• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül başı yumurta büyütmede olanlar gelin konuşalım

İyi o zaman Demekki dışardan da kabul ediyorlar çok sevindim . Başka testler yapıldı mı size ? Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Bir de vitamin ilacı kullandırdı mı

Ben gonal-f meriofert ve genotropin kullanılıyorum adetin 2. Günü başladım 4 gün kullanıcam toplamda benim gibi kullanan var mı?

Ben gonal-f meriofert ve genotropin kullanılıyorum adetin 2. Günü başladım 4 gün kullanıcam toplamda benim gibi kullanan var mı?

Bana ilk farklı bir ilaç vermişti doktorum ancak yumurtaların büyümesinden memnun kalmayınca meriofert verdi sonrasında hızla büyüdüler 😊

Toplanan 3 yumurtadan bir tanesi 3. gün donduruldu diğer ikisi 5.güne bırakıldı ancak gelişim göstermedi. Sizde durumlar nasıl hanımlar?

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum. ovü testiyle yumurtlamamı bekliyorum suan. Ama felaket bir şekilde hasta oldum öksürürken vs cigerlerim açıyor. Mecbur ilaç kullanacağım. Yumurtlama tahmini 14 falan var. Geç yumurtluyorum ben. Sorum şu ki bu hastalık yada ilaçlar yumurtaya zarar verir mi sağlıklı yumurta ve gebelik oluşumuna engeli olur mu bilemedim. Çünkü benim şöyle bir sıkıntım daha var. 7 yıldır hatta 8 olacak dkh kullanıyordum. Bıraktım regl gördüm. Büyük ihtimalle regl değil çekilme kanamasıydı çünkü hap kullanırken rahmimi incelttiği için regl olamıyordum yumurtalar zaten baskılanıyordu. Zaten bu konuda kafam karışıkken şimdi hastalık ve ilaç çıktı. Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca çok uzun oldu biliyorum ama benim suan ortamala döngü 41-42 gün falan oluyor 11 eylül sat muhtemelen 5-7 Ekim yumurtlama olacak belli değil ama bu süre içince ince rahim normal kalınlığına dönüp sağlıklı yumurtlar mı? Yani ilk gebeliğimde plansız beklenmedik zaman oldu. Simdi ikinci için uğraşıyorum ama bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim ya 🫥😅

Ben gonal-f, meriofert ve genotropin kullandım 3 gün şimdi 1 ilaç daha eklendi oxotide. Günde 4 iğnem var toplamda 2 gün bu şekilde kullanıp cumartesi doktora gidicem ama ilaç oranı biraz fazla geldi bana yumurta sayım amh 3.30. Önümüzdeki hafta içi bir gün yumurtam toplanacakmış. Sizde durumlar nasıl?

Herkese merhaba, genelde buraya sadece bakar giderdim bugün üye olmak istedim. Ben de Meriofert 75'e başladım. Hsg'de tıkaı sol tüpüm açıldı, 2 ay doğum kontrol ile kistlerim küçüldü. Eşimde bir sıkıntı yok şükür. Doktor bu ilaca başlattı ve bir hap daha verdi ismini unuttum o da kist oluşmasın diye imiş meme kanserinde kullanılıyormuş. Yumurta büyütmek istiyor sanırım 1 hafta sonra kontrole gideceğiz. Psikolojik olarak zor bir durum sanki ben hatalı ya da eksikmişim hissini atamıyorum biliyorum alakası yok mesleğim zaten psikologluk ama terzi dikemiyor işte. Umarım süreç herkes için hayırlı şekilde sonlanır :)

Back
X