geçelim diper ay da bi görelim dedi bu bana baya güven verdi. Özkan bey de olsa yine başlayacak ve belkide yine sıfır sonuçla ayrılıp onca paramda yine boşa gitmiş olacaktı.

Güzel haberler inşaAllah
İnşallah, Çarşamba günü gideceğim doktora, bu tedavi hakkında da pek bir bilgim yok nasıl oluyor, bir tanıdığım yumurta büyütme tedavisi oldu o mesela adeti bittikten sonra doktor söyleyene kadar hiç ilişkiye girmiyorlar da

Bende bugün başladım kızlar ilaçları verdi doktor, akşam eşimle konuşacağız bütçemizi uyarsa çipli aşılama önerdi doktor onu deneyeceğiz

istanbul dışından tedavi gören varmı aranızda bende bu ayın sonunda tedaviye başlayacağım adeti bekliyorum

Back
X