Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallah inşallah.. ben 1 yıllık evliyim hiç korunmadık. bu ay klomen kullandım cuma da çatlatma iğnesi olucam kısmet olur yumurtam oluşursa. sen ne zamandır istiyorsun bebek
ayyy bende klomen kullandım bu ay ve yumurtam 17 mm olmuş :) yarın catlatma iğnemi yaptırcam tıbbı destek alarak ilk denemem.
Merhaba bende ekim ayında çalışmalara başlayacam☺bir kızım var 30 eylülde 1 yaşına girecek.37 yaşındayım malum yaşdan dolayi eşimle fazla beklemek istemiyoruz kızımızın kardeşi olsun istiyoruz.simdiden heyecanlıyım .umarım isteyen herkes annelik duygusunu yasar
İnşallah canım 1 kız 1 erkek iyi olur tabi ama önce sağlık sağlıklı olsunda gerisi önemli degil.umarim sende en kıza zamanda bu duyguyu yasarsinbi de erkek kardesiniz olsun tabiii (haha koca nineler gibi konustum )
İnşallah canım 1 kız 1 erkek iyi olur tabi ama önce sağlık sağlıklı olsunda gerisi önemli degil.umarim sende en kıza zamanda bu duyguyu yasarsin
:))) sakin olalım canim elele hep beraber birbirimize destek olarak hamile kalacaz insallahBen cok komigim ya her regl oldugum da kalkip tum evi bastan asagi temizliyorum sinirimi evden cikariyorum![]()
iğneden sonra nasıl olduğunu yazarmısın ? bende cuma gidicem yumurta büyümüz mü diye kontrole bende iğne olucam birazda korkuyorum =)ayyy bende klomen kullandım bu ay ve yumurtam 17 mm olmuş :) yarın catlatma iğnemi yaptırcam tıbbı destek alarak ilk denemem.
bizde her ay öyleyiz.. hamilelerin göz bebekleri büyürmüş ya eşim her ay dalga geçiyor artık gözlere bak kocaman olmuş diyeinsallahh cok tesekkur ederim bekliyorum bakalim her ay tum hamilelik belirtilerini yasiyorum
sonu husran hamile falan kalirsam dogurana kadar inanamiycam diye korkuyorum :)
bizde her ay öyleyiz.. hamilelerin göz bebekleri büyürmüş ya eşim her ay dalga geçiyor artık gözlere bak kocaman olmuş diye
bazen evde şakalaşıyoruz koşuşturuyoruz falan birden duruyorum elimi karnıma koyup "al işte gitti bebek senin yüzünden" diyorum önce bi afallıyo ne oluyo diye sonra gülmeye başlıyoruz. bebek bebek diye diye kafayı yedik sonunda =))onlar ayri bi alem zaten bizden bi haber gelsin diye yanip tutusuyolar belli etmemek icin isi dalgaya vuruyorlar :)
ne güzel ya burdan birbirimize destek olmak.. insan çevresinden kimseyle paylaşamıyor bu sorunları. seni anlayan hissettiklerini bilen birilerinin olması çok güzel..
dediğim gibi ilk denemem dr bugun yapıcaktı iğnemi ama saat hesabı yaparak yarın sabah saat 10:00 da yaptırmamı istedi ama öncesınde bu aksam ilişki önerdi.ve iğneyi cars sabah 10:00 yaptırıp.perş akşamı ilişki önerdi. bakalımm neler olcak :)iğneden sonra nasıl olduğunu yazarmısın ? bende cuma gidicem yumurta büyümüz mü diye kontrole bende iğne olucam birazda korkuyorum =)
bazen evde şakalaşıyoruz koşuşturuyoruz falan birden duruyorum elimi karnıma koyup "al işte gitti bebek senin yüzünden" diyorum önce bi afallıyo ne oluyo diye sonra gülmeye başlıyoruz. bebek bebek diye diye kafayı yedik sonunda =))
aynen öyle annemle paylaştığımda benden çok o üzülüyor.çünkü bende 18 yıllık emeğin bi ürünüyüm. =) aynı şeyleri yaşadığı için kendiside çok etkileniyor. başkalarınada zaten daha istemiyoruz diyorumkesinlikle katiliyorum
anneme anlatsam bu kiz cocuk istiyo olmayinca uzuluyo diye kendi kendini yiyo halbu ki o kadar vahim degilim :)
arkadaslarim hemen bi akil vermeler
anlatmiyorum kimseye birsey ben de insanin psikolojisini alt ust ediyolar yaa